- 4 Aralık 2009
- 1.726
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kuzumla dersanede tanışmıştımm :kedi: ee sen o zmn sessz sakin birisin sanırm eylül?
ben kuzumla dersanede tanışmıştımm :kedi: ee sen o zmn sessz sakin birisin sanırm eylül?
Hıhhhhh küstümmmmmmm:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3
Nasip kısmet bu işler Merve
Tubanında nasibi kısmeti bekliyordur onu zamanı gelince çııkıp geliryerimseniben
tabi diğerleride gelirr leyla elif dicem o kocişinden ayrılamazda eylül falan:)
kız sen ozaman kendin için degil onun için dua ette bir an önce evlensin sıra bana gelsin de:teytey:
dilaaay kızım sen nere evleniyon daha bizimkiler askere gidecek kız çok samimi olursak birbirmzn nişanına giderizz olumunekankayizsmile
tabi diğerleride gelirr leyla elif dicem o kocişinden ayrılamazda eylül falan:)
bnde diyecek:umursamaz:tim bizi davet etmiyomusun
tabiki nasip kısmet işide tatlım yani evde oturup koca beklermk var bide kendisinin tanıması var ben o açıdan sööledim canım
askerlik kolay mı 6 ay diyince ben bi garip oluyorum hatta benmki evlenip gidelim diyo da işte ne olursa olsun gün saymakk...:gitme:
çok sayılmaz ama ekeklere karşı bıraz sert gerçı beni dişardan göreenler çok sert gözüküyosun ciddi duruyosun senden korkuyoruz diyolar bana
kusme kız kıyamam sana tamam bas senin olsun :teselli: :teselli: :teselli: :1hug: :1hug: :1hug:
senin yaşın kaç dila bn 22
tabiki nasip kısmet işide tatlım yani evde oturup koca beklermk var bide kendisinin tanıması var ben o açıdan sööledim canım
askerlik kolay mı 6 ay diyince ben bi garip oluyorum hatta benmki evlenip gidelim diyo da işte ne olursa olsun gün saymakk...:gitme:
valla eylülcüm asker yolu beklemek gerçekten zor oluyo haklısın bide evlenip giderse daha da çekilmez olur