Yengemle samimi olmak zorunda mıyım

Alırken hizmetçi aldık sanıyorlar zağar. İnsanoğluna ne zaman iyilik yaramış ki Yüzüne bakmasa canım yengem olurdu

Cikmak zorunda degilsin, samimi olmak zorunda da degilsin de... kadin insanlik edip yemege cagirmis, sirf seni darlamak icin yapiyor gibi triplere giriyorsun. Yüzüm kotu insan icine cikamiyorum diyorsun, o cagirinca ona tripleniyorsun. Kendi ablamlar oyle sormuyo diyosun. Sanmiyorum. "El kızı" kafasina girmissin ne dese batiyo demek ki, yoksa yüzü kotu durumdaki birine ister istemez herkes "yuzune noldu" diye sorar yani. Hem o kadar insna icine cikmaktan evden cikmaktan kacacak durumda bi psikolojideysen annenlerle köye git madem kimse rahatsiz etmez. Dümdüz gorumcelik yapiyosun yani. Gitme, cikma bence, alınacağını sanmam, aksine gittikce haşır neşir oldukca laf söz edip huzur bozacaksin gibi duruyor

Alırken hizmetçi aldık sanıyorlar zağar. İnsanoğluna ne zaman iyilik yaramış ki Yüzüne bakmasa canım yengem olurdu
Aynen öyle. Hele bu görümceler kendileri temizlik yapmak istemiyor yenge var o yapsın ee oldu. Madem Bi temizlik vs yapılacak herkes gelir yapar Bi kişiye kirlenmeye çalışılmaz

Belki de abin surekli kardesimi cagir kardesim yalniz yemege de cagir fln diye darliyordur. Yoksa yengenin seni cok sevdiginden cagirdigini dusunmedim ben.
Muhtemelen oyle zaten. Yazik kadincagiza. İs falan bulmus. Nasil kendisine karsi kotu jiyetli oldugunu dusunebiliyor, nankorluk bu

Ayy tam bir nokta atışı yapmışsınız alkış emojisi bulamadım ama alkışş

O beni ilgilendirmez,bu beni ilgilendirmez yazmışsınız ama bütün kininiz de o beni ilgilendirmez dediğiniz şeyler üzerine kurulmuş.Samimi olmayın zira sizin samimiyetiniz bile samimi değildir bence.Yengenizin yerinde olsam zaten sizin kadar kompleksi olan biri ile mümkün mertebe az görüşmeye çalışırdım.Kadın sadece 1 kere "yüzüne ne oldu" demiş .Sanki size beddua etmiş gibi kin tutmuşsunuz.

Yengenizle samimi olmak zorunda degilsiniz tabii ki ama bu kadar kin güdecek bir sey yok bana kalırsa.Ben kayinvalidemle ne kavga ettim neler oldu görümcem hic yorum yapıp dahil olmadı beni cok sever ben de onu.Belki de yengeniz kendince haklıdır bos yere mesafe koyuyorsunuzdur biraz adım atmayi deneyin her yenge davet etmez yani

Kucukken kaz yasiniza gelirseniz gelin unutmadiniz şeyler olur ya , bende ömrüm boyunca unutmucagim şeyler oldu bundan ötürü, evlendiginde yaşadığı problenleri ortaokula giden kiza yansitmak zorunda değil sinir hastasi olduğunu saklamis tedavi görmemiş mesela buyutmuyom
Belki de abin surekli kardesimi cagir kardesim yalniz yemege de cagir fln diye darliyordur. Yoksa yengenin seni cok sevdiginden cagirdigini dusunmedim ben.
Hayır yengem kendisi istiyor abim istese kendi yaziyo. Ayrıca sürekli soran yengem yani annemler koyden gelince abime de soruyo özlem niye gelmiyo diye bunaldim

Bence de sevmek ve samimi olmak zorunda değilsin.Yaşıtın da değilmiş,ortak noktan da yok.Merhaba merhaba yeterli.

Kadın senle samimiyet kurmaya çalışmış ama hata etmiş. Suç onda haklısın
Ya benim derdim bu zaten ben istemiyom zararimda yok kendi evine çocuğuna baksın gerçekten sevmedim tıp ya kizina sevgilim varmı diye sorup kizida yok dedinde üstüne yemin ettirmiş ya kızına meraklı cok

Bu nasıl yazı? Paragraf, noktalama işareti, azıcık da olsa yazım kurali bilmiyor musunuz? Kimseyle samimi olmak zorunda değilsin? Bu arada ergen tripleri gibi yazmışsınız yazınızı...

Ya ben temizlemek zorunda mı dedim? Hayır temizlese evimi kizarim odamı temizlemeye calistimda kiziyom o temizleme olayı eskidendi o kadar kavga olunca evleri ayirmislar sonradan zaten. Kendisi evlenirken ben yapcam temizlicem edicem yardım felan demiş ama annem yaşlı biraz heryerinde ağrısı olan kadın böyle konuşmuş evlendikten sonrada ben varım ya ortaokula gidiyom daha benim temizlememle alakali sürekli kavga çıkartmış kadın beni katmış olaya , bana yeni evlendiklerinde cikan sorunlardan felan demezseniz sevinirim çünkü yeni evlenmiş olmak kucucuk çocuğu kavgalarina katma hakki vermez.neyse yani böyle karar vermişler dese hani ben kendi evimle ilgilencem diye konussaymis evlenicek aklı var bunu söylücek aklimi yok böyle olsa hiç o kadar kavga olmazdi mesela evleri ayırdılar ayrı yasiyolar ne annem ona ne yengem ona temizliğe geliyor hiç kavga yok gül gibi geciniyorlar

Annede ya da yenge de bu tarz kavgaları ya da tartışmaları her iki taraftanda dinlemenizi tercih ederim. Sonuçta anneniz olduğu için her zaman annenizi haklı görebilirsiniz. Siz yazınızda temizlik vs konularını açmasaydınız bende yorum yapmazdım zaten. Ayrıca yazdıklarınızdan anlaşılan siz yengenize çok fazla kin besliyorsunuz bu yaşta bu kadar büyük kin sizi yer bitirir sevgiler.

Samimi olmak zorunda değilsiniz. Samimi olursanız ve nezaket gösterirseniz bir yakınlık kurarsınız. Olmazsanız bir şey kaybetmezsiniz ama karşınızdaki yakın olmak isteyip bunu bulamayınca size soğuk davranabilir, e bu da onun hakkı. Sıcak olmak zorunda da değil. Bu konuyu önemsemeyerek çözebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…