- 27 Haziran 2023
- 193
- 38
- 13
- 26
- Konu Sahibi moonserein
-
Sikinti su ki ben istemiyorum o olmak istiyor , ben sizin o gördügunuz görümce oldumu sanmıyorum , çünkü ben istemiyorum o zorluyo yani muhattap bile olmak istemiyorum ki istemedim belliyken surekli yemeye gel diyor , ciddiye almak istemezdim ama bı seneyi gecti annemler köyde ev yaptirdilar uzun süredir köyde kaliyolarlar haliyle uzun süredir bunla uğraştım annemler koyden gelince bide soruyor niye gelmedin cagirdimda zorunda mıyım demek istiyom demiyorum alınır diyeYaş kaç? Max 18 heralde, yaşı büyüyüp kendi büyüyemeyen görümcemi gördüm sizde. Kimseyle samimi olmak zorunda değilsiniz istemiyorsanız olmayın. Bu kadar ciddiye alıp destansı bir konu açmaya gerek olduğunu sanmıyorum
Zaten olmuyorum mesele o ,bayilmadindan mi sürekli yemege gel diye uzun suredir beni rahatsiz ediyor? Annemler koyden geldinde bı kere bile yukari cikmadin diyor, bı kere çıktım ondada sen yukari çıktım nasilsa zaten daha cikmazsin dedi be sikayet edercesineÖf olma be. Kadın da sana bayılmıyordur.
Zaten değil bana hizmet etsin demiyom benden uzak dursunYengeniz sizinle yasayip size hizmet etmek zorunda değildi zaten
Kadın senle samimiyet kurmaya çalışmış ama hata etmiş. Suç onda haklısınZaten olmuyorum mesele o ,bayilmadindan mi sürekli yemege gel diye uzun suredir beni rahatsiz ediyor? Annemler koyden geldinde bı kere bile yukari cikmadin diyor, bı kere çıktım ondada sen yukari çıktım nasilsa zaten daha cikmazsin dedi be sikayet edercesine
Ya aşırı hassas birisi defalarca kirmadan acikladim kendisine yorgun olduğunu yemeği kendim yaptimi zaten yemek yapmasini biliyorum yani o kadar çok ısrar edince cidden acmak zorunda kaldım konuYom yom yom yazım tarzınızı değişmek sizin lehinize olur. Neyse olmak zorunda değilsiniz kötü niyetle çağırmıyor sonuçta sizi. Uygun bşr dille yalnız kalmak istediğinizi söyleyin yetişkin insanlarız ben anlamıyorum neden bu iletişimsizlik
Yani zorlamasindan rahatsizim zorunda değilim annemler koyden gelince zorundaymisim gibi soruyor bana olgun olmasam kirardim zorunda miyim cikmak felan gibiKadın senle samimiyet kurmaya çalışmış ama hata etmiş. Suç onda haklısın
Kadın senin hakkında olumsuz düşüncelere sahip olsaydı sana o işi de ayarlatmazdı.Yani zorlamasindan rahatsizim zorunda değilim annemler koyden gelince zorundaymisim gibi soruyor bana olgun olmasam kirardim zorunda miyim cikmak felan gibi
Defalarca dedim onu zaten , ben yemek yemiyorum akşam geldimde dedim hatta kaç kez atistiriyom dedim biz cagiriyoz gelmiyosun Özlem demeler felan burama geldiMadem çalışıyorsunuz “ işten gelince çok yorgun hissediyorum bişeyler atıştırıp uzanıyorum” diyip geçin. Kadın da belki yalnızlık çekme diye söylüyordur ne bileyim işten yorgun argın geliyor bari yemekle uğraşmasın diye düşünüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?