- Konu Sahibi kirmiziojeee
yasım kucuk evet yaşanılan bu sacmalıkdan bundan sanırım hakılısınız ne desenız 19 yasındayım yırmıye gırıcemkonu sahıbı mahsuru yoksa yaş kaçtı bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasım kucuk evet yaşanılan bu sacmalıkdan bundan sanırım hakılısınız ne desenız 19 yasındayım yırmıye gırıcemkonu sahıbı mahsuru yoksa yaş kaçtı bu arada
yasım kucuk evet yaşanılan bu sacmalıkdan bundan sanırım hakılısınız ne desenız 19 yasındayım yırmıye gırıcem
ben 19 yaşıma yenı gırdiğimde evlendım evlilik sorumluluğunu bıle alabılecek bı yaş
okadarda ufk değil yaş bahanesı tutmaz bence
2 kere sordum cevap alamadim...agbin ne demis diye aginde yengeni onaylamis herhalde,
yengenden once agbinle konus bence..
cokk ozur dilerim görmedim abım hıc bısey dememış muhtemelen takmıyor. .s
Diyememismi sen benim anneme nasil gerizekali dersin diye ?
Biliyormusun aynı durumu bende 10 yıllık arkadaşımda gördüm.Ve bir kalemde sildim.Yüzüme gülüp ardımdan laf söyleyenin ne benim evimde nede yüreğimde işi yok.Neyse o olsun kims ebeni çıkarları işi için kullanmasın.
Bende tesadüf gördüm telefonunu bana verip tuvalete gitmişti.O anda eşinden mesaj geldi eşi bile çok daha iyi biri idi.
Mesajda
-Canım sen böyle düşünüyorsunda o kadın bizim için neler yaptı sana bacının yapmadığı insanlığı yaptı ben bu konuda sana katılmıyourm yaptığın yanlış,senin şu an ki durumun tamamen seyreni kullanmak ve kendi işin için onu çıkarlarına alet etmek yazmıştı.Gelen giden tüm mesajlara baktım ve kanım dondu.
O an hastanede idik onu hastanede bırakıp sadece senin için değmezmiş deyip arkamı döndüm bir dahada yüzüne bakmadım.
Benim insanlığımın karşılığı bu olmamalı.Varsa hatam ardımdan gerizekalı demek yerine yüreği yiyorsa Beni eleştirsin hatamı yüzüme desin.
Sende yengenle konuş bence annen için o lafı söylemesi onun çirkinliğini gösterir.Sizlerle tatile gitmek eğlenmek istemiyorsa bırakın kendi haline.Aileden daha güzel ne varki.İnsanlar neden bu kadar riyakar anlayabilmiş değilim.Kendimi bu konuda numune olarak görüyorum.Çok güvenen ve insanlara azami saygı gösteren biri olarak hep kaybettim.Ama bana Allah yeter ne diyim.
diyememiş cidden diyememiş ama abım öledır bıraz fazla rahattır kım ne demıs bısey demez hıc yengemde bu huyuna sınır oluyor zaten
tamam kabul ediyorum benım haksız yonlerım var pekı benı eleştirmek başka ne yapmam gerektıgınıde soylermısınız cok ıhtıyacım ar
onu anlaman için evlenmen lazım neden sıkıldığını anlayamazsın gerizekalı kelimesini bende hoş bulmuyorum özeliklede abıne bukadar raht söyleyebılmesını
yengen çok haklı dmeıyorum ama bi şekilde belli etmeden götürüyor sende lafsokmadan iğnelemeden onun mesafesınce yaklaşırsın olur bıter
herşeyin ortaya dökülmesi daha buyuk sorunlara yol açar
İlk başta yapmaman gerekirdi ama yapmışsın bir hata, abartılacak bir şey yok ki farkındasın şuan zaten hatanın. İçerik olarak yengen ailene hakaret ederek çok büyük ayıp etmiş, sevmeyebilir , sevmek zorunda değil ama abine aileni sevmediğini söylüyor ve abin susuyorsa bence hatayı abinde aramak lazım. Empati yapıyorum eşim benim aileme hele ki anneme laf edecek ve ben bu lafı ona yedirmeyeceğim, mümkünatı yok! Farklı bir nokta da var , yengen o an sizinle olmak istemeyebilir orada. Misal bende bir ailenin geliniyim sonuçta ve benimde zaman zaman kayınpederimin evinde olmak istemediğim zamanlar oluyor. Belki içten içe bir şeye kırılmıştır, söyleyemiyordur bunu bilemeyiz. Bence sen sakın yengene bir şey söyleme, hatta abine de söyleme. İçerik bakımından haklıyken bir başkasının özeline müdahale ettiğin için direkt haksız durumuna düşersin ki haksızsın. Bu ikisinin arasındaki özel. Eğer ki kulağınla duyarsan o zaman sorabilirsin aramızda problem mi var diye ama şuan senin sorma hakkın yok canım. Boşu boşuna gerginlik çıkmasın aranızda. Bırak bazı şeyler dile getirilmesin. Gün gelir her şey açığa çıkar çünkü.
E o zaman yengene kizma agbine kiz,
agbin ona o hakki veriyorsa yengen el kizi hayli hayli konusurda sklrda
ben bu gııdşde bır sey demıcem ne hallerı varsa görsünler ya bır daha da asla kımsenın mesajını okumucam bu da bana hayatta ders oldu.
Neyse en azindan insanlarin gercek yuzunu gormus oldun,
Kimse yapmam demesin yerinde olsa nerdeyse yuzde 90 merak edip bakarlardi telefona diye dusunuyorum,
kendini suclama o yuzden..
şuan sizde kendimi gördüm çok ciddiyim yani genellikler herkes telefon karıştırmamla beni yargıladı bende haklı sayılmam doğru bu yönden haksızım ama ne kimsenın hakkını yedirtirim ne de hak yerim sadece uzuldugum konu hakkında bır seyler paylaşıp yorumları okumak ıstedım o kadar daha yolun basındayım ama ne geldıyse basıma cok güvenmekten geldı ve o kadar dobrayımdır kı yanı ceremdekı herkes bılır benı zaten bu yüzden duramıyorum konuşup konuşmakta kararsızım severım yanı ama demkkı problemlerı var konusam yanı güzel bır uslubla sızde uzuldum yanı nıye sizin hakkınızda öyle seyler demış ki?
Sizi çok sevmek zorunda değil sonuçta saygı duyuyor. Yüzümüze gülüyor dediğiniz şey saygıdır.. Özel düşünceleri, kocasıyla konuşmaları kimseyi ilgilendirmez. O gün biz çağırmadık diyorsunuz. Gelmeseydi eminim kabahat olurdu.. En azından anneniz kırılırdı. Kibarca ortamdan uzaklaşmış.. Sizin yaptığınız yanlış ve ayıp.. Her fırsatta bunu yapacaksınız demekki..