• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yengemin halii:(

eğer ailenizde sizin gibi gelinlerinin özeline saygı göstermeyen sınırlarını bilmeyen bir tavır sergiliyolarsa yengeniz yaka silkmekte haklı bence

yorumunuz ıcın teşkkur ederım. bu olayın gerceklesmesınde bır tek ben sucluuyum kımse bılmıyor böyle bır sey yaptığımı oda bılmıyor kı zaten ama benım takıldığım nokta neden böyle seyler demesı karsıma alıp konuşmalı mıyım sızce doğru olur mu?

burda sizin yasiniz cok onemli kac yasinizdasiniz?
ama en sinir oldugum sey telefon qurcalama
yapmiyin lutfen en iyisi siz yengenizi uzmuyun ve bir ara konusun neden boyle diye

yorumunuz ıcın teşekkür ederim. karsıma alıp konusucam haklısınız ama arkamızdan ne laflarını duydum kulağımla sahıdım neden böyle yapıyor bız onu cok severken aılece cok severiz herkes der yanı ama ıste.

o zaman telefon olayı hiç karıştırma çok kızar, sadece al karşına..yenge ben istemeden kulak misafiri oldum kusurabakma , seni üzen nedir vs vs vs ..bilmek istiyorum falan diye konuş..

tabiii ..istemeden kulak misafiri olduğuna ikna etmen lazım..:):34:

yani nerde nasıl duydun bilemicem de, kasıtlı kapı ya da tel konuşması dinlediysen:44: ona göre açıklama yap da, ..sen bizi mi dinledin..:41: gibi bir suçlamaya maruz kalma..:34:

yorumunuz ıcın teşekkür ederim. karsıma alıp konusucam haklısınız ama arkamızdan ne laflarını duydum kulağımla sahıdım neden böyle yapıyor bız onu cok severken aılece cok severiz herkes der yanı ama ıste.

siz seviyor ve sayıyorken böyle yapıyorsa alıcanız tavır belli resmiyet olsun arnaızda en ıyı çözüm bu

bilinki yengenız bı yarısıda abiniz yengenız üzüldüğünde abinizde mutsuz olucak

sizin gösterdiğiniz hoşgörüyü sevgiyi istemıyormu bırakın istemesın böyle durumda en mantıklı yol kendı halıne bırakmak

ya hatasından döner yada tamamen soğutur göstermelik bi ilişki olur yinede tartışmaktan iyidir

Son düzenleme:
Öncellikle yengenin telefonunu resimlere bakıyım diye izinsiz kurcalaman bile bana göre yanlış bir tavır. Yengenin durumuna gelince neler hissediyor bilemeyiz ama sanırım yolunda gitmeyen bir şeyler var sizde fazlamı zaman geçiriyorlar ya da yengen kendini gelin olduğu için bazı şeylere mecbur mu hissediyor tavırlarından böyle bir durumu hissetmediniz mi? yani belli eder sizinle olduğu zamanlar keyfi nasıldır? Yengenle acıkça konuşmanda fayda var bence

yorumunuz ıcın teşekkür ederim. fotoğraf cekılmıştık ondaydı yanı aramızda ole sey yoktur ama genede saygıyı bır tutmak lazım haklısınız. yolunda gıtmeyen ne var kı anlamıyorum tabıı onun bakış acısından daha farklı aılem de kesınlıkle ole zorbacı degıllerdır gayet rahatlardır ve biizmle aman aman cok vakıtte gecırmıyor yanı kendılerı gelırler sey yaparlar bırlıkte cok güzel vakıt gecırız hatta gulerız eglenırız cok da eglenırız yanı bunu ona yakıştırmaıdıgmdan yadım zaten hatta bazen bir şey olur herkesden once onunla paylaşırım cok severım kendısı telefona bakmak hıkaye yanı. ama bır daha oyle bırsey aypmıcak cok yanlış yapmısıım.

yorumunuz ıcın teşkkur ederım. bu olayın gerceklesmesınde bır tek ben sucluuyum kımse bılmıyor böyle bır sey yaptığımı oda bılmıyor kı zaten ama benım takıldığım nokta neden böyle seyler demesı karsıma alıp konuşmalı mıyım sızce doğru olur mu?
bizim aile olduğumuzu anlayamadılar dediğine göre, eşiyle daha çok baş başa planlar yapmak isterken, bir şekilde eşi ya da aileniz tarafından istediğinden de fazla biraray gelmek zorunda kalıyo sizlerle. yeni evli genç kadınlar kocalarıyla gezip tozmayı, kendi yaşıtlarıyla prıgram yapmayı, sürekli kaynana dibinde olmaya tercih edebilirler doğal olarak. bu konuda yengenize fazla özgürlük tanınmadığı hissine kapıldım. üstüne bi de peşinde bir ajan görümce, acıdım kadına. sizin yeterince objektif bakabilmeniz biraz zor. evlenip aynı durumu yaşarsanız belki...

Yaşınız kaç merak ettim :37:
Ben yengenizin tavırlarından çok,senin tavrına sinir oldum
İnan bana bi anda yengenin yaptığı terbiyesizliği akladın :53:

yorumunuz ıcın teskkur ederim haklısınız cok yanlış yaptım ama ıste oldu bır kere ama karsıma alıp konusucam ben böyleyken böyle yaptım dıye ınsan bır anda böyle seyler yapabılıyor işte cahillik

Burada herkes telefonu karistirmana takmis, sanki hic biri hayatlari boyunca yapmamis. Ve bu sitenin yarisininda eslerine ,eslerinin ailesini 7\24 sikayet ettigini dusunursen kimseden olumlu bir cevap alamazsin.Bosver!

Ben senin fotograflara bakayım demene takıldım
Yengenin fotografları bir de
o fotograflardan yaşına uygun olmayan şeyler çıkabilirdi, ki bu da çok normal olurdu :1:

arkadaşlar bir konu hakkında sizlere danışmak istiyorum bana yardım edin lütfen yorumlarınız benim için çok kıymetli şimdi konu şöyle abim ve eşi bizim eve gelmişlerdi o zamanda da ablamı istemeye geleceklerdi bizim evde bi telaş söz konusu annem börekler falan yapıyor ev halkı yardım ediyordu abimler bir anda dediler bir arkadaş var çok ısrar ediyor oraya başka bir arkadasşları gelmiş bizi cagrıyor dedıler ve gıttıler o sıra da yengem telefonunu bizde unutmuş bende aa dedım bizde unutmuş bakım fotgrflarda ne var sonra bı mesj geldı mesaj kendılıgınden açıldı gelmıyormusunuz dıye bende tıkladım baktım ıste abımlede konuşmaları var gordum ıste dıyor sıkıldım gıdelım falan fılan yanı ben bunu görünce cok uzuldum kimseye bır sey demedım hem bız onu çağırmadık kı kendı geldı gelmesınde demedik yanı bız ıslerımızı halletmıstık zaten sonracıgıma velasılkelam bu olay bole gectı bu senede ailecek ablamlar abımler taıle gıttık işte yengemın telefonu benım odamdaydı bende ole bakmak ıstedım bılıyorum cok kotu bır sey yaptığım ama o yaptığından sonra cok kırılmıştım yanı ıste annem hakkında dıyor gerızelalı bızım aıle olduğumuzu hala anlamadı bıseyler faln kı annem ne yaptı yanı hala daha anlamıyorum ablam ıcınde dıyor onlar bızımlemı gelıcek daha neler onların arabası yok mu yanı okuyunca cok cok uzuldum yüzümüze karsı gulup arkamızdan bole laflar demesı benı cok kırdı ben hıc bı davranışımı degısıtmrdım hala daha sıcak davranıyorum ve kimseye bu olayı anlatmadım ama ıcım ıcımı yıyor lütfen bana yardım edın ne yapmam gerek annemın de ablamın da hala daha yüzüne guluyor arkasından ole seyler dıyor cok uzuldum doğrusu hıc beklemezdim.

sen yapmıyormusun hani birinden pek hazzetmezssin yüzüne gülersin,
mecbursun çünkü sürekli görüştüğün görüşmek zorunda olduğu biri...
bişeye kızmıştır demiştir falan filan da sen hadi bi kere bakmışssın üzülmüşssün anladım gerçekten..
ama sonra ne diye karıştırıyosun ki kadının telefonunu buna ne hakkın var:47:
özeline giriyosun resmen. kusura bakmayın ama ben çok sinirlenirm böyle bir başkasının eşyasının karıştırılmasına...
helede izinsiz yuh yani.

arkadaşlar bir konu hakkında sizlere danışmak istiyorum bana yardım edin lütfen yorumlarınız benim için çok kıymetli şimdi konu şöyle abim ve eşi bizim eve gelmişlerdi o zamanda da ablamı istemeye geleceklerdi bizim evde bi telaş söz konusu annem börekler falan yapıyor ev halkı yardım ediyordu abimler bir anda dediler bir arkadaş var çok ısrar ediyor oraya başka bir arkadasşları gelmiş bizi cagrıyor dedıler ve gıttıler o sıra da yengem telefonunu bizde unutmuş bende aa dedım bizde unutmuş bakım fotgrflarda ne var sonra bı mesj geldı mesaj kendılıgınden açıldı gelmıyormusunuz dıye bende tıkladım baktım ıste abımlede konuşmaları var gordum ıste dıyor sıkıldım gıdelım falan fılan yanı ben bunu görünce cok uzuldum kimseye bır sey demedım hem bız onu çağırmadık kı kendı geldı gelmesınde demedik yanı bız ıslerımızı halletmıstık zaten sonracıgıma velasılkelam bu olay bole gectı bu senede ailecek ablamlar abımler taıle gıttık işte yengemın telefonu benım odamdaydı bende ole bakmak ıstedım bılıyorum cok kotu bır sey yaptığım ama o yaptığından sonra cok kırılmıştım yanı ıste annem hakkında dıyor gerızelalı bızım aıle olduğumuzu hala anlamadı bıseyler faln kı annem ne yaptı yanı hala daha anlamıyorum ablam ıcınde dıyor onlar bızımlemı gelıcek daha neler onların arabası yok mu yanı okuyunca cok cok uzuldum yüzümüze karsı gulup arkamızdan bole laflar demesı benı cok kırdı ben hıc bı davranışımı degısıtmrdım hala daha sıcak davranıyorum ve kimseye bu olayı anlatmadım ama ıcım ıcımı yıyor lütfen bana yardım edın ne yapmam gerek annemın de ablamın da hala daha yüzüne guluyor arkasından ole seyler dıyor cok uzuldum doğrusu hıc beklemezdim.

bu merak neden?yengenin telefonundakiler seni neden bu kadar ilgilendiriyor...onun özeli? kimsenin karışmaya hakkı yok eşiyle basbasa olmak istiyordur sıkılmıştır artık iç içe olmaktan...sonucta evliler ve sürekli sizlerle görüşmek zorunda degiller...yanlış anlama evlendigin zaman yengeni daha iyi anlarsın...bunalmıştır kadıncagız...yüzünüze sölüycek hali yok ya saygıdan gülüyor işte ..

o zaman telefon olayı hiç karıştırma çok kızar, sadece al karşına..yenge ben istemeden kulak misafiri oldum kusurabakma , seni üzen nedir vs vs vs ..bilmek istiyorum falan diye konuş..

tabiii ..istemeden kulak misafiri olduğuna ikna etmen lazım..:):34:

yani nerde nasıl duydun bilemicem de, kasıtlı kapı ya da tel konuşması dinlediysen:44: ona göre açıklama yap da, ..sen bizi mi dinledin..:41: gibi bir suçlamaya maruz kalma..:34:

gerçekten teşekkür ederım yaptığım yanlış farkındayım ama sızlerle paylaşmak ıstedım yorumun ıyısı kotusu olmaz kotusu ınsanı ıyıye ıtıkler ıyı olmayı öğrenmeye ıtıkler gerçekten cok teskkur ederım yok hepsını soylıcem vıcdan sızısı cekıyorum hayatımda ılk defa böyle bır sey yaptım cok da pısmanım hatta konusucam bu yorumların hepsnı de okutucam cıddıyım yanı cunke gerçekten cok sevıyorum onu dertlesırız onunla saatlerce konuşurum hıc sıkılmam oda oyle anlatır ban her seyını ama demkkı aramızda eksık bırseyler varmış

Burada herkes telefonu karistirmana takmis, sanki hic biri hayatlari boyunca yapmamis. Ve bu sitenin yarisininda eslerine ,eslerinin ailesini 7\24 sikayet ettigini dusunursen kimseden olumlu bir cevap alamazsin.Bosver!
itiraf ediyorum hayatım boyunca kimsenin telefonunu karıştırmadım
benim değil abimin suçu
ben lisedeyken, abimin oturdugu koltukta unutmuşsam telefonumu ve malum erkek aramaya başlarsa
uzanıp kim arıyor diye bakmaz, sadece telefonun çalıyor derdi bana
tamam isme bakıyordur belki de... ama telefonum hiç karıştırılmadı

yorumunuz ıcın teşekkür ederım ınsanız sonuçta yanı ama yanlıştı yapmamalıydım işte oldu bır kere.

bu merak neden?yengenin telefonundakiler seni neden bu kadar ilgilendiriyor...onun özeli? kimsenin karışmaya hakkı yok eşiyle basbasa olmak istiyordur sıkılmıştır artık iç içe olmaktan...sonucta evliler ve sürekli sizlerle görüşmek zorunda degiller...yanlış anlama evlendigin zaman yengeni daha iyi anlarsın...bunalmıştır kadıncagız...yüzünüze sölüycek hali yok ya saygıdan gülüyor işte ..

biz iç içe değiliz ki bayada bir uzakta oturuyoruz hıc de baskı yok tam tersı onlar bızı çağırır.

sen yapmıyormusun hani birinden pek hazzetmezssin yüzüne gülersin,
mecbursun çünkü sürekli görüştüğün görüşmek zorunda olduğu biri...
bişeye kızmıştır demiştir falan filan da sen hadi bi kere bakmışssın üzülmüşssün anladım gerçekten..
ama sonra ne diye karıştırıyosun ki kadının telefonunu buna ne hakkın var:47:
özeline giriyosun resmen. kusura bakmayın ama ben çok sinirlenirm böyle bir başkasının eşyasının karıştırılmasına...
helede izinsiz yuh yani.

yorumunuz ıcın teşekkürler haklısınız

yazan herkesın yorumu için çok çok teşekkür ederım hepsı benım ıcın cok cok degerlı sızlere danıstım sımdı ıse artık yuzlesme vaktı yarın konusucagım sızlere bıldırıcem hepsini ama hepsni anlatıcam cıddıyım hayatımda ılk defa telefon karıştırdım yanı ilkinde telefonu karıştırmak gibi bir niyetle almadım elime fotgraflar cekılmıştık onlara bakıcaktım oda bende bakar yanı hıc de bir problem yasamamıstık mesajlarınada girmedim gelen mesaj whatsappda otamatık açılıyor orda gordum ıster ısteemezde görmüş bulundum oyle yanı ama ıkıncısınde kasıtlı yaptım ama yapmasaydım keşke gormeseydım bazen ınsan herseyı bilmesede olurmuş cok uzuldum ama yarın konuscam.

Back