- Konu Sahibi kirmiziojeee
tatlıya bağlanmasına çok sevindim,konuşmakla en iyisini yaptın umarım hep abla kardeş olursunuz doğum günü için birçok şey alabilirsin ihtiyacı olan ev eşyasından tut kişisel birşeye kadaryazılan yazılar hepsı hepsı herkes kendınden bıraz pay çıkarmıs gordugum kadarıyla ne demiş şair insan her şeyin ne yapılması gerektiğini bilir fakat her şeyi doğru yapmaz. insan hayatlarında hata yapabılır evet ılk telfonu elıme aldıgımda cekıldıgımız fotgraflara bakıcaktım kı ole mesajlara bakma gıbı de bır nıyetım yoktu ki mesaj geldi yanı ıkıncısınde de ben kesndım aldım telefonu elıme evet ve odayada bana guvendıgı ıcın bırakmadı telefonu benım odam da oturuyoduk unutttu yanı bunda böyle her neyse bız konustuk herseyı enıne boyuna dedım canın bır seye mı sıkkın falan konuya gırıs yaptım ole bole ıste annem ablşam sana bır seymı dedıler dedım her syeı sordum ılkden yok falan fılan dedı ben dayanamadım dedım böyleyken böyle oldu ben baktım telefonuna bakmadım desem yalan olur dedım ve bundanda kımseye bahsetmedım dedım bana ıster kız ıster bı daha benımle konusma ama neden bole yaptın dedım sonra bı sustu sonra dedı telefonumu kurcalamaman gerekırdı dedı ama yaptım dedım yanı sonucta sana yalan soylıcek degılım dedım sonra anlatmaya basladı ıste abın cok sorumsuz bır seyı bana bı kac kere soyletıyor bazen aıle oldugumuzu bıle anlamıyorum dedı bı keresınde annemler tatılden donmuslerdı abımde benı eve bırakıcaktı saat cok gec olmustu yengem abımı aradı ıste gelmıyormusun fslan abımde yol gıtmemek ıcınde bu gece burda kalım demıs( hanı bız hıc bısey demedık yanı burda kal dıye falan) yengemde annemın dedıgını sanmıs olayda burdan patlak vermeye baslamıs zaten ıste sonra demıs yengem gerizekalar hala bızım aıle oldugumuzu anlamadılar falan fılan demış yanı ne annemın sucu var ne de ablamın nede benım olay tamamamen abımın sucuymuc bole vurdumduymaz oldugu ıcın ya annemde hep der bak oglu boyle olma etme ya ben dıyorum bızım yenge boyle degıl nolduda bole oldu falan ıste sonra cıgıma ablamların onların arabasına bınme olayına gelıncede onlar zaten onlarla gıtmıcektıde rhat gıtmek ıstedıgı ıcın de öle demıs kı malum abım gene bıseyler demıs yengeme sormadan ısler yaptıgı ıcın ole demıs ya ben bılıyordum kı ıyı kı de kımseye dememısım bana dıo özur dılerım falan bende ozur dıledım tatlıya bagladık dıo bı kere e bnde baktım senın telefonununa ama dıyor bu kadar ınsan temız kalplı olur yengecım benı sevıyor bende onu sevıyorum bır daha da boyle kımsenın telefonuna bakmam bazen ınsana yanlı senedıt guzel gecınen anlaya bılıyormus olayları . Bazı yorumları okudum yok evıme almam bılmem ne sız ne dersenız dıyın ben kotu bır sey yapmadım tamam özel esya falan fılan ama ona yakıstırmadıgımdan oda cok buyuk tepki vermedı he ben gerizekalı da dememn gerekirdi falan dedım sınırden ole dedım falan dedı bende dedım ole dememn gerekırdı yanı dedım nasıl ben sucluysam sende suclusun deıdm öyle ıste en azından konusmak guzel yanı anlastık sonucta ıkımızde haksısız dedım benle bı problem olursa yada annemle falan paylas dedım belkı daha oncede boyle bır olay oldu ama farkında degıldır farkına vardır kı aramızdakı ilişki bozulmasın dedım nıce 8 seneler gecırmek dılegıyle bakalım boyle oldu neyse sımdı dogum gunu yaklasıyor ona ne hadıye alabılırım onerılerınız varmı ???? he bu arada bu yorumlarıda okuttum kız dıyo senı gebertcem görumce dıyo bak dıyo oda görumce yanıı :)