• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yengemin halii:(

Burada herkes telefonu karistirmana takmis, sanki hic biri hayatlari boyunca yapmamis. Ve bu sitenin yarisininda eslerine ,eslerinin ailesini 7\24 sikayet ettigini dusunursen kimseden olumlu bir cevap alamazsin.Bosver!

sen sürekli yengnin arkadaşlarının cp telini kurcalıyorsan sana yabancı gelmemiştir belki konu:)ama ben yapmadım hiç..
sen en iyisi mi buraya yazmakla vakit kaybetme bence..Boşver!:35:

Son düzenleme:
Kurcalarken utanmadınızmı hiç merak ettım ? Abinizle yengenızın sapıkça mesajlarını falan okusaydınız hosunuzamı gıdecektı.Çogu birliktelikle böyle mesajlar olabılıyor.Karı koca arasında daha normal yani.Amaç nedır öyle kendı kendıne acılmış mesaj:)) Şuna fesatlık yaptım bakalım ne konusmuslar demıyosunda kendılıgınden acıldı dıyosun.Neyse kocasıyla konusması cook normal sizde aranızda konusuyorsunuzdur.Size karsı saygıda kusur etmemiş özel mesajlarıda kımseyı ılgılendırmez.
yorumunuz ıcın teşekkür ederım onun telefonunda whattsappdan gelen mesajlar otamatık açılıyor .

yazan herkesın yorumu için çok çok teşekkür ederım hepsı benım ıcın cok cok degerlı sızlere danıstım sımdı ıse artık yuzlesme vaktı yarın konusucagım sızlere bıldırıcem hepsini ama hepsni anlatıcam cıddıyım hayatımda ılk defa telefon karıştırdım yanı ilkinde telefonu karıştırmak gibi bir niyetle almadım elime fotgraflar cekılmıştık onlara bakıcaktım oda bende bakar yanı hıc de bir problem yasamamıstık mesajlarınada girmedim gelen mesaj whatsappda otamatık açılıyor orda gordum ıster ısteemezde görmüş bulundum oyle yanı ama ıkıncısınde kasıtlı yaptım ama yapmasaydım keşke gormeseydım bazen ınsan herseyı bilmesede olurmuş cok uzuldum ama yarın konuscam.

bende şunu anlamıyorum nedemek yüzleşicem neyın hesabını soracaksın yengene tartışma çıkartmaktan başka bişi değil bu

ortada yüzleşecek ne var nasıl düşüneceğini kımden hoşlanacağına sızmı karar verıceksınız sizinle olmakttan mutlu değildir size göre herşey normaldır ama sevmıyordur kalabalığı en basıtı sürekli eşinin ailesiyle olmak zorundamı yada çok sık olmuyorsa bıle olduğu zamanlar keyif almak zorundamı

bence bu yüzleşme olayı tamamen saçmalık siz yüzleşmıyceksınız sadece kavga çıkaracaksınız sakin sakin konuşacağınızımı snaıyorsunuz

ne soracaksınız bızı neden sevmıyorsun?

yanımızda nıye mutlu değilsin ?

neden sıkılıyorsun ?

bunların cevabı ne olabılır

ya lutfen evlenmeden görümcelik yapmaya kalkmayın

bu konudan bazı yorumlardan aladıgım kadarıyla karı kocalar ozellıkle kadınlar kaynanalarından sıkılıyor normaldır doğaldır sıkılması dıyenler olmuş demek kendılerıde sıkılıyor gıbıme geldı neyse ben yarın konusucam hatta bunlarıda gosterıcem bana kızsada yaptım dıcem yalan yok bırdaha da aslaa böyle bır sey yapmıcam.

bende şunu anlamıyorum nedemek yüzleşicem neyın hesabını soracaksın yengene tartışma çıkartmaktan başka bişi değil bu

ortada yüzleşecek ne var nasıl düşüneceğini kımden hoşlanacağına sızmı karar verıceksınız sizinle olmakttan mutlu değildir size göre herşey normaldır ama sevmıyordur kalabalığı en basıtı sürekli eşinin ailesiyle olmak zorundamı yada çok sık olmuyorsa bıle olduğu zamanlar keyif almak zorundamı

bence bu yüzleşme olayı tamamen saçmalık siz yüzleşmıyceksınız sadece kavga çıkaracaksınız sakin sakin konuşacağınızımı snaıyorsunuz

ne soracaksınız bızı neden sevmıyorsun?

yanımızda nıye mutlu değilsin ?

neden sıkılıyorsun ?

bunların cevabı ne olabılır

ya lutfen evlenmeden görümcelik yapmaya kalkmayın

hahahay cok güldüm yorumunuza teşekkür ederım. siz yaşanan olayları bılmıyorsunuz sadece dıcegım şu ki madem annemden bbamdan ablamlan benden bu kadar hoşlanmıyorsun yüzümüze karsı gülme dıcem bu kadar basıt. emın olun cok sakın bır yapım vardır ortalığı karıştırmak ıstesem gider anlatırdım anneme ablama ıstemedıgımden demiyorum.

hahahay cok güldüm yorumunuza teşekkür ederım. siz yaşanan olayları bılmıyorsunuz sadece dıcegım şu ki madem annemden bbamdan ablamlan benden bu kadar hoşlanmıyorsun yüzümüze karsı gülme dıcem bu kadar basıt. emın olun cok sakın bır yapım vardır ortalığı karıştırmak ıstesem gider anlatırdım anneme ablama ıstemedıgımden demiyorum.

siz neredeyse butun yorumlara gulmeye başladınız çok gülmekte ıyı değildir yarın sorunlu geçmese barı :1:

sizin bu konuşamnızdan sonra herkes herşeyi öğrenecek sizde bır güzel yengenızı yerın dibine sokmuş olacaksınız

neyse yarın yengenıze ALLAH sabır versin

evet bence de yüzleş yengenle
yüzleş ki ilelebet aranız bozulsun
abine hasret kalırsın ama olacak o kadar, ne de olsa yüzleşmek senin hakkın
dobrasın ya, haklısın ya

Tamam bişeyler okumuşsun ama bunları okumamış gibi hayatına devam edebilrsin
Bunu ne kendin ne ailen ne de yengen için yapacaksın
Bunu abin için yapacaksın
Abini seçim yapmak zorunda bırakma
Canım benim abimin de kız arkadaşları oldu
ben onların kızdıgım özelliklerine ne agzımı açıp bişey dedim ne de abime bişey yetiştirdim
Abimi çok sevdigim için böyle hassas ilişkilerde yapıcı olmayı tercih ettim

evet bence de yüzleş yengenle
yüzleş ki ilelebet aranız bozulsun
abine hasret kalırsın ama olacak o kadar, ne de olsa yüzleşmek senin hakkın
dobrasın ya, haklısın ya

Tamam bişeyler okumuşsun ama bunları okumamış gibi hayatına devam edebilrsin
Bunu ne kendin ne ailen ne de yengen için yapacaksın
Bunu abin için yapacaksın
Abini seçim yapmak zorunda bırakma
Canım benim abimin de kız arkadaşları oldu
ben onların kızdıgım özelliklerine ne agzımı açıp bişey dedim ne de abime bişey yetiştirdim
Abimi çok sevdigim için böyle hassas ilişkilerde yapıcı olmayı tercih ettim

ne yapıcam pekı :(( yazmamalıydım buraya

siz neredeyse butun yorumlara gulmeye başladınız çok gülmekte ıyı değildir yarın sorunlu geçmese barı :1:

sizin bu konuşamnızdan sonra herkes herşeyi öğrenecek sizde bır güzel yengenızı yerın dibine sokmuş olacaksınız

neyse yarın yengenıze ALLAH sabır versin

tamam yarın paylaşıcam hepsınıı sızlerle tekrar teşekkür ederım hepınız benden yasça buyksunuzdur emınım bazen hatalar yapıyor ınsan ıste maalesef bır daha asla yapmıcam cok buyuk tepkiler aldım olsun bunlardan ınsan ders cıkatmalı ama anladığım kadarıyla. cıdeen benı kotu olarak bılmenızı ıstemem yanı hepını takıp edıyorum okuyorum cok güzel paylaşımlarda bulunuyorsubuz böyle de olmalı uslub onemlı teşekkür ederım efendım.

ne yapıcam pekı :(( yazmamalıydım buraya
Küçük oldugun, bir sevgilin olmadıgı nasıl belli
Yengenin haksız bir tarafı yok
varsa da bu abinin ilgilenecegi bişey senin değil
Senin yapacagın tek şey susmak ve artık insanların özelini karıştırmamak

2 yıl sonra senin de telefonun karıştırılacak, 2 yıl sonra sen sevgilinle başbaşa otururken keyfinize turp sıkmak isteyenler olacak
o zaman anlarsın yengeni

tamam yarın paylaşıcam hepsınıı sızlerle tekrar teşekkür ederım hepınız benden yasça buyksunuzdur emınım bazen hatalar yapıyor ınsan ıste maalesef bır daha asla yapmıcam cok buyuk tepkiler aldım olsun bunlardan ınsan ders cıkatmalı ama anladığım kadarıyla. cıdeen benı kotu olarak bılmenızı ıstemem yanı hepını takıp edıyorum okuyorum cok güzel paylaşımlarda bulunuyorsubuz böyle de olmalı uslub onemlı teşekkür ederım efendım.

sana kötü diyemeyız tavrın kötü geçim dünyasında bazı şeyleri yutmayı bıleceksin yutmaktan kasttım görmeme duymamak zaten olanlarda sorun edilecek şeyler değil

madem asıl nıyetını anladın mesafeli dur onunda istediği gibi tensemirinde (yalnış yazdıysam kusura bakmasın )dediği gibi abıleboşuna aranı açma bu olaymutlaka yayılacak boşuna gergınlık olacak ailede yada bırbırıne karşı bi tavır çok luzumsuz

canım ,aile ilişkilerinde hep böyle farklı tutumlar vardır,gitmek istemezsin ,gidersin sıkılırsın felan telefonunda eşiyle paylaşmış ,en azından size çaktırmıyor ,bunlar hayatın gerçeği ve hatanın büyüğü senin ,ama sakın ve sakın yengeni ve kendini deşifre etme çok kötü sonuçlar doğurur,sevgiler.

Sonucta konu sahibi en basta haksiz.....
ama gelin de kimi sevmiyorsa sevmesin gerizekali demeye kimsenîn hakki yok....

Sonucta konu sahibi en basta haksiz.....
ama gelin de kimi sevmiyorsa sevmesin gerizekali demeye kimsenîn hakki yok....

tabiki yok ama telini karıştırmasaydı bilmeyecekti zaten ,sonuçta buradada ne konular okuyoruz,yok eltimin allah belasını versin ,yok kaynanamın diye .OKUMAYACAKTI ,yeri gelince neler söyleniyor kızgınlıkla.....

Küçük oldugun, bir sevgilin olmadıgı nasıl belli
Yengenin haksız bir tarafı yok
varsa da bu abinin ilgilenecegi bişey senin değil
Senin yapacagın tek şey susmak ve artık insanların özelini karıştırmamak

2 yıl sonra senin de telefonun karıştırılacak, 2 yıl sonra sen sevgilinle başbaşa otururken keyfinize turp sıkmak isteyenler olacak
o zaman anlarsın yengeni

ya aslında konu başka tarafa kayıyor ama demeden gecemıcem aslında sevgılım var hatta ılk yengeme soylemıstım cocugun aılesıyle tanıştırdı benı fakat hıc kardesı yok:D ama annesıde babasıda pamuk gıbıler ya

hoş olmasa bıle ınsanların bır anlık sınırle ağzından kötü sözler çıkabılıyor.
Sen yengene gıdıp ben senın telefonunu karıştırdım annem hakkında bunu bunu demışsın dıyemeyeceğıne göre
bence daha fazla üstüne gıtme olayın.
Belkı yengende bunalmıştır.

Bıdaha kımsenın telefonunu kurcalama :31:

Back