• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yengemin halii:(

ya aslında konu başka tarafa kayıyor ama demeden gecemıcem aslında sevgılım var hatta ılk yengeme soylemıstım cocugun aılesıyle tanıştırdı benı fakat hıc kardesı yok:D ama annesıde babasıda pamuk gıbıler ya

Bak demekki yengene güveniyormuşsun ona söylediğine göre oda sana güvenmiş telefonunu yanında bırakmış ama nerdee illa görümcelik yapıcaksın cok ayıp yaptığın yengenin ailen hakkında düşündükleri kötü olabilir ama bu seni haklı yapmaz canım.Sakın olaki bunu ailene söyleyip kimseyi üzme abin zaten biliyorsa oda sana tavır alacaktır bu yaptığından dolayı bunun olmasını istemezsin sanırım.

Ben evli değilim ama bende erkek arkadaşımın ailesinin cok yanında kaldım onlarla gezmeye gittim cok iyiler hiç bir sorunum yok ama sonuçta benim ailem değiller onlar kadar sevemem onların yanında rahatta olamam yengen cok haklı kimse kendi ailesinin kötü olduğunu zaten düşünmez canım yengende size gelmeye sizle oturmaya mecvur değil herkes kocasıyla sevgilisiyle yalnız olmayı seçer sen evlenince al kaynananı git bakalım tatile ne kadar rahat ediceksin.Biraz empati yapmalısın canım.

Ayrıca kusura bakma ama kendiliğinden açıldı resimleri bakmak için baktım telefonuna lafına hiç inanmıyorum demekki bir artniyet varmış bir sorun olduğunu sende biliyorsunki açıp baktın :34:

Valla canım ne gelinler var görümcesine , kaynanasına yüzüne karşı bir sürü laf söyleyip , saydıraN.....
Ömür boyu yüzlerini bile görmek istemeyen....

Sizinki yine yüzünüze gülüp , iyi davranıyormuş , kızsa da saygısından hiç bir şey belli etmiyormuş.....

Yok telefonu , yok onu bunu kurcalamak yerine gelininizin kıymetini bil bence...

Canım inan bana bazı yorumları okudum kalanını okumadım.Telefon karıştırman belki hata ama ben olaya hiç o açıdan bakmadım.Ha abin konusuna ise hiç girmedim.Bir evlat annesi için gerizekalı dendiğinde susuyorsa orada dururum ben.Ve yazdıklarından anladığım kadarı ile telefon karıştırmana laf eden arkadaşlarımın bazılarıda belki eşlerinin telini karıştıyor facelerine bakıyordur.Bu tamamen varsayım tabiki.
Bu forumda o kadar çok aldatma hikayesi okudum ki çoğu ya bir tel mesajıdır yada gelen bir maildir.Bunlar tesadüf değil onların görmesi için oluşturulmuş bir tevafuktur.Her neyse...

Bak ben olayları bazen olumsuz yorumlarken bazı olaylarıda iyiye yorarım.10 yıldır dostum dediğim birinin benim hakkımda böyle düşünmesinin ben tarafından bilinmesi gerekiyormuş ki Allah bana onu gösterdi.Hayatta birin telefonunu buna eşimde dahildir almam karıştırmam.Merak etmem.An gelir üst üste 10 mesaj gelir bakmazsın bir çağrı gelir açmazsın.Ama o an sana bunu yapman gerektiğini söyleyen bir ses gelir ve gerçeklerle karşılaşırsın.Bunun için kendimi şanslı sayar hatta lütuftur derim.
Sen ve yengen içinde aynı durum geçerli.O an görmen gerekiyormuş ve birşeyler buna vesile olmuş.Yengenin telini unutması senin odanda kalması tamamen yengenin unutkanlığından çok bir kader diyelim.
İnsanların bu tür ikiyüzlü davranmasına anlam veremediğim gibi nasıl hakkında kötü laf ettiği birilerinin yüzüne bakar,güler,sofrasına oturur,şakalaşır..v.s....v.s....

İşte burada o kişiler bizi değil sadece kendilerini kandırıyorlar.

Benim olayıma gelince,
10 yıllık dostumdu.İntihar etti yanında eşi yoktu ben vardım.Kocası evden kovdu,geldi benim omuzum da ağladı.Eşi aldattı sadece benle paylaştı.Evlatlarını bıçakla kovaladı sadece ben karşısında durdum.Bingöle gitti evinin anahtarı bende idi.Ve geri dönerken kaza yaptılar sabahlara kadar uyumadım ertesi gün evine gittim.İnan bana yalan gelecek sana(arkadaşım abartısız pasaklı birdir bu arada)evine gittim yer döşekleri salonda serili sabah kahvaltı bulaşığı tezgahın üstünde evi tabir yerinde ise bok götürüyor oğlu yatağı ıslatmış içerisi sidik kokuyor afedersin ağdasını yapmış ağdası banyoda ya daha neler neler.Tüm evi komşumun kızı ile gittik topladık akladık pakladık.Kış kıyametti sobasını hazırladım.Kendi hastaneden çıkıp evine geleceği gün millet geçmiş olsuna gelir dedim bir tencere dolma sarma yaptım.Çamaşırlarını yıkadım ütüsünü yaptım.
Geldiğinde eşi şaştı ve evimi ilk defa böyle gördüm Allah senden razı olsun dedi.Hatta 3 gün boyunca tel açıp eşi seyren benim şu evrakım vardı nerede diye sordu.Şurada M...bey dedim.Eşi de benim o zamanlar çalıştığım fabrikada benim şefimdi.Gecenin bir vakti telefon seyren yaaa dolabın içi harika olmuş çok sağol derdi arkadaşım.
Nemi oldu,birgün oğlunun geniz eti ameliyatı vardı ve biz medikal bir dükkanda oturuyoruz.Burası benim arkadaşımın yeri.Oradan buradan derken içeri bir medikalci girdi.Konuşmalarımız doktor muhabbetine ameliyata geldi derken medikalci benim size önerebileceğim bir doktor var isterseniz yardımcı olurum dedi.Olur dedik.Neyse doktor adını aldık.Bize ameliyat olacağı zaman haber edin ücreti konusundada yardımcı olurum deyince dedim telefonunuzu alalım.Benim neyimeyse elin adamının telini almak.Aldk neyse arkadaşım bana sen telini ver öne aldırabilirse arar seni dedi.Bende salak salak olur dedim.Be hey kaz kafalı niye demiyorsun çocuk benim mi sen ver telini diye.Ama aklıma gelmedi bile.Vakit geldi çattı.
İşte hastanedeyiz eşi çalışıyor sürekli arıyor adam ne oldu ne bitti ne yaptınız diye.
Konuşuyorlar sonra bunlar mesaja döndü.Eşi sormuş adama ulaştınızmı.
Arkadaşım
-evet seyreni aradı
-seyrenin telini nereden biliyor o adam
-ben dedim ver diye
-ee aşkım ya sen niye ver diyorsun siz alsaydınız ya hadi adam sapıksa,zaten bu aracı adam işinide sevmedim ne vardı sıra alsanızda 10 gün geç olsa ve para dertmi durumumuz iyi yani 50 tl den kaçacağım diye kadını bu işe alet ettin ki.senle süründü resmen
-amaan banane sapıksa benim işim görülsünde sonrası beni alakadar etmez seyren hakkında gelir bi şekilde:43::53::43:
-sonra yukarıdaki mesaj.
eee hayat bu işte neyin ne zaman nerede geleceği riyaların nerede insanın yüzüne çarpılacağı belli olmaz.
Ardıma bile bakmadım bıraktım geldim orada onu ve sapık adamımı.(adamın bişeyinide görmedim gayet kibar ve gerçekten çok yardımcı oldu.onlar medikalci ve tüm doktorlar onlara önem verirler)arkadaşımda bunu ben aracılığı ile kullandı.O zamanlar eşinin maaşı 4 bin tl idi var gerisini sen düşün.

ne insanlar varmış demek ki ama olsun sızın kaybettıgınız bır sey olmamış oyle arkadas olucagına hıc olmasın daha ıyı yanı. benım konuma gelincede görumcelık yapma bagabında degıl kı biz 8 senedır tanısıyoruz ne aılemde on karsı bı terbıyesızlık gordum ne de onda olye bırse hıc yanı gayet duzgundu yanı telefonu ılk elıme aldıgımda da öle karıstırıyım kurcalıyım acıgını yakalıyım kötuluk yapıyım anlamında da yapmadım yanı.

Ben gelinin kayınvalideye gerizekalı dediğini düşünmüyorum bence burada ya haklı olmak için böyle diyorsunuz ya da yanlış anladınız.Hiçbir erkek annesine bu lafı ettirmez.Hadi telefonu karıştırdınız,öğrendiniz niye yüzleşme yoluna gidiyorsunuz.Biraz soğuk durursunuz,yenge yenge diye gezmezsiniz olur biter.Kendinizi çok zor bir duruma düşürürsünüz söylerseniz.Abinizin size tepki göstereceği de çok belli.Ayrıca sizi kırmamış,kötü davranmamış yengeniz,zaman zaman bunaldığı olmuş,eşine söylemiş.bu arada birinin telini iki defa karıştırmanız da garip bence.Hadi birinci neyse şeytan dürttü gördünüz neden ikinciyi de aynı şeyi yapıyorsunuz.
neyse bence söylemeyin kimseye bu durumu,kötü olan siz olursunuz.

siz çok emin konusuyorsunuz ne gelınler göruyoruz kayınvalıdelerı ıcın neler dıyorlar bence sız pembe gözlugunuzu gözlerınızden cıkarın sızın ıcın bır sey demıyorum ama hayat mı hıc kımse demez dıye dusunmeyın dıyenler varkı söyluyoruz emın olun kı oyle bır sey olsa ben burda telefonu karıstırdıgımı da yazmazdım ben nasıl davrandıysam ole davranmaya devam ettım kı yenge yenge dıye de pesınde de dolasmam kı ole yalakalık gıbı bır huyumda yoktur sadece tavrımı degıstırmemem deki sebeb olayı gözlemledım hanı canını sıkan bır olaymı varda oyle dıyor dıye.

Evet şu durumda gelininiz ikiyüzlü.
Peki siz onun telefonunu kurcalayıp hala yüzüne güldüğünüze göre ne oluyorsunuz.
Ben sizin fotoğraf bakmak için aldığınızı düşünmüyorum o telefonu.
Lütfen bizi kandırmaya çalışmayın tesadüfen okumuş gibi yaparak. Bunca insanın hakkını da almayın.
Tıpkı gelininizin özelini kurcalayarak izinsiz kurcalayıp hakkını aldığınız gibi.

ben nıye yalan soylıyım kı neyse sız kendınız bılırsınız sadece olayı anlatmak ıstedım bu kadar yagda cekmedım ona karsı cıdden de telefonunu ıkı kere elıme almısımdır bu olaylardan dolayı ılk aldıgımda da hıc o nıyetle almadım cıdden cekıldıgımız fotgraflara bakıcaktım ben ne gidip bu olayı bırıne anlattım ne de baska bır sye yaptım sadece bu kadar yanı bı tepkı gostermememın sebebıde olayları gözlememdı bugun konusucam yanı bakalım .

annemın sucu ne dıyorsun ya annenın sucunu soyleyım
hıc bır gelın kocasıyla basbasa tatıle gıtmek varken kaynanasının da gelmesını ıstemez
ısterkı kaynanası benım ne ısım var sız gencsınız basbasa gıdın demesını bekler ama nerdeeeee
kusura bakmayın sız evlı mısınız bılmıyorum ama egeer degılsenız esınızle tatıle gıderken kaynananızda yanınızda gelırse anlarsınız yengenızı
onun dısında yengenıze hep haklı demıyorum tabı ama sızden neden sıkılmıs olabılecegını ben boyle yorumladım

kimsenın onlara yazlıga gel dedigi yok ki kendı bız onlardan hatta bı gun once gıtmıstık onlarda bı gun sonra geldıler sorun o degil yanı kımse kımseye karısmaz kı saygılıyız hıc bır sey demeyız herkesın evı barkı ayrı parası ayrı iş yerı ayrı yanı .

Bak demekki yengene güveniyormuşsun ona söylediğine göre oda sana güvenmiş telefonunu yanında bırakmış ama nerdee illa görümcelik yapıcaksın cok ayıp yaptığın yengenin ailen hakkında düşündükleri kötü olabilir ama bu seni haklı yapmaz canım.Sakın olaki bunu ailene söyleyip kimseyi üzme abin zaten biliyorsa oda sana tavır alacaktır bu yaptığından dolayı bunun olmasını istemezsin sanırım.

Ben evli değilim ama bende erkek arkadaşımın ailesinin cok yanında kaldım onlarla gezmeye gittim cok iyiler hiç bir sorunum yok ama sonuçta benim ailem değiller onlar kadar sevemem onların yanında rahatta olamam yengen cok haklı kimse kendi ailesinin kötü olduğunu zaten düşünmez canım yengende size gelmeye sizle oturmaya mecvur değil herkes kocasıyla sevgilisiyle yalnız olmayı seçer sen evlenince al kaynananı git bakalım tatile ne kadar rahat ediceksin.Biraz empati yapmalısın canım.

Ayrıca kusura bakma ama kendiliğinden açıldı resimleri bakmak için baktım telefonuna lafına hiç inanmıyorum demekki bir artniyet varmış bir sorun olduğunu sende biliyorsunki açıp baktın :34:

annemı alıp tatıle gıtmedı kı onler kendılerı geldıler.

şimdi ben hazırlandım cıkıyorum evden herkesın eleştirilerinden dolayı teşekkur ederim bunlar benım ıcın degerli ve hayata daır bı ders oldu ben hıc bır seyı kotu nıyetle yapmadım sımdı cıkıyorum konusalım artık sızlerı geri donus yapıcagımm.

ben mesajınızı ilk okuduğumda art niyetle telefon kurcalandığını ama tepki olmasın diye kılıf bulunduğunu düşünmüştüm sonraki mesajlarınızda yazdıklarınızdan sonra anladım ki, gerçekten art niyet yokmuş,hep size dedik başta da ben dedim empati yapın diye ama şimdi sizin için empati yapmakta lazım yani sizin yerinizde ben olsam demek lazım, hep şunu söylemişsiniz bizim aramız gerçekten çok iyi , o gün fotoğraflar çekilmişti, ve zaten normaldede birbirimizin telini alıp foto bakarız ''bunu anlayabiliyorum ,aranızda belli bir samimiyet var belli ki,asla olmaz dememek lazım aslına bakarsak orda pek bi sıkıntı yok whatsap kullanmadığım için kendiliğinden açıldı olayını bilemiyorum eğer öyleyse burda da bi sıkıntı yok şimdi ben görsem ailemle ilgili bişi devamını merak ederim ve ekranı kaydırıp hepsini okurum,sanırım çoğu insanda bunu yapar sonuçta ailenizi kasten yazılmış birşey,ilk defa yaptım demişsiniz ben size inanıyorum artık :)2. kez okumanız da ilkinin getirisi insanoğluyuz hangimiz annemize hakaret edildiğini görse amann boşver der geçer ki? hepimiz başka ne dedi acaba demezmiyiz?he lafımıda yemiyorum yanlış çok yanlış bir hareket ama siz zaten bunun bilincindesiniz ve pişmansınız birdaha yapmayacağınıza inanıyorum,bir arkadaş tevafuk demiş ona da katılıyorum aslına bakarsan,8 yıldır olmadı olmadıda o gün o an mı oldu? demek ki görmeniz gerekiyormuş,annenize gerizekalı demesine kızmış olmanız çok doğal bunun sebebini soracakken haksız duruma düşmemek lazım,umarım sorunu halledersiniz,ailenizde bir yanlış varsa düzeltir gelininizde bir yanlış varsa mesafenizi koyarsınız;)benim tanıdığım bir erkek arkadaşım nişanlısını telefonda konuşurken annesi için gerizekalılar ile uğraşıyorum napıyım dediğini duyduğu için nişan attı,abiminiz bu kelimeye sessiz kalmaz bence belki gerizekalı dediği anneniz değildi kastettiği başkaydı?ama anneniz ise herşeyden önce abinize tavır alırdım ben olsam.

Yaptigin coook coook buyuk bir ayip. Yengen de olsa abin de olsa kimsenin telefonu karistirilmaz.. bir defa hadi bir cahillik yaptin ikinci defanin affedilir yani yok...

Yengen abinle konusup soyluyor senin bilmeni istese sana soylerdi... ay cok sinirlendim gercekten..

Biz de esimle mesajla oyle seyler konusuyoruz bunlar normal seyler... basbasa kaldiklari zaman da konusuyorlardir... ama senin bunu bilmene gerek.yok... zaten bu sizi sevmiyor anlamina
Gelmiyor...

Sen benim gorumcem olsan ve boyle bisey yaptigindan haberim olsa, birak seninle konusmayi, seni evime bile almam... bu kadar da buyuk konusuyorum...

İnsanlar istediği gibi davranır, size bir zararı olmadığı takdirde kötü biri olma hakkı saklıdır.

Başkalarının telefonunu karıştırmamalısınız.

yengenin telefonunu kurcalamayı alışkanlık haline getirdiğine göre annen, ablan ve son numara olarak sen çok da normal değilsiniz. Ben yengen olsaydım bir daha yüzüne bile bakmazdım ne arıyorsun ki kadının telefonunda

Yaptigin coook coook buyuk bir ayip. Yengen de olsa abin de olsa kimsenin telefonu karistirilmaz.. bir defa hadi bir cahillik yaptin ikinci defanin affedilir yani yok...

Yengen abinle konusup soyluyor senin bilmeni istese sana soylerdi... ay cok sinirlendim gercekten..

Biz de esimle mesajla oyle seyler konusuyoruz bunlar normal seyler... basbasa kaldiklari zaman da konusuyorlardir... ama senin bunu bilmene gerek.yok... zaten bu sizi sevmiyor anlamina
Gelmiyor...

Sen benim gorumcem olsan ve boyle bisey yaptigindan haberim olsa, birak seninle konusmayi, seni evime bile almam... bu kadar da buyuk konusuyorum...

zaten senın görumcende degilim sorunda orda zaten dımı?

yazılan yazılar hepsı hepsı herkes kendınden bıraz pay çıkarmıs gordugum kadarıyla ne demiş şair insan her şeyin ne yapılması gerektiğini bilir fakat her şeyi doğru yapmaz. insan hayatlarında hata yapabılır evet ılk telfonu elıme aldıgımda cekıldıgımız fotgraflara bakıcaktım kı ole mesajlara bakma gıbı de bır nıyetım yoktu ki mesaj geldi yanı ıkıncısınde de ben kesndım aldım telefonu elıme evet ve odayada bana guvendıgı ıcın bırakmadı telefonu benım odam da oturuyoduk unutttu yanı bunda böyle her neyse bız konustuk herseyı enıne boyuna dedım canın bır seye mı sıkkın falan konuya gırıs yaptım ole bole ıste annem ablşam sana bır seymı dedıler dedım her syeı sordum ılkden yok falan fılan dedı ben dayanamadım dedım böyleyken böyle oldu ben baktım telefonuna bakmadım desem yalan olur dedım ve bundanda kımseye bahsetmedım dedım bana ıster kız ıster bı daha benımle konusma ama neden bole yaptın dedım sonra bı sustu sonra dedı telefonumu kurcalamaman gerekırdı dedı ama yaptım dedım yanı sonucta sana yalan soylıcek degılım dedım sonra anlatmaya basladı ıste abın cok sorumsuz bır seyı bana bı kac kere soyletıyor bazen aıle oldugumuzu bıle anlamıyorum dedı bı keresınde annemler tatılden donmuslerdı abımde benı eve bırakıcaktı saat cok gec olmustu yengem abımı aradı ıste gelmıyormusun fslan abımde yol gıtmemek ıcınde bu gece burda kalım demıs( hanı bız hıc bısey demedık yanı burda kal dıye falan) yengemde annemın dedıgını sanmıs olayda burdan patlak vermeye baslamıs zaten ıste sonra demıs yengem gerizekalar hala bızım aıle oldugumuzu anlamadılar falan fılan demış yanı ne annemın sucu var ne de ablamın nede benım olay tamamamen abımın sucuymuc bole vurdumduymaz oldugu ıcın ya annemde hep der bak oglu boyle olma etme ya ben dıyorum bızım yenge boyle degıl nolduda bole oldu falan ıste sonra cıgıma ablamların onların arabasına bınme olayına gelıncede onlar zaten onlarla gıtmıcektıde rhat gıtmek ıstedıgı ıcın de öle demıs kı malum abım gene bıseyler demıs yengeme sormadan ısler yaptıgı ıcın ole demıs ya ben bılıyordum kı ıyı kı de kımseye dememısım bana dıo özur dılerım falan bende ozur dıledım tatlıya bagladık dıo bı kere e bnde baktım senın telefonununa ama dıyor bu kadar ınsan temız kalplı olur yengecım benı sevıyor bende onu sevıyorum bır daha da boyle kımsenın telefonuna bakmam bazen ınsana yanlı senedıt guzel gecınen anlaya bılıyormus olayları . Bazı yorumları okudum yok evıme almam bılmem ne sız ne dersenız dıyın ben kotu bır sey yapmadım tamam özel esya falan fılan ama ona yakıstırmadıgımdan oda cok buyuk tepki vermedı he ben gerizekalı da dememn gerekirdi falan dedım sınırden ole dedım falan dedı bende dedım ole dememn gerekırdı yanı dedım nasıl ben sucluysam sende suclusun deıdm öyle ıste en azından konusmak guzel yanı anlastık sonucta ıkımızde haksısız dedım benle bı problem olursa yada annemle falan paylas dedım belkı daha oncede boyle bır olay oldu ama farkında degıldır farkına vardır kı aramızdakı ilişki bozulmasın dedım nıce 8 seneler gecırmek dılegıyle bakalım boyle oldu neyse sımdı dogum gunu yaklasıyor ona ne hadıye alabılırım onerılerınız varmı ???? he bu arada bu yorumlarıda okuttum kız dıyo senı gebertcem görumce dıyo bak dıyo oda görumce yanıı :)

Kizlar yenge rahatsiz biseylerden demissiniz de soyle bir durum da olabilir

Abisi aileyle vakit gecirmek istiyodur karisina da laf geciremedigi icin 'annemler mutlaka gelmemizi istiyo annem gelmezsek kirilir' gibi seyler uyduruyo olabilir bu durumda karisi da sinirlenmis olabilir,konu sahibinin annesini bundan sorumlu tutmus olabilir.

Olay nasil gelisirse gelissin ben yengeyi suclu buluyorum.evet telefon karistirmak yanlis ama bu sekilde dusunen bir yengenin dusuncelerini baska turlu ogrenemeyebilirdi.

Anneye gerizekali demek ne kadar buyuk yanlissa abinin de bunu dedirtmesi o kadar yanlis.benim kocam anneme gerizekali diyecek agzina kürekle vururum yemin ederim.

Yerinde olsam yengenin degil,abinin telefnunu karistirdigini soyler bunu ablama da anneme de soylerim, yengenle abinin iyi bir derse ihtiyaci var

Durum tatlıya bağlanmış herkes içini dökmüş.
Bu arada mesajı yanlışlıkla okuma benim de başıma gelmiştir görümcemin telefon komidinin üstünde dururken birden ışık yanınca bakıyorsun haliyle ve tuş kilitli olunca bası telefonlarda mesajı direk ana ekranda kabak gibi gösteriyo.ama whatsappda biraz küçük ve altalta oluyo genelde yani okumak için uğraşmak eline falan almak lazım telefonu.normal mesajda ise ekranda biraz daha büyük görünüyo.ine almasan da yanından geçerken noluyo diyip dönüp bakıp okuyabilirsin.anlık bir durum

Durum tatlıya bağlanmış herkes içini dökmüş.
Bu arada mesajı yanlışlıkla okuma benim de başıma gelmiştir görümcemin telefon komidinin üstünde dururken birden ışık yanınca bakıyorsun haliyle ve tuş kilitli olunca bası telefonlarda mesajı direk ana ekranda kabak gibi gösteriyo.ama whatsappda biraz küçük ve altalta oluyo genelde yani okumak için uğraşmak eline falan almak lazım telefonu.normal mesajda ise ekranda biraz daha büyük görünüyo.ine almasan da yanından geçerken noluyo diyip dönüp bakıp okuyabilirsin.anlık bir durum

evet aynen oyle ole oldu bır daha mıı amannnnnn

insanların telefonunu karıştırmak, sebebi her ne olursa olsun çok yanlıştır. zaten siz de acil bir durum vs için değil tamamen merakla yapmışsınız. her bireyin kötü olma hakkı da saklıyken....

yaşınızın tipik ergen çağında olduğunu düşünüyorum...

not: yengeniz severek ve isteyek gelmiş ama geldikten sonra herhangi bir sebeple sıkılmış olamaz mı? isteyerek gelmiş ama bir sağlık sorunu (regl ağrısı, regl olması, gaz ağrısı) çıkmış ve bunu uzun uzun mesajda anlatmak yerine kısaca "sıkıldım" yazmış olamaz mı? severek geldiyse sonuna kadar orda kalmak zorunda olduğuna dair bir yasa mı var? bu liste böyle uzayıp gider...

Back