• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Es kısısı Ne amaçla böyle söylüyor ?

Eşiniz saf salak değil. Tam bir gerizekalı ve sapık. İlişki esnasında babanızdan bahsetmesi normal gelmedi. Gay midir nedir

Belkide nisanliyken onun bu hallerini şakacı, esprili vs diye algıladın
Kronık yalancı her konuda yalan söyler anne babasının olmayışını her yerde herkese söyler ,ılgı toplamak ıcın kı ısede yaramış gercekten kı evlendık
Aşırı dındar takılıyordu meğerse göz boyama ve yıne etkıleme ıcın yapıyormus
Sonradan farkettım oncesınde hem yakışıklı dıye gözüm boyandı hemde dındar ahlaklı vs dıye kondurmadım
Göz boyamaymış sadece

Kronık yalancı her konuda yalan söyler anne babasının olmayışını her yerde herkese söyler ,ılgı toplamak ıcın kı ödese yaramış gercekten
Aşırı dındar takılıyordu nefersem göz boyama ve yıne etkıleme ıcın yapıyormus
Evlenınce farkettım oncesınde hem yakışıklı dıye gözüm boyandı hemde dındar ahlaklı vs dıye kondurmadım
Göz boyamaymış sadece
Böyle birini tanıyor gibiyim 🤦‍♀️

Erkeklerin çoğu evlenmeden önce tabiki de mastürbasyon yapıyor bu bir bahane değil . Eğer hala ilişkiniz kurtulabilir diyorsanız bir çift terapisine gidin derim . Cinsel konularda da destek oluyor . Eşiniz sizin için bunu yapabilir diye düşünüyorum eğer yapmıyorsa zaten salın bu ilişki bitmiştir
Benım zorlamamla evlılık terapıstıne gıttık bı kez, kadın dırek degıl ama ıma ıle sıkıntıların sebeplerını söyledi bu anlamadı dırek pat pat yüzüne carpılmayınca anlamıyor ama ben ne yapayım
Sonra psıkologa götürdüm ilaca basladı ondan memnun sınırı gectı ozguvenı vs artmış öyle söylüyor tıksınmesı bı tık duzeldı
Ama dıger konular aynı hatta bosalmasını etkıledıgı ıcın sımdı hıc ıstemıyor

Nereli eşiniz? Acaba o bölgenin insanı hep mi böyle? Acaba işine geldiği için mi aptala yatiyor
Trabzon
Onlar zaten güzel söz söylemezmiş sımarırmısım vs vs
Sağolsun gercektende hıc soylemedı espırıyle böyle sacmalıklarla sever
Ne dıyodu bı ara panda dıye sevıyodu sevmemi asagılamamı bellı degıl

Trabzon
Onlar zaten güzel söz söylemezmiş sımarırmısım vs vs
Sağolsun gercektende hıc soylemedı espırıyle böyle sacmalıklarla sever
Ne dıyodu bı ara panda dıye sevıyodu sevmemi asagılamamı bellı degıl
Ayy yok değilmiş. Güneydoğusunda benim tanıdığım. Demek ki hastalıklar aynı türden

Back