Evet her şey güzel olacak Allah'ın izniyle. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun herkesten.Düşünün benim babam 2 gün acilde teşhis koyulamadan kalmıştı ilacı verdiler ertesi gün konuşması falan geldi ilaç hemen etki ediyor merak etmeyin. Herşey güzel olacak Allahım Şafi ismiyle şifalar versin inşallah
Çok sevindim.Bugün durumlar daha iyi gibi konuşması epey bir düzeldi şükürler olsun. Bizde biraz olsun rahatladık. Her şey iyiye gidecek hissediyorum.
Sıkıntı nedir sizde menenjitten şüpheleniyorsaniz bir yakınınızdan hemen doktordan testi yapmasını isteyinClemancia lütfen ulaşmam lazım size
Babam uykudan uyandıktan sonra bir anda hafıza bulanıklığı yer zaman kavramını hatırlamada sıkıntı yaşadı. Etrafındakiler tanımadı. Cuma günü özel bir hastaneye yatırdık daha sonra yoğun bakıma aldılar . Serumu vs çıkardığı için. İlaçlı Mr çekildi tahlilleri vs hepsi temiz çıktı . Teşhis koyamadılar hala ama ensefalitten şüpheleniyoruz dediler . Ama teşhis yok . 4. Gün bi gelişme yok. Napcaz bilmşyoruz. Bekliyoruz sadece . Bugün yoğun bakıma girdim beni tanıdı gibi . Ama süreç nasıl olacak bilmiyoruzSıkıntı nedir sizde menenjitten şüpheleniyorsaniz bir yakınınızdan hemen doktordan testi yapmasını isteyin
Cok gecmis olsun. Babami menenjitten kaybettim. Size tavsiyem ozel hastane yerine devlet hastanesine gitmeniz. Daha tecrubeli oluyorlar. Babamin menenjit oldugunu test sonucu gelmeden anlayip hemen tedaviye baslamislardi.Babam uykudan uyandıktan sonra bir anda hafıza bulanıklığı yer zaman kavramını hatırlamada sıkıntı yaşadı. Etrafındakiler tanımadı. Cuma günü özel bir hastaneye yatırdık daha sonra yoğun bakıma aldılar . Serumu vs çıkardığı için. İlaçlı Mr çekildi tahlilleri vs hepsi temiz çıktı . Teşhis koyamadılar hala ama ensefalitten şüpheleniyoruz dediler . Ama teşhis yok . 4. Gün bi gelişme yok. Napcaz bilmşyoruz. Bekliyoruz sadece . Bugün yoğun bakıma girdim beni tanıdı gibi . Ama süreç nasıl olacak bilmiyoruz
Merhaba geçmiş olsun babanızın durumu düzeldi mi acaba benzer bir şey yaşıyorum.Babam uykudan uyandıktan sonra bir anda hafıza bulanıklığı yer zaman kavramını hatırlamada sıkıntı yaşadı. Etrafındakiler tanımadı. Cuma günü özel bir hastaneye yatırdık daha sonra yoğun bakıma aldılar . Serumu vs çıkardığı için. İlaçlı Mr çekildi tahlilleri vs hepsi temiz çıktı . Teşhis koyamadılar hala ama ensefalitten şüpheleniyoruz dediler . Ama teşhis yok . 4. Gün bi gelişme yok. Napcaz bilmşyoruz. Bekliyoruz sadece . Bugün yoğun bakıma girdim beni tanıdı gibi . Ama süreç nasıl olacak bilmiyoruz
Malesef beyin kanamasından çok benziyor. Çok geçmiş olsunNolur bana da yardım edin. Çok kötüyüm. Annem 1 haftadır gruptu. Cuma günü bir anda konuşma bozukluğu başladı. Sanki aklını kaybetmiş gibi. Konuşmak istiyor kelimeleri toparlayamiyor anlaşılmıyor. Mantıksız kelimeler çıkıyor. Yapılan tahlilleri temiz çıktı . Mr ve tomografide de bir şey çıkmadı. Belinden sıvı alınamadı. Daha önce de bu şekilde grip sonrası olup yoğun bakımda kalıp 2 gün sonra normale dönmüştü. Çok çaresizim tanı koyulamadi. Su an üniversite hastanesinde nörolojide yatıyor. Antibiyotik başlandı. İnşallah işe yarar. Aynı durumu yaşayanlar cevap verebilirse çok sevinirim.
Annemde aynı şeyi yaşıyoruz mr ve tomografide bir şey çıkmadı. Tahliller temiz. Boş alınamadı. Ama aynı şeyler var grip sonrası bir anda konuşma bozukluğu bilinç kaybı başladı. Tanı koyulamadi. Üniversite hastanesinde nörolojide yatıyor şu andaTam yazacaktım. Üniversite ya da eğitim araştırma hastanesi aciline gitsinler. Oradan nörolojiye konsültasyon istenir. Tomografi normal olabilir hatta bazen mr da bile olası parlamalar görülmeyebiliyor. Özellikle bilinç durumy şikayetlerini söyleyerek 3.basamak hastane aciline gitsinler.
Mr ve tomografide pıhtı vs görmediler. Çok çaresizim. Tanı konulmamasi da kötü.Malesef beyin kanamasından çok benziyor. Çok geçmiş olsun
Merhaba bu tanıdığınızın durumu düzeldi mi acaba. Annemde benzer bir durum yaşıyoruz.Benimde bir tanıdığım bir anda konuşma güçlüğü ,anlamsız kelimeler yaşamaya başladı ek olarak yürüyüş bozukluğu çıktı ,ve hala teşhis konulamadı . Ama sizin iğneden sonra olmuş bir tanı konulur ve tedavi olunur diye düşünüyorum. Geçmiş olsun .
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin. Beyin iltihabı konusunda bişey dedi mi doktorlar. Benim babamında mr tomografi, tahlilleri temiz çıkmıştı. En son beyin iltihabı olduğu çıktı. Üniversitede nörolojide uzun bi süre tedavi gördüAnnemde aynı şeyi yaşıyoruz mr ve tomografide bir şey çıkmadı. Tahliller temiz. Boş alınamadı. Ama aynı şeyler var grip sonrası bir anda konuşma bozukluğu bilinç kaybı başladı. Tanı koyulamadi. Üniversite hastanesinde nörolojide yatıyor şu anda
Beyin iltihabindan supheleniyorlar ama tetkiklerde ona dair bir şey çıkmadığını söylüyorlar sizin de mr tomografi temiz çıkmış peki nasıl tanı koydular şimdi iyi miÇok geçmiş olsun Allah şifalar versin. Beyin iltihabı konusunda bişey dedi mi doktorlar. Benim babamında mr tomografi, tahlilleri temiz çıkmıştı. En son beyin iltihabı olduğu çıktı. Üniversitede nörolojide uzun bi süre tedavi gördü
Bizim de tüm tahliller temiz çıkmıştı ve omurilik sıvısı alınamamıştı hastalığı çok hızlı ilerledi bilinci falan gitmişti. Doktor sağolsun beyin iltihabı için olan ilacı başlattı ve hemen servise alındı tedaviye cevap verince evet beyin iltihabıymış dedi. Yani ilacı başlayınca anlaşıldı aslında ama çok da bir süre yok uzun uzun düşünecek benim babamın aynı gün içinde bilinci gidecek kadar ilerledi.Beyin iltihabindan supheleniyorlar ama tetkiklerde ona dair bir şey çıkmadığını söylüyorlar sizin de mr tomografi temiz çıkmış peki nasıl tanı koydular şimdi iyi mi
Peki şu an iyi mi ne kadar sürede düzeldi bize şu an antibiyotik başladıklarını söylediler mr bile cekilemiyor şu an tekrar ilaçlı bakmak istediler ama korkuyor durmuyor bilinci yerinde değil gibi bizi tanıyor gibi de tanımıyor gibide konusmayinca anlaşılmıyor cumadan beri bu şekilde daha dün ilk defa antibiyotik verdiler inşallah işe yarar çok korkuyorumBizim de tüm tahliller temiz çıkmıştı ve omurilik sıvısı alınamamıştı hastalığı çok hızlı ilerledi bilinci falan gitmişti. Doktor sağolsun beyin iltihabı için olan ilacı başlattı ve hemen servise alındı tedaviye cevap verince evet beyin iltihabıymış dedi. Yani ilacı başlayınca anlaşıldı aslında ama çok da bir süre yok uzun uzun düşünecek benim babamın aynı gün içinde bilinci gidecek kadar ilerledi.
Mr ve tomografide pıhtı olmadığı söylendiBizim köyden bir kadın da konuşmayı azaltmış ve konuştuğunda garip konuşmasında gariplikler varmış. Beyni pıhtı atmış