Yengemin durumu hiç iyi değil nolur yardım

Hemen acile götürsünler.
Benim babamın araba kullanırken beyinde broca alanına ( konuşma alanı) pıhtı atmış. Eve geldi konuşamamaya başladı. Hiçbir kelimeyi söyleyemiyordu. Bir anormallik olduğunu anladık. Hemen hastaneye götürdük acil doktoru anında mr çekilmesini istedi. Hemen mr çekildi. Broca merkezine pıhtı attığı anlaşıldı. Yatış yapılıp ilaç tedavisine başlandı. Biz önce alzheimer sandık. Alakası yokmuş. Vakit kaybetmeyin.Hemen hastaneye gitsin. Bir anda konuşamamak vs normal değil. Vakit kaybedilmeden götürülmeli. Ben aşıdan olduğunu düşünmüyorum ama doktor değilim bilemem. Yengenizi ihtisas sahibi bir doktor görmeli. Babamın teşhisini nörolog koymuştu. Hastaneye gidip acilden giriş yapın biz öyle yapmıştık. Çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum..

Son düzenleme:
Yok onu zor tespit ettiler. Eegde falan da çıkmadı. Nöroloji doktorumuz bi ihtimal beyin iltihabıdır bi ilaç başlayalım dedi ilaç başladık iyileşme oldu öyle emin olduk. Yanlış yönlendirmiş olmayayım omurilik sıvısını 2 kere almaya çalıştılar acilde alamadılar bilinci kapalı olduğu için çok zor oldu. Servise çıkarınca aldılar ama serviste de ilaca başlanmıştı sonuç gelmeden ilacı kullanıyordu zaten

aynı şekilde 2 arkadaşımın annesi babası böyle oldu pıhtı atmis bunlar serum verip yolluyor sonra diyorlar vücutta enfeksiyon var vs konuşmaları yavaşlayanca anliyorlar beyin kanaması. ikisde vefat etti

Benim babamda aşının haftasında rahatsızlandı maalesef. Aşıdan sonra arttığı konusunda hemfikirim

Benim babamda aşının haftasında rahatsızlandı maalesef. Aşıdan sonra arttığı konusunda hemfikirim
baş baş bağırdık lütfen aşı olmayın dedik linclediler....

Hayır şöyle elini kestikten sonra tetanoz aşısını geç oldu. Parmağı baya şişmiş,iltihaplanmış sanırım ondan dolayı demiştim.

Aşıdan değil zaten ya. Öyle bir şey demedim ki bir kaç yorumda daha yazılmış ama elini kestikten sonra tetanozu geç oldu erken olsa belkide böyle olmazdı diye dedim. Yanlış anlaşılma olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…