Sizi korkutmak istemem ama eniştem bu sebepten vefat etti.... Ama şöyleki o bu belirtilerini bayağı yaşadı,, ama doktorlar o sıvıyı önceden alsa ve teşhis koysalardı kurtulurdu. Mlsf... Bu arada halamın eşiydi. Yıllar oldu hatırladığım kadarıyla annem eniştemin saçma sapan konuştuğunu,,, diğer halalarımla bir araya glince hepsi çözülüp eniştemin sarkıntılık cümleleri kullandığını söylüyorlar... Kafayı yediğini düşündüler.... Sonra yaz tatilinde memleketine giderken yolda fenalaşıp kusuyor, hastaneye kaldırılıyor. Orda sıvı alınıyor menenjit teşhisi konuluyor.. Fakat geç kalındı... 20 sene önceden bahsediyorum...siz korkmayın hmn teşhis koylmş yeni ztn, Allah şifa versin.Ne cıktı peki sonuc?
14 gün yatacak hastanedeClemencia çok geçmiş olsun.
Peki şimdi ne olacak? Süreç nasıl işleyecek? Bir bilgim olmadığından soruyorum
Doktorlar iyi çok geç kalmamışsınız gibisinden laflar etmişler bakalım inşallah öyledirSizi korkutmak istemem ama eniştem bu sebepten vefat etti.... Ama şöyleki o bu belirtilerini bayağı yaşadı,, ama doktorlar o sıvıyı önceden alsa ve teşhis koysalardı kurtulurdu. Mlsf... Bu arada halamın eşiydi. Yıllar oldu hatırladığım kadarıyla annem eniştemin saçma sapan konuştuğunu,,, diğer halalarımla bir araya glince hepsi çözülüp eniştemin sarkıntılık cümleleri kullandığını söylüyorlar... Kafayı yediğini düşündüler.... Sonra yaz tatilinde memleketine giderken yolda fenalaşıp kusuyor, hastaneye kaldırılıyor. Orda sıvı alınıyor menenjit teşhisi konuluyor.. Fakat geç kalındı... 20 sene önceden bahsediyorum...siz korkmayın hmn teşhis koylmş yeni ztn, Allah şifa versin.
İşte bu,,,, bnm eniştem 1 yıldan fzla çekti zavallı adam,,,, artık son noktaya glince teşhis konuldu ve geç kalındı...Doktorlar iyi çok geç kalmamışsınız gibisinden laflar etmişler bakalım inşallah öyledir
Merak etmeyin iyileşir normal hayatına devam eder inşallahDoktorlar iyi çok geç kalmamışsınız gibisinden laflar etmişler bakalım inşallah öyledir
Hazırlıklı olun dedikten sonra da bişey yazmamış konuya forumlarda dolaştığı halde. İnsan bi kusura bakmayın falan der. Duygularımızı mı aldırdık ne oldu. Başkasının acısına böyle dümdüz yazıp gitmek ne kolayO ne demek ya?
baş baş bağırdık lütfen aşı olmayın dedik linclediler....
Yok size yazmadım. Korona aşısından mı değil mi diye yazmışlar yukarıda da ben de teşhis konulmuş aşıyla alakalı bir şey değilmiş demek istedim.Hayır şöyle elini kestikten sonra tetanoz aşısını geç oldu. Parmağı baya şişmiş,iltihaplanmış sanırım ondan dolayı demiştim.
Aynen aşıyla falan alakası yok. Vardık şimdi hastaneye ensefali demişler.Yok size yazmadım. Korona aşısından mı değil mi diye yazmışlar yukarıda da ben de teşhis konulmuş aşıyla alakalı bir şey değilmiş demek istedim.
Yav aşıyla ne alakası var ensefali demişler...baş baş bağırdık lütfen aşı olmayın dedik linclediler....
Evet. Ensafalitin Bi tane ilacı var onu verecekler. Çok erken gittiniz Allahın izniyle hasarsız hallolur inşallah dua edin.Aynen aşıyla falan alakası yok. Vardık şimdi hastaneye ensefali demişler.
Valla bilmiyorum ki erken mii geç miiEvet. Ensafalitin Bi tane ilacı var onu verecekler. Çok erken gittiniz Allahın izniyle hasarsız hallolur inşallah dua edin.
Neyin oluyor hangi akrabanın eşiValla bilmiyorum ki erken mii geç mii
Doktorlar zamanında gelmişsiniz demişler ama bakalım zaman gösterecek
Yengem. Abimin karısıNeyin oluyor hangi akrabanın eşi
Belirtiler dün başladıysa erken gibi. Yani inşallah öyledir.
Çıkarsa da en azından doğru tedavi süreci başlar. Üzülmeyin. Allah şifa versin. Ayrıca da çok şanslı kadınmış sizin gibi onu kızkardeşi gibi düşünen, üzülen bir görümcesi var. Ne güzel insansınız.Omurilikten sıvı alınacakmış şimdi yani şaştım kaldım bir şey çıksa mı daha iyi? Çıkmasa mı daha iyi? Allah yardımcımız olsun
Teşekkür ederimÇıkarsa da en azından doğru tedavi süreci başlar. Üzülmeyin. Allah şifa versin. Ayrıca da çok şanslı kadınmış sizin gibi onu kızkardeşi gibi düşünen, üzülen bir görümcesi var. Ne güzel insansınız.
Düşünün benim babam 2 gün acilde teşhis koyulamadan kalmıştı ilacı verdiler ertesi gün konuşması falan geldi ilaç hemen etki ediyor merak etmeyin. Herşey güzel olacak Allahım Şafi ismiyle şifalar versin inşallahBugün durumlar daha iyi gibi konuşması epey bir düzeldi şükürler olsun. Bizde biraz olsun rahatladık. Her şey iyiye gidecek hissediyorum.