Yengemin durumu hiç iyi değil nolur yardım

Ne cıktı peki sonuc?
Sizi korkutmak istemem ama eniştem bu sebepten vefat etti.... Ama şöyleki o bu belirtilerini bayağı yaşadı,, ama doktorlar o sıvıyı önceden alsa ve teşhis koysalardı kurtulurdu. Mlsf... Bu arada halamın eşiydi. Yıllar oldu hatırladığım kadarıyla annem eniştemin saçma sapan konuştuğunu,,, diğer halalarımla bir araya glince hepsi çözülüp eniştemin sarkıntılık cümleleri kullandığını söylüyorlar... Kafayı yediğini düşündüler.... Sonra yaz tatilinde memleketine giderken yolda fenalaşıp kusuyor, hastaneye kaldırılıyor. Orda sıvı alınıyor menenjit teşhisi konuluyor.. Fakat geç kalındı... 20 sene önceden bahsediyorum...siz korkmayın hmn teşhis koylmş yeni ztn, Allah şifa versin.

Sizi korkutmak istemem ama eniştem bu sebepten vefat etti.... Ama şöyleki o bu belirtilerini bayağı yaşadı,, ama doktorlar o sıvıyı önceden alsa ve teşhis koysalardı kurtulurdu. Mlsf... Bu arada halamın eşiydi. Yıllar oldu hatırladığım kadarıyla annem eniştemin saçma sapan konuştuğunu,,, diğer halalarımla bir araya glince hepsi çözülüp eniştemin sarkıntılık cümleleri kullandığını söylüyorlar... Kafayı yediğini düşündüler.... Sonra yaz tatilinde memleketine giderken yolda fenalaşıp kusuyor, hastaneye kaldırılıyor. Orda sıvı alınıyor menenjit teşhisi konuluyor.. Fakat geç kalındı... 20 sene önceden bahsediyorum...siz korkmayın hmn teşhis koylmş yeni ztn, Allah şifa versin.
Doktorlar iyi çok geç kalmamışsınız gibisinden laflar etmişler bakalım inşallah öyledir

Hayır şöyle elini kestikten sonra tetanoz aşısını geç oldu. Parmağı baya şişmiş,iltihaplanmış sanırım ondan dolayı demiştim.
Yok size yazmadım. Korona aşısından mı değil mi diye yazmışlar yukarıda da ben de teşhis konulmuş aşıyla alakalı bir şey değilmiş demek istedim.

Omurilikten sıvı alınacakmış şimdi yani şaştım kaldım bir şey çıksa mı daha iyi? Çıkmasa mı daha iyi? Allah yardımcımız olsun
Çıkarsa da en azından doğru tedavi süreci başlar. Üzülmeyin. Allah şifa versin. Ayrıca da çok şanslı kadınmış sizin gibi onu kızkardeşi gibi düşünen, üzülen bir görümcesi var. Ne güzel insansınız. 🙂

Çıkarsa da en azından doğru tedavi süreci başlar. Üzülmeyin. Allah şifa versin. Ayrıca da çok şanslı kadınmış sizin gibi onu kızkardeşi gibi düşünen, üzülen bir görümcesi var. Ne güzel insansınız. 🙂
Teşekkür ederim 😊🙏 Neticede abimin bunca yıllık eşi,yiğenimin annesi ve her şeyden öncede bir insan. Gencecik birinin böyle pisi pisine gitmesini istemem kim olursa olsun geçerli bu durum. İnsanız neticede yarınımızın ne olacağı belirsiz.

Bugün durumlar daha iyi gibi konuşması epey bir düzeldi şükürler olsun. Bizde biraz olsun rahatladık. Her şey iyiye gidecek hissediyorum.
Düşünün benim babam 2 gün acilde teşhis koyulamadan kalmıştı ilacı verdiler ertesi gün konuşması falan geldi ilaç hemen etki ediyor merak etmeyin. Herşey güzel olacak Allahım Şafi ismiyle şifalar versin inşallah 🙏

X