• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem mi tuhaf yoksa biz mi ?

Elektrik yüzünden fırına tatiyo koymamış.
Annen neden değiştiriyor koltukları siz gelinin koltukları değiştirin ;)
Sigortaya gidin özel vereceğiniz parayı geline harcayın.
Hep kendini düşünen bencil fesat gelin kısaca sizin gelin. :) ben öyle anladım.

Siz birilerinin gelini olarak görmüyor olabilirsiniz kendinizi. Büyüğe saygı, sevgi ve hürmetten bahsediyorum..
Gelinlik yapmak derken de sürekli hizmet etmeyi kastetmedim.
Ama tatile gelip te, kayinvalidenin evini otel gibi kullanıp, kendine hizmet ettiren insanlar bi zahmet evlenmesinler.
Evlendiysen kocanın anne babasına kendi anne babana yaptığın saygıyı yapmak zorundasın..
Yok öyle bir dünya..
Ne yani kayinvalide iş yapacak, gelin de aynı evin içinde yaşarken iş yapmak yerine yan gelip yatacak öyle mi?
Kusura bakmayın da ben kendi kayinpederime kayinvalideme hizmet etmekten, onlara güzel yemekler yapıp yedirmekten, gönüllerini hoş tutmaktan çok zevk alıyorum..
Gelinlik demek bu demek..
Allah rızası için kendi anana babana yapılmasını istediğin şeyi onlara da yapmak demek....
Bahsettiğim şey, cocuk doğursun, millete hizmet etsin, hep ezilsin demek değil...
Ne kimseye hizmetci olurum ne de baskalarinin bana hizmet etmesine musade ederim. Sizden önce baska bi arkadaş cevap vermisti benim o yorumuma, ona yazdigim cevapları okursaniz beni daha iyi anlarsiniz.

Elektrik yüzünden fırına tatiyo koymamış.
Annen neden değiştiriyor koltukları siz gelinin koltukları değiştirin :KK66:
Sigortaya gidin özel vereceğiniz parayı geline harcayın.
Hep kendini düşünen bencil fesat gelin kısaca sizin gelin. :) ben öyle anladım.
aynen oyle bir gelin

Ne kimseye hizmetci olurum ne de baskalarinin bana hizmet etmesine musade ederim. Sizden önce baska bi arkadaş cevap vermisti benim o yorumuma, ona yazdigim cevapları okursaniz beni daha iyi anlarsiniz.
Hizmetçilikten bahsetmiyorum :)
Evet okudum. Ben de evlendim birilerinin gelini oldum. Yani gelin olmak evlenmek yuvadan uçmak manasında burda da :)
Gelinini hizmetci gibi gören insanlara zaten severek hizmet edilmez. Benim demek istediğim şuydu; benim annem babam gelinlerini kendi kızı gibi görüp her istediğini alır satarlar, gönlünü hoş tutmaya çalışırlar ama, annem bulaşık yıkarken, temizlik yaparken o gidip odasında pc başında müzik dinliyor. Asla da kalk şu işi yap demiyor annem. Hizmetci olarak görmüyor hic onu gelini diye ama, o resmen kendisine hizmet ettiriyor. Demek istediğim şey buydu..
İyi niyeti fırsat bilip bunu hep kullanmak diyelim kısacası.
Sizin olayınız farklı tabi ki.

Bebeğinizi gule güle büyütün. Sevgiler :)

Hizmetçilikten bahsetmiyorum :)
Evet okudum. Ben de evlendim birilerinin gelini oldum. Yani gelin olmak evlenmek yuvadan uçmak manasında burda da :)
Gelinini hizmetci gibi gören insanlara zaten severek hizmet edilmez. Benim demek istediğim şuydu; benim annem babam gelinlerini kendi kızı gibi görüp her istediğini alır satarlar, gönlünü hoş tutmaya çalışırlar ama, annem bulaşık yıkarken, temizlik yaparken o gidip odasında pc başında müzik dinliyor. Asla da kalk şu işi yap demiyor annem. Hizmetci olarak görmüyor hic onu gelini diye ama, o resmen kendisine hizmet ettiriyor. Demek istediğim şey buydu..
İyi niyeti fırsat bilip bunu hep kullanmak diyelim kısacası.
Sizin olayınız farklı tabi ki.

Bebeğinizi gule güle büyütün. Sevgiler :)
Hah iste aynen karsidakini hizmetci gibi gören insana severek hizmet edilmiyor edemiyorum... yoksa ben kirk kat yabancinin evine de gitsem o iş yapiyorsa yardım etmeye calisirim ama beni kullanmaya calisan "gelinsin yapmak zorundasın" gözüyle bakan insanlara hicbisey yapmak gelmiyor icimden... sizin gelinin olayi cok farkliymis...

Back