- 13 Aralık 2017
- 143
- 155
- 18
- 28
- Konu Sahibi Browni_intense
Ayıp etmiş fırın konusunda o zaman. Yine de huzursuzluk olmasın büyük bir şey değil sonuçta.[/QUOTE]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde soyle bir sey var.birinin bir isini gormesine yardimci oldugunda bunun arkasi gelmiyor istedikce istiyor insanin tepesine biniyorlar.yengen boyle insanlardan hoslanmiyor sanirim.sizin evde firin yok mu yoksa alin alti ustu 250 tl.hem firinda elektrik yakiyor ee elektirik pahaliDaha ilk defa söylemiştik aslında. Bu aralar belki bende herşeyi yanlış anlıyor olabilirim sanırım
Amcamın eşi
Genelde böyledir aslında yeni olan bir durum değildi.
Şimdi yengemle normalde iyi anlaşırız fakat bazı şeyleri annemle benim dikkatini çekti. Amcaların ve bize ufak bir miras düştü. İşte ihtiyaçlar falan giderildi. Annemin salona koltuk takımı alası var eğer para kalırsa. Dün hep birlikte oturuyoruz koltuk takımını ne yapacaksın boşver gibisinden konuştu. Sonra annemle benim göz problemimiz var. Özele gidesimiz var aman özelde ne yapacaksınız sigortaya gidin işte diyor. Ne desek bir şey söylüyor içten içe sinir oldum. Geçenlerde annemin canı haşhaşlı tatlı istedi. Kendi yapıyor annemin borcama koysak senin fırında pişirsek olur mu dedi annem, yengem de sığmıyor ki dedi. Dün aynı fırından aldık kullanma klavuzunda borcamla yapılan yemekler vardı baktık sığıyormuş. Annem biri birşey istedi mi mutlaka elinden geldiği kadar yapan biri yani. Ne bilim biraz tuhaf geldi davranışları. Aynı bina da oturuyoruz birde.
Ee sizde soylemeyin. Yeni takim'mi alinacak gidin alin. Kimseye minnet etmeyin. Bak firini almissiniz ne guzel. Kendi aranizda konusun boyle "ozel" seyleribiz birşey dedik mi sürekli tersini söyleme durumu var sanki
[/QUOTE] Yok yine de öyle tatsızlık olsun istemeyiz yüz yüze bakılıyor sonuçta.Ayıp etmiş fırın konusunda o zaman. Yine de huzursuzluk olmasın büyük bir şey değil sonuçta.
Dün fırınla ocak aldık sığdığını ordan öğrendik kullanma kılavuzundan öğrenmiş olduk.Galiba yengeniz ,ozel doktora harciyacak paralari varsa, alsinlar bir firin kendi firinlarinda pisirsinler, diye dusunuyor.Ben , kv veya eltiyle ayni bina da otursam , bir limonu bile onlardan degilde, komsudan isterim.Allah muhtac etmesin.Harcadiginizda ,aldiklarinizda gozu var herhalde .Galiba size karsi biraz kiskanclik yapmis.
Bilmem öyle olacağımızı düşünmüş olabilirbirde soyle bir sey var.birinin bir isini gormesine yardimci oldugunda bunun arkasi gelmiyor istedikce istiyor insanin tepesine biniyorlar.yengen boyle insanlardan hoslanmiyor sanirim.sizin evde firin yok mu yoksa alin alti ustu 250 tl.hem firinda elektrik yakiyor ee elektirik pahali
yani o da doğru işteMiras babanızla amcanıza eşit bölünecek zaten. Siz size düşen paradan ne isterseniz yaparsınız, onu ilgilendiren yada pnun parasını ilgilendiren bir durum değil. Öylesine konuşuyodur bence, kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.
üçü de mirastan kalan parayla alacağız takımı ondan söyledimBurada anneniz ile dikkatinizi çeken özel hastaneye gidecez dediğinizde4 yok siz sigortaya gidin mi ?
Yada koltuk alacağız demişsiniz aman boşver ne gereği var demesimi ?
Yada haşhaşlı pastanızın, yengenizin fırınını sığmıyacağını söylemesi mi (belkide öyle biliyor)
Diğerlerindede fikrini beyan etmiş sadece.
Ayrıca miras ile bu anlattıklarınızı bağdaştıramadım ne alaka ?
benim böyle elektrik gidecek diye aklıma gelmemişti olabilir.aman klasik boş konuşma durumu
fırına gelince de ya canı size yardım etmek istememiş ya da elektrik vs diye düşünmüştür demiş bir çok arkadaş
takmayın boş verin
ben de kendime ders çıkarayım
geçen benim fırını siliyordum deterjanlı kaldı
komşularla bir şeyler yapalım dedik, ben keki yaparım da senin fırında pişirsek mi dedim olur dedi
hiç aklıma elektrik gider diye düşünmek gelmemişti
bir daha kimseye teklif etmeyeyim bari belki bana hayır diyememiştir ayıp olmuştur kadına
yakın görüyoruz anlatılıyor böyle işte demek ki kendi aramızda konuşmak daha iyiEe sizde soylemeyin. Yeni takim'mi alinacak gidin alin. Kimseye minnet etmeyin. Bak firini almissiniz ne guzel. Kendi aranizda konusun boyle "ozel" seyleri
evet genel olarak en küçük bir sözü takıyorum maalesef.Bu kadar ince eleyip sık düşünmek sizi yorar. Pek anormal bir şey göremedim ben
Özet: evhamlısınız
ben evli değilim yalnız amcamın karısı olur kendisi ve sadece sordum acaba yanlış mı düşünüyorum diyeNe de takiksiniz yengelere ve ne meraklisiniz gorumcelik yapmaya![]()
biz kendi yüzüne hiç bir şey demedik sadece bende mi sorun var diye sormuştumSiz tuhafsınız.
Hani burada gelinler konu açarlarya ne desem kaynanama ve görümceme batıyor diye, işte konuyu açan gelin sizin bahsettiğiniz yengeniz oluyor, herşey batan kişilerde siz ve anneniz![]()
bazen istemsiz bir lafa bir söze takılıp duruyorum. Bu da beni sıkıyor açıkcası hani ortada birşey yok niye taktım onu da anlamadım. sanırım yalnızlıktan hep bunlarBir de amcanizin karisi.. bence bosverin hic zahmet edip dusunmeyin buyukler dusunsun boyle seyleri.ki zaten cok gereksiz takintilar
Yok niye sorun olsun 25 yaşında kafaya en ufak şeyleri bile takmayı başaran biriyimdir.Canım kaç yaşındasın sorun yoksa der misin