yengem dayanamadı ve kendini öldürdü...

Başınız sağolsun, küçük kız için kahroldum, birde onun gözleri önünde olmuş, o çocuğunda bitti hayatı..
Sağlam durun, sizin sonunuz öyle olmayacak, en kötü boşanır gidersiniz, hiç bir şey kendinizden, hayatınızdan vazgeçecek kadar önemli değil..

Yengenizi öyle iyi anlıyorum ki bu aileler neden bu kadar karışır acaba bu ilişkilere şimdi vicdanları rahat mı ? Kendilerine haklı bir neden bulmuşlardır vicdanlarını rahatlacak sizin yaşadıklarınıza da sabır diliyorum ve tebrik ediyorum merhametlisiniz sizin gibi insanlarda kaldı ama iyiler bir şekilde imtihan oluyor bu dünyada inşallah Rabbim sabrınızın karşılığını size verecek .

Bende intihar etme düşüncesi içindeydim yada içindeyim bilemiyorum bu inançla alakası var mı yok mu? Evet inançlıyım elhamdüllilallah ama yaşadığım olaylar haketmediğimi yaşadığım olaylar beni öyle bir noktaya getirdi ki bilemiyorum sonum nolur bu düşüncelerden dolayı günaha giriyorum huzurum olmuyor kıldığım namazdan feyz alamıyorum yaşadığım olayı burda daah önce paylaştım bilen arkadaşlar var bende herşeye çok sabrettim ailesi için ama sonunda noldu şiddet ve üstelik ailemden asla böyle şeyler görmemiştim iyi bir eğitim almış kariyeri iyi yerde olan bayanım ama bunlar yetmiyor işte.

Rabbime sığınıyorum ki şeytana uymayım diye ben intihar etsem nolcak sadece annem üzülecek o evlat acısı yaşayacak herkes bir süre sonra unutacak beni normal hayatlarına dönecek benim gençliğine olacak olan sabır diliyorum size sadece anladığımı içimden gelenleri yazmak istedim bu aralar karma karışık duygular içindeyim

Sizi bu derece huzursuz eden insanları hayatınızdan çıkarın. Eşiniz engel oluyorsa onu da çıkarın. Niye çekersiniz anlamam.
Aile maile dinlemem.

Ben su kocanin ailesi gibi olan edepsiz karilari adamlari alip islak odunla vura vura inletmek istiyom bazen de sunlari duydukca ama olmuo iste napcan allah evladina guc versin herkes unutir olan ona olmus siz de cok ozdeslestirmeyin kendinizle her yasam insan farkli

başınız sağolsun, çok üzüldüm yaşadıklarınıza o küçücük kızlara..
derdi büyük gelmiş demek, yoksa kimse yapamaz bunu.Sizde kendinizi o kadar sıkmayın artık, insanlar dertleri biriktire biriktire bu hale geliyor.

canım bu şehire eşimin zoruyla geldim zaten asla gitmez. eşim engelli diye ailesi bırakamazmış ama benım kadar eşimde emekleri var mı bılmıyorum. altından mı almadım neler yaptım ama işlerine gelince eşime bakamıyorum.
kızı bana bırakmazlar hayatım şuanda babanesınde zaten hafta sonu bende ama eğitimi psikolojık desteği benim kontrolumde. kızı düşman yetiştirmelerinden korkuyorum. ha babanesı kaynanam gıbı değildir. babanesi torunlarına evlatlarına düşkundur. gelinini sevmedi o ayrı ama kaynanamdan daha vıcdanlıdır.

gülüm aklımdan çok geçti ama allaha sıgındım ne dıyeyım

çöktüm inan çöktüm 23 yaşında çöktum. artık susamıyorum patlıyorum ya .

içini dökmen öyle iyi ki. canım benım yaradandan sabır dılıyorum sanada bolca. ama aynen öyle gözlerimle gördüm kaynanası geline ağlamadı zaten . yanı ona 1 ağladıysa kendıne aklına gelenlere oğluna bın ağladı. tamam yengem masum değildi ama bu kadar şeytanı değildi. herkesle iyi geçnirdi çocukla çocuk yaşlı ile yaşlı. olan annesıne oldu. kadın daha iflah olmaz emınım. en sevdiği en düşkun olduğu yavrusuydu üstelik. ama ağlarsa anan ağlar ınan kı. ben buna yok dıyordum ama öyle. toz pembe gözlüğü söküp atmak gerek. zorluğunu içimde yaşıyorum. söz kolay söylenıyor ama yapılmıyor işte yapılamıyor.
yaradandan başka dost yok ınanın yok. rabbım yar ve yardımcımız olsun. insaf vicdan ve merhamet diliyorum

Başınız sağolsun Allah kalanlara sabır güç kuvvet versin,sebep olanların günahı boynuna......

ama sana şunu söyleyeyım kimse intiharla gitmek istemez eminim bugün anladım her gun mezarlıktayım insanlar sordukça intihar diyorsun merhamet diliyosun. dönüşü yok bunun emin ol.

Hayat güzel ama bizler yaşamasını bilmiyoruz hep isyan hep öfke,insan yakının vefatında bile anlıyor her şey gelip geçici göz açıp kapayana kadar... Çocuğu için dayansaymış keşke kimse bilemez gerçi ne yaşadığını içim cız etti bir an Allah mekanını cennet eylesin inşallah.

Eşi ne durumda peki?

Sizin eski konularinizi da biliyorum az cok. Sabirli ve iyi kalpli bir insan oldugunuzu dusunuyorum. Emanete gozunuz gibi bakacaginizdan suphem yok ancak bu durum beni korkuttu kimse evladini birakip olmeyi kolay kolay goze almaz demekki kadincagiz cok yipranmis. Siz bu kadar kendinizi sikip bunaltmayin ne olur. Her seyin hayirlisi olsun kendinize ozellikle ruh halinize cok dikkat edin. Akliniza kotu dusunler gelirse de bir psikologdan yardim almanizi tavsiye ederim.

Eşinize geçmiş olsun. Konularıniza rastliyorum arada.. Allah iyi kalbinizin karşılığını versin insallah.. kocaniz sağlık durumundan Mütevellit ailesine sırtını dönmeyeçek konumda. Durumunuzu anlatın kararı Ona bırakın bence.. siz yeteri kadar savaşınizi verdiniz benjm gözümde.. herseye rağmen Yaninda siniz keşke kıymetinizi bişeler. .

Yengenize gelince çok üzüldüm. Insan bu noktaya gelinceye kadar dolup taşıyor ama aklınızdan bile getirmeyin. .ggerekse psikolojik destek alın... kendinizle ozdeslestirmeyin durumu.. ki kendinizi asla o duruma taşımayinn. kayın Valide nizin görunce lerimı zin zirvaliklariyla kafanızı doldurMayin. .

Bakin.kendiniz demissiniz "insanlar neden bu kadar belirleyici hayatımızda?"
"benim sonumda mı böyle olacak aklımı yitiriyorum kızlar yardım edin . ne yapacağım ben . dimdik durdumkızı için ama daha nasıl dayanılır buna."

Baskalarinin dedikleriyle yaptıklarıyla hayatinizi mahvetmeyin. Olabildiğince kacin kotulerden.kotuluklerden kacin. Ama kimsenin sizin hayatinizi yönlendirmesine izin vermeyin. Kizinizi düşünün, her seyden once de kendinizi düşünün. Bu hayata bir kere geliyoruz kimsenin mahvetmesine izin veremeyiz vermemeliyiz.

Ayrica basiniz.sag olsun gercekten cok zor bir.durum. Allah sevenlerine sabir versin.

tatlım çok teşekkür ederim bu yorumlar güç veriyor bana. şimdi annesi öldüğü için kızımızı psikoloğa götürüyorum. onun tedavisi biraz ilerlesin mali olarak rahatlayım hemen gideceğim. artık gerçekten mutlu değilim. eşimle evleri ayırma kararı almak üzereyiz. ne diyeyim her fedakarlığı yaparım ama artık gururum şerefim değerim kalmadı. ben onlar olmadan yapamam. sevgide bir yere kadar .yiğenim bir toparlansın. eşim bu şehirde olmayı tercih etmeseydi eminim şuan dünyadaki en mutlu insanlardık. yengesinin ölümünde mali durum kadar etkili aile hatta daha da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…