yengem dayanamadı ve kendini öldürdü...

Bakin.kendiniz demissiniz "insanlar neden bu kadar belirleyici hayatımızda?"
"benim sonumda mı böyle olacak aklımı yitiriyorum kızlar yardım edin . ne yapacağım ben . dimdik durdumkızı için ama daha nasıl dayanılır buna."

Baskalarinin dedikleriyle yaptıklarıyla hayatinizi mahvetmeyin. Olabildiğince kacin kotulerden.kotuluklerden kacin. Ama kimsenin sizin hayatinizi yönlendirmesine izin vermeyin. Kizinizi düşünün, her seyden once de kendinizi düşünün. Bu hayata bir kere geliyoruz kimsenin mahvetmesine izin veremeyiz vermemeliyiz.

Ayrica basiniz.sag olsun gercekten cok zor bir.durum. Allah sevenlerine sabir versin.
amin canım amin. ama insan bazı kararları beklemeden almalı. karar aşamasındayım. evliliğime devam ettirmek gelecek beklemek ne kadar doğru bılmıyorum. ilerde bende anne olacağım o zaman daha zor olacak. bılmıorum ınanın . söyledğini yapmak zor.

Eşinize geçmiş olsun. Konularıniza rastliyorum arada.. Allah iyi kalbinizin karşılığını versin insallah.. kocaniz sağlık durumundan Mütevellit ailesine sırtını dönmeyeçek konumda. Durumunuzu anlatın kararı Ona bırakın bence.. siz yeteri kadar savaşınizi verdiniz benjm gözümde.. herseye rağmen Yaninda siniz keşke kıymetinizi bişeler. .

Yengenize gelince çok üzüldüm. Insan bu noktaya gelinceye kadar dolup taşıyor ama aklınızdan bile getirmeyin. .ggerekse psikolojik destek alın... kendinizle ozdeslestirmeyin durumu.. ki kendinizi asla o duruma taşımayinn. kayın Valide nizin görunce lerimı zin zirvaliklariyla kafanızı doldurMayin. .
umarım başarabilirim çok teşekkür ederim yorunlarınız için .

canım bu şehire eşimin zoruyla geldim zaten asla gitmez. eşim engelli diye ailesi bırakamazmış ama benım kadar eşimde emekleri var mı bılmıyorum. altından mı almadım neler yaptım ama işlerine gelince eşime bakamıyorum.
kızı bana bırakmazlar hayatım şuanda babanesınde zaten hafta sonu bende ama eğitimi psikolojık desteği benim kontrolumde. kızı düşman yetiştirmelerinden korkuyorum. ha babanesı kaynanam gıbı değildir. babanesi torunlarına evlatlarına düşkundur. gelinini sevmedi o ayrı ama kaynanamdan daha vıcdanlıdır.

ne diyeyim, sınavınız ağır hakikaten, Allah size güç kuvvet sabır versin. İnşallah çok mutlu olursunuz geçer bu günler bu dertler...

Yaşadığınız şeyler gerçekten çok üzücü
Ancak siz kendinize acımaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
Benimde sonum intihar demeye getiriyorsunuz.
Çekmeyin kardeşim çekmeyin.
Yani nedir bu çilekeş halleriniz, bakın neler yaşadım diyorsunuz...çekiyorum katlanıyorum
Kafanıza silahmı dayalı, madem kafayı bozmaya kadar vardı durum. Ne diyim geçmiş olsun...

Ne denebilir...
Allah evlatlarına,eşine sabır versin.
sende kendi sağlığını bozuyorsa sürdürme bu evliliği,her zaman Allah bir kapı açar korkma.

X