severdi ama sevgi zamanla tükendi . tek derdim sevgimi tüketmemekti daima. yengemin ki tükendi yenildi. yaptığı hiç doğru değildi kalıp savaşmalıydı. kızına bir anneden daha yakındı üstelik polisler pişman olduğu tutunmaya çalıştığını ama başaramadığını söylediler. 15 katlı bir bina feci bir ölüm .Intiharmine diycegimi bilemedim ya.
Ama kocasi cok severdi yengemi diyorsun. Neden boyle bi yola basvurduki?
En kotu son bu olsa gerek ya.
Allahim affetsin, geri kalanlara binlerce sabir. Basiniz sag olsun.
Peki sizin durumunuzda kocaniz neden hic ses cikarmiyor?
kocama gelince iyice hastalandı ailesi ve benim aramda kala kala. aramızda bu dağları var. biz öyle kavga edecek insanlarda değiliz. o da bende kıyamayız birbirimize ya da kıyamazdık. sanırım yolun sonunda ayrılık varIntiharmine diycegimi bilemedim ya.
Ama kocasi cok severdi yengemi diyorsun. Neden boyle bi yola basvurduki?
En kotu son bu olsa gerek ya.
Allahim affetsin, geri kalanlara binlerce sabir. Basiniz sag olsun.
Peki sizin durumunuzda kocaniz neden hic ses cikarmiyor?
severdi ama sevgi zamanla tükendi . tek derdim sevgimi tüketmemekti daima. yengemin ki tükendi yenildi. yaptığı hiç doğru değildi kalıp savaşmalıydı. kızına bir anneden daha yakındı üstelik polisler pişman olduğu tutunmaya çalıştığını ama başaramadığını söylediler. 15 katlı bir bina feci bir ölüm .
doğru haklısınız ama zaten kötü durumdaydım iyice düştüm. ne yapsam ne desem boş bomboş. kendi çukurumda boğuluyorum. ama vicdanım öyle rahat ki ben vicdanıyla yaşayan biriyim. çok şükür çok rahat kimseye zararım olmadı. yengem içinde savaştım ama olmadı. eşimin ailesiniyse allah ıslah etsın diyorum.Basiniz sagolsun. Gordugunuz ruyalar tamamen bilincalti. Fazla anlam yuklemeyin. Sonum boyle mi olacak diye de dusunmeyin. Herkesin kaderi farkli.
kocama gelince iyice hastalandı ailesi ve benim aramda kala kala. aramızda bu dağları var. biz öyle kavga edecek insanlarda değiliz. o da bende kıyamayız birbirimize ya da kıyamazdık. sanırım yolun sonunda ayrılık var
direkt yanıma aldım. ölümü her aşamayı anlattım. psikolog arkadaşım sağolsun ilgileniyor bende hayatını toplamaya çalışıyorum. çok olgun bir çocuk. anneyi bir çok kez intihardan kurtarmış. babayı anneyi ayakta tutmaya alışmış. gel gelelim artık susuyor .Of, cok aci.
Tum bu olanlari goren kizi nasil durumda su an?
Kac yasindaydi o kiz?
Toparlana bildimi?
kocam şuanda benimle yanlış anlattım sanırım. konuştum ama sonu kavga oldu. kendimi doğru anlatamayacak kadar kötü durumdayım. ben felaket anında hemen toparlanır insanları toplamaya çabalarım. bu ona benim inançsız olduğumu düşündürüyor. duygularımı yitiriyorum. köşelerde sessiz sessiz ağlayıp insanlardan saklanıyorumHic konustunuzmu kocanizla bu onlardan snra? Yada evden gittikten sonra?
Kocam engelli demissiniz. Gelemezmi sizin yaniniza?
canım buna sebep olanlar yani eşimin ailesi (tabii yengemin aileside suçlu sarhoş bir baba berbat bir aile) kendilerine göre çok inançlılar. onlar her şeyi yaptılar hep iyilik yaptılar ya.Başınız sağolsun. Allah affetsin.Mekanı cennet olsun... Buna sebep olanlar şimdi vicdanı rahat, mutlu mesut ayatlarına devam mı edebileceklerini sanıyor? Çok üzüldüm gerçekten...
tek kızdığım nokta bu çocuğunu düşünmedi mi? üstelik alkolluymuş. bu beni daha da üzdü.3 aydır hasta yatıyordu. kaç kez denemiş üstelik. of ofbaşınız sağ olsun.Çocuğu için keşke yapmasaydı çaresizlik ne zor.onu bu duruma itenler kına yaksın
İnan canım bu inanç meselesi değil, insan olabilme meselesicanım buna sebep olanlar yani eşimin ailesi (tabii yengemin aileside suçlu sarhoş bir baba berbat bir aile) kendilerine göre çok inançlılar. onlar her şeyi yaptılar hep iyilik yaptılar ya.
suçlu çok elbette. yengem az daha inançlı olsaydı ailesi normal bir aile olsaydı eşimin ailesi hep yengemi suçalamayıp sevselerdi belkide hayatta ve mutluydu.
allah sorsun ne diyeyım
aynen öyle canım önemli olan insaniyetti. tek bir kimseye zarar vermemiş biriydi yengem ama inaçsızlıkla suçlandı. bir şeyi 40 defa söylerseniz olurmuş. yengemde inançlılar böyleyse ben almayım demeye başlamıştı.İnan canım bu inanç meselesi değil, insan olabilme meselesi
doğru haklısınız ama zaten kötü durumdaydım iyice düştüm. ne yapsam ne desem boş bomboş. kendi çukurumda boğuluyorum. ama vicdanım öyle rahat ki ben vicdanıyla yaşayan biriyim. çok şükür çok rahat kimseye zararım olmadı. yengem içinde savaştım ama olmadı. eşimin ailesiniyse allah ıslah etsın diyorum.