yengem dayanamadı ve kendini öldürdü...

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
belkide en zor yazdığım açtığım konu bu. eşimin ailesiyle sorunlarım malum. ( beni istemıyorlar, sürekli sıkıntı eşim engelli ne yapacağını bilmez haldeyim)
nereden başlayayım bilemedim . eşimin ailesiyle en son 10 gün önce sıkıntı yaşadım. suçsuz yere fırça atıldı ve eşim bir iki itiraz dışında sustu. aynı gün oğullarını alıp götürüyorlardı. sebebi eşimi 3 gece hastaneye taşıdım uykusuz kaldım hastanedeyken beni aramışlar duymamışım.gelip evime neler saydılar.
aynı gece eşime git ailenin yanına bitsin dedim. sabaha kadar ağladım. derken sabah acı bit telefon sesi. ailenin diğer gelinleri ( eşimin dayısının hanımı ) kendini balkondan aşağıya atmış. 28 yaşında kızının gözü ününde can vermiş.kızı her şeyi görmüş evde yalnızmış üstelik.
neden mi? aile en baştan beri istememiş. başı açık serbest yaşıyor gebersin ölsün diyorlardı. eşinin mali durumu iyiydi iflas ettiler. sürekli kavga gürültü. ayrılmayı en az 10 kez denemişler ama olmadı. varlıkla parayla avundu. gezdi tozdu kendini rahatlatmak adına. ama olmadı işte. ailenin çenesi durmadı. her gelen yargıladı. sonuç ortada . 17 yaşında evlenmiş. ailenin istememesine rağmen. eşi gerçekten severdi karısını bir dediğini iki etmez korurdu. o düzelsin mutlu olsun diye işi gücü bıraktı bir anda tepetaklak oldular. çabaladık düzeltmek için ama olmadı işte. hayat dolu dizginsiz yaşardı. hep bilirdim o yüzün ardında ki hüznü. en son benim düğünümde doya doya güldü.
küçük kızı var üstelik daha ilkokulda.kız anneyı hayata bağlamak için savaştı o da olmadı. kızını rüyalarımda bana emanet ediyor. emanetine gözüm gibi bakıyorum ömrüm yettikce de bakacağım ama böyle mi olmalıydı?
insanlar neden bu kadar belirleyici hayatımızda? iyice kafa kalmadı bende. uyku desenız yok hep rüyalarımla kucağıma kundakta bir bebek bırakıyor. kundaksa kan içinde.
eşimle aramızı düşünecek halim bile kalmadı. benim sonumda mı böyle olacak aklımı yitiriyorum kızlar yardım edin . ne yapacağım ben . dimdik durdum kızı için ama daha nasıl dayanılır buna.

Intiharmi ne diycegimi bilemedim ya.
Ama kocasi cok severdi yengemi diyorsun. Neden boyle bi yola basvurduki?
En kotu son bu olsa gerek ya.
Allahim affetsin, geri kalanlara binlerce sabir. Basiniz sag olsun.

Peki sizin durumunuzda kocaniz neden hic ses cikarmiyor?

severdi ama sevgi zamanla tükendi . tek derdim sevgimi tüketmemekti daima. yengemin ki tükendi yenildi. yaptığı hiç doğru değildi kalıp savaşmalıydı. kızına bir anneden daha yakındı üstelik polisler pişman olduğu tutunmaya çalıştığını ama başaramadığını söylediler. 15 katlı bir bina feci bir ölüm .

Basiniz sagolsun. Gordugunuz ruyalar tamamen bilincalti. Fazla anlam yuklemeyin. Sonum boyle mi olacak diye de dusunmeyin. Herkesin kaderi farkli.

kocama gelince iyice hastalandı ailesi ve benim aramda kala kala. aramızda bu dağları var. biz öyle kavga edecek insanlarda değiliz. o da bende kıyamayız birbirimize ya da kıyamazdık. sanırım yolun sonunda ayrılık var

Of, cok aci.
Tum bu olanlari goren kizi nasil durumda su an?
Kac yasindaydi o kiz?
Toparlana bildimi?

Basiniz sagolsun. Gordugunuz ruyalar tamamen bilincalti. Fazla anlam yuklemeyin. Sonum boyle mi olacak diye de dusunmeyin. Herkesin kaderi farkli.
doğru haklısınız ama zaten kötü durumdaydım iyice düştüm. ne yapsam ne desem boş bomboş. kendi çukurumda boğuluyorum. ama vicdanım öyle rahat ki ben vicdanıyla yaşayan biriyim. çok şükür çok rahat kimseye zararım olmadı. yengem içinde savaştım ama olmadı. eşimin ailesiniyse allah ıslah etsın diyorum.

Hic konustunuzmu kocanizla bu onlardan snra? Yada evden gittikten sonra?

Kocam engelli demissiniz. Gelemezmi sizin yaniniza?

Of, cok aci.
Tum bu olanlari goren kizi nasil durumda su an?
Kac yasindaydi o kiz?
Toparlana bildimi?
direkt yanıma aldım. ölümü her aşamayı anlattım. psikolog arkadaşım sağolsun ilgileniyor bende hayatını toplamaya çalışıyorum. çok olgun bir çocuk. anneyi bir çok kez intihardan kurtarmış. babayı anneyi ayakta tutmaya alışmış. gel gelelim artık susuyor .
elimden geleni yapıp ona yardımcı olacağım. öğretmenim yakın bir arkadaşımın okuluna yazdırdım. umarım toparalanacak ama asla unutmayacak. daha anne kuzusu 10 yaşında . geceleri korkup yanıma yatıyor . eli gögsümde. beni anne yerine koysun istemıyorum. bunu hep söylüyorum. ama daha çok yenı 9 gün oldu anne öleli

Başınız sağolsun. Allah affetsin.Mekanı cennet olsun... Buna sebep olanlar şimdi vicdanı rahat, mutlu mesut ayatlarına devam mı edebileceklerini sanıyor? Çok üzüldüm gerçekten...

Hic konustunuzmu kocanizla bu onlardan snra? Yada evden gittikten sonra?

Kocam engelli demissiniz. Gelemezmi sizin yaniniza?
kocam şuanda benimle yanlış anlattım sanırım. konuştum ama sonu kavga oldu. kendimi doğru anlatamayacak kadar kötü durumdayım. ben felaket anında hemen toparlanır insanları toplamaya çabalarım. bu ona benim inançsız olduğumu düşündürüyor. duygularımı yitiriyorum. köşelerde sessiz sessiz ağlayıp insanlardan saklanıyorum
kayınvalimdemler bana karşı çok iyi tabi geçici çünkü hep böyle oldu. ben kötü zamanların insanı oldum. eşim kaza yaptıgında sevgiliydik ve bırakmadım. direndim. ama artık direnemiyorum. olmuyor. eşim hep susuyor.

Başınız sağolsun. Allah affetsin.Mekanı cennet olsun... Buna sebep olanlar şimdi vicdanı rahat, mutlu mesut ayatlarına devam mı edebileceklerini sanıyor? Çok üzüldüm gerçekten...
canım buna sebep olanlar yani eşimin ailesi (tabii yengemin aileside suçlu sarhoş bir baba berbat bir aile) kendilerine göre çok inançlılar. onlar her şeyi yaptılar hep iyilik yaptılar ya.
suçlu çok elbette. yengem az daha inançlı olsaydı ailesi normal bir aile olsaydı eşimin ailesi hep yengemi suçalamayıp sevselerdi belkide hayatta ve mutluydu.
allah sorsun ne diyeyım

başınız sağ olsun.Çocuğu için keşke yapmasaydı çaresizlik ne zor.onu bu duruma itenler kına yaksın
tek kızdığım nokta bu çocuğunu düşünmedi mi? üstelik alkolluymuş. bu beni daha da üzdü.3 aydır hasta yatıyordu. kaç kez denemiş üstelik. of of

İnan canım bu inanç meselesi değil, insan olabilme meselesi

İnan canım bu inanç meselesi değil, insan olabilme meselesi
aynen öyle canım önemli olan insaniyetti. tek bir kimseye zarar vermemiş biriydi yengem ama inaçsızlıkla suçlandı. bir şeyi 40 defa söylerseniz olurmuş. yengemde inançlılar böyleyse ben almayım demeye başlamıştı.
boşluğa düşmekte çok kötü. allah hepimizin yanında yüreğinde ona gönülden inanmak gerek. yengem insanlar yüzünden bunu yapamadı.

Başınız sağolsun
Çok üzücü, kendi için, küçücük evladı için
Bunun etkisinde kalmanda çok normal
Tek başına atlatmaya çalışma bunu
Al eşini karşına içini dök
Durumu beraber çözmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…