Yengem bana küsmüş..

Saçmalamis

Cahillik işte çok tehlikeli çok sinsi bir hastalik

Yengeniz yabancı herhalde. Yada uzun zamandır yurt dışında yaşıyor. Eğer öyle değilse aile terapistine mutlaka gitsinler ama öncelikleri yengenizin aile algısı olsun.

Tebrik ederim. Yapılacak en doğru şeyi yapmışsınız. Yengeniz çaresizlikten kime sataşacağını şaşırmış iyi değildir diye düşünüp onun ayıbını boşverin.

Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok
Ben böyle cahillik görmedim hadi size açtı konuyu peki annenize
Yengemle abim birbirlerine kırıldıklarında içinden çıkmadıkları konular olduğunda çokda nadir olsada bi kaç defa bana söyledikleri var ama asla bu şekilde konular değil.
Çözebiliceğim anlatabiliceğim konular...
Sİz üzerine düşeni yapmışsınız.
Hatta bana göre fazlasını yapmışsınız ki geceliğini bile alıp vermişsiniz eline
Bundan sonrası yengenize kalmış şayet meraklısı gibi görünme olayıda meraklısı olabilir eşi o.
Terapi şart.

Nasil? Abi yengemi niye saapmiyosun mu diyecekmissinYa bu kadinlar iyice azdi. Tamam sex istesinde kocasindan istesin annen sen napabilirsinizki bu konuda? Bence bu kadar samimi olmayin

yengen kafayı yemiş:)
ayıp denen birşey var. üstelik kardeş de değil abi..

Bnce siz yengenizle pek samimi olmayın Allah göstermesin evlilikleri sarılır biter sebepci arayacak bir tip sizi bulur bnden demesi

Ay şaka gibi bir konu yani yengeniz de saçmalamada nirvanaya ulaşmış nadide insanlardan. Kız kardes filan olur hani bir nebze daha olabilitesi yüksek olur tamam dersin de "abi" bahsettiğimiz kişi kafası mı güzel nedir kadının. Ben esimin ailesine böyle bir şeyden bahsedeceğim adam ömrü billah konuşmaz benimle ne kadar ayıp yaa böyle mahrem konuların ulu orta saçılması

Ay yengeye bak yengeye ohaa yaaa
Hayir aşırı bir samimiyetiniz de yokmus oyle whatsaplarda vs konusan tipler degilmissiniz simdi işi düştü menfaatci bence
Bide utanmadan trip atıyor.
Ne diyecen gidipte abine abi yengeme şöyle yap boyle yap hatta deki padisah macunu ye abi tobe estağfurullah ne gibi akıl verecekmissin ki abine?
Bu yenge köylü kurnazı bence.

Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş, sanırım böyle bi durumda o herkese anlatırdı...

Önceki konularını da okudum. Yengen kendini haklı çıkaracağı bir konuda arabozuculuk yapmak istiyor benim tahminim. Uzak durun..

Normal olan sizsiniz. Yengeniz dengesiz. Belki psikolojisi bozulmuş. Ota böceğe eş aileni arayıp şikayet eden tiptenmiş. İyilik yapmayı düşünmen bile suçlu çıkarmış seni. Sana anlattığı an bu aranızda çözmeniz gereken bir sorun demeliydin. Oldu olacak abinin elinden tutup götürseymişsin onu mu istiyormuş? Hayret bir şey ya.
Bazı gelinlerde ne yapacağını şaşırıyor.
Edit: Bu olaydan çıkarmanız gereken çok önemli bir ders var; o da yengenize asla ama asla bir sırrınızı söylememeniz gerektiği.

Yengeniz gerçketen bir alem, kiz kardeşin abisiyle yatak odasindaki eylemlerini konuşacak cok tuhaf nasil böyle düşünmüş . Ya da kadin artik bunaldi nerdr derman arayacağını şaşırdı

abiye öyle şeyler konuşulmaz ki benzeri benimde başıma geldi araları düzeldi gibi görünüyor şimdi ise gelin hanım beni engelledi sebep konuş mamam bence hiç karismayin

Görümce suclu olmuş :)
Yengen alinganlik yapmış- bu konuyu abinle konuşman bence mümkün değil...sen doğru olani yapmissin.
Eger annene anlatmış olsaydin ağzında bakla ıslanmıyor diye küserdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…