Yengem bana küsmüş..

Ben gidip erkek kardeşlerime böyle bişey desem sanane der . Zaten asla dahil olmam . Bu mahrem bir konu . Bir kere abin karısının bu olayı size anlattığını bilse , büyük problem çıkar bence .

Konuyu okuyunca kahkaha attim , simdi dusunuyorum kardesimin karisi gelip bana kardesin benle sevismiyor bi konus onla dese , direk gider akil hastanesine kapattiririm kadini , deli midir nedir yahu , ay dusundukce gulesim geliyor

Simdi neden beklentide olduğunu daha iyi anladım.
Ama yine de bu tür bir konu hakkında konusabileceginizi düşünmesi biraz garip olmuş
Belki zamanla o da ne kadar saçma bir şey istediğini farkedip kusmeyi bırakır.

Ayy bu yengede yaprak dökümündeki Ferhunde gibi hamile oldugumu söyleme sakın Necla diye tembih edip sonra arkasından niye söylemedi diye trip attıgı sahne geldi aklıma

Allah akil versin birde küsmüs üstüne
Baska konu olur anlatirsin tamam da bu mahremiyet ya aralarinda halletmeliler bu sorunu
Siz veya anneniz konusunca mi olucak o is

Tabikide konuşma yengen saçmalığın daniskasını yapmış abinin yerinde olsam bana boyle bir konuyla yaklaşan kiz kardesime kızarak tepki verirdim siglikla bi alakası yok kendilerinin çözeceği bi mesele bu anan ne yapsin tobe tobe

Bence aslinda bu sorunun nedenini bilmiyor ve sen abinle konuşursun bu nedeni öğrenmiş oluruz diye dusunmustur. Benzer bir mevzu annemle yengem arasinda da oldu(gelin-gorumce) hatta dayimda konuşmuş ve annem dayima hak verdi bir dahada bu konulari benle konusmayin dedi.

Kafayı yemiş heralde.
Konunun elle tutulur bir tarafı yok.
Gelin kayınvalideyi arayıp yatak odası muhabbeti yapacak , oğlunu uyar diyecek bir de, bir Yaşıma daha girdim oldu 37.
Ay yaşım çıktı ortaya

boyle bir konuyu ne esimin annesine söyleyemezdim asla. sizin abinizle de konuşmanız asla olmaz. onun zaten size yansitmasi cok yanlis. kari koca kendi aralarinda halletmeleri lazim

Gercekten cok tuhaf bir yengeniz var.
Abinizle onlarin cinsel hayatini mi konusacaktiniz. Ne kadar ayip bir beklenti.
Benim yengemin de buna benzer bir sikayeti olmustu bana. Ben de kimseye anlatmadim. Ozel diye bir sey var.
Yengenize cok sinirlendim ...

küsmek için bahane aradım buldum diyor kısaca..

Yengeniz neyin kafasını yaşıyor acaba
Eşimin ne annesine ne kız kardeşine böyle bir şey söyleyebilirim. Kadın bir de küsmüş. Cem Yılmaz'ın "hani marjinal bizdik" diyeceği bir durum resmen.

Kocasına meraklı görünmek istemiyor güya. Derdini yanlış kişilere açmış, kocasına açmalıydı. Adam meraklısı olmadığını düşündüğü için yanaşmıyordur belki

İstemesiz gülümsedim konuya.
Hayır bu akıl verilcek bi konuda değilki.
Abinize nasıl kızacakmışsınız acaba onuda sorsaydınız.hayır ne denirki kızarken ? :)
Yengeniz muhtemelen başka konulardada tuhaf ve abiniz uzak durmayı tercih etmiş :)

Bu kadar mahremiyet görümce , kaynana yada herhangi birine açılmasına karşıyım. Yengeniz gerçekten tuhaf biri sadece eşle konuşup kendileri çözmesi gerekir , oldu olacak bayrak assaydı bide biz birleşmiyoruz diye birde anlatmadığınız için annenize laf söylemesi de inanılmaz kötü bir hareket. İlginç insanlar var gerçekten anlam veremiyorum bu tarz insanlara bu kadar takıyorsa kendisi yine bir çözümü bulmalı eşiyle tutup abinize bunun hakkında bişey demenizi beklemesi de mide bulandırıcı üzgünüm

Bu arada söylemeden geçmek istemedim konunuzun başlığını okuyunca içimde resmen Urfa sana küşmüş haberin var mı şarkısı çaldı

Allah'ım.. daha neler duyacağız. Sizin yengenize gecelik almanız bile berbat bir şey bence. Al bunları giy abim seninle beraber olur der gibi. Size böyle bir konuyu nasıl anlatır? Hayret bir olay. Bir de kardeşim sandım falan.. şaka gibi.
İnsan eşinin kardeşine böyle bir şey anlatmaz. Hele annesine hiç anlatmaz. Bence uzak durun bu yengeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…