- Konu Sahibi EstetikEditor
Merhaba KilicBaligi. yengeç erkeği ile ilgili açılan konun altında yazdıklarını okudum ve sana yazma gereği hissettim. sanki benim ağzımdan çıkmş gibiydi o cümleler çünkü aynı durumdan birebir olarak bende muzdaribim. fakat epey süre geçmiş yazılanların üzerinden. merak ettim gidişat nasıl ilerledi? şu an tam olarak yaşadığın durumdayım. bi dediğimi iki etmeyen o körkütük aşık adam üzerine fazlaca girip gereksiz triplerle onda hayal kırıklığı yarattığım için resmen bi taş gibi kalpsiz ve tepkisiz oldu çıktı. tıpkı senin yaptığın gibi kendimi izah ettim o kadar msjlarla özrümüde diledim ama tepki bile vermedi. şimdi rölantiye alıp inadına damarıma basıcak şeyler yapıcak gibi mesela kullanmasını istemediğim internet hesaplarını bilerek açıp gözüme sokup tepkimi ölçüyo gibi. bende sakin durmakta fayda var diyorum ama napicaımı bilemedim:S senin sürecini merak ettim bu yüzden. yardımcı olursan gerçekten çok sevinirim.
bu yengeçler sanki hepsi bir fabrikadan çıkmış gibi.. bu kadar aynı olur yaa. benim görüştüğüm insan da bana çok değer verdiğini beni sevdiğini hissettiriyordu taaa ki bir yanlış anlaşılmaya kadar.. bana sitem ettin, beni hayal kırıklığına uğrattın deyip benle olan bağlantısını kesti.. açıkladım durumu özürler diledim ama yok... bir türlü yumuşamadı.. face hesabını sadece benim için kullanıyodu ama beni hemen faceten sildi.. şimdi ise facesi hala açık kapatmadı.. hani benim için kullanıyodu neden şimdi kapatmıyo offff çıldırmamak elde değil... ben 1.5 aydır sessizliğimi koruyorum msj atmamak için kendimi zor tutuyorum.. bana "bitti görüşmek istemiyorum" bile demedi. sadece sessiz kaldı.. bekle bekle nereye kadar yaaa..