- Konu Sahibi EstetikEditor
-
haksızmıyım ama yakafayı yiyeceğim ilişkimi yaşıyoruz yoksa cezamı çekiyorum bilemiyorum biri bana bir yol göstersin Mesela yengeçten kurtulma yolu :)))))))))
Uzmanlık alanım olan yengeç burcu erkeği için şunu söyleyebilirim; oyun erkeği bunlar. Ne kadar kaçarsan o kadar kovalar. Ne kadar yaklaşırsan o kadar soğuklaşır. Kaçan kovalanır taktiği sağlam çalışır üstlerinde. Her türlü soruyu cevaplayabilirim bu adamlarla ilgili...
İlgi gösterdiğin ve ondan vazgeçemediğini hissettirdiğin an o adamı unut.nasıl başedeceğiz biz bunlarla. benimde başımda var bir tane. ilgi göstermedimilk 1 yıl kendi hayatım vardı kısıtlamalar getirirdi ama mutluydum sonra üzerime düşmemeye başladı ben ilgi gösterdim diye midir bilmem. kendini hint kumaşı sandı en sonunda da ayrıldı benden 3 gün geçti napcam bilmiyorum.
İlgi gösterdiğin ve ondan vazgeçemediğini hissettirdiğin an o adamı unut.
Ama geç kalmadın.
Bende de vardı bunlardan bir tane. 1,5 sene ilgilendim her isteğini yaptım. Kısıtlamalarına kıskançlıklarına katlandım. Sonra ayrıldık. Ben umursamıyorum ayrıldığımızdan beri ve tam 1 senedir peşimde koşuyor. Barışmak için yapmadığı şey kalmadı :)
Ona dair hiçbir şey konuşma, yazma, belli etme. O hayatına hiç girmemiş gibi yaşamaya devam et. Vazgeçilmez olmadığını anlaması gerek öncelikle. Sakın arama, sms atma, ilgilenme onunla. Göreceksin gelecek :)
Ketum, bu kadar mı uyar bu tanım yaKızlar benim de bir yengeç sevgilim olmak üzere. Henüz tanıma aşamasındayım. Burçlara pek inanmazdım olabilir, öyledir der geçerdim hep konu açılınca ama bu yengeç burçlarının özelliklerini okuyunca şok oldum. Birebir aynısı şu an görüştüğüm insan.
+hafif ukala,
+ketum, duygularını fazla belli edemeyen,
+kötü bir söz, bir ima bile duysa alınan, kırılgan,
+ilgi bekleyen,
+iyi yemek yapan,
+kıskanç,
+evine ailesine düşkün, çok çapkın olmayan, sadık,
+sevdiğini kaybetmekten korkan,
+çalışkan,
+övülmeyi, pohpohlanmayı çok seven tipler bence.
Ben ikizler burcuyum pek de uyumlu görünmüyor ama
Bu da ayrı bi dünya işte. İşkolik olması da yengeçliktenmiş demek ah ah ben de üzerime alınıyordum :26:Birde bunların pireyi deve yapma huyları var ki illallah!!! Bazısı tam bir işkolik oluyormuş gördüğüm kadarı ile, bende böylesine denk geldim mesela, adamın dini imanı iş, iş, iş... Sonuç en ufak sıkıntıda, bunca iş güç arasında birde seninle uğraşamam tribi atarak(böyle söylemedi tabii) çekti gitti... Eh güle güle madem, dönersen kapım açık ama sana dön demeyeceğim egosit yengecim!
Çok teşekkür ederim cevabın için, bizim mevzumuz yalan değil çünkü maalesef çok dürüst bir insanım ama belki üzerine gittiğinden dolayı hayal kırıklığı yaratmış olabilirim bilemiyorum... Şu an öyle ise ortak görüş olarak kendimi çekiyorum, biraz dinlensin durumu tahlil etsin eğer kendi isterse yanaşır diyebilir miyiz...Yanaşırsada yavaş yavaş başlarım yeniden sağlamlaştırmaya çalışırım çünkü şu an artık elimden geleni yaptım daha fazla kendimi ifade etmeye kalkarsam o gururum ayakların altına alınmış olacak ki alındı gibi bir milyon özür diledim... Ne zor bir insanmış, ben kendimi zor bilirdim meğer değilmişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?