- Konu Sahibi EstetikEditor
-
yengeçleri artık ezberledim diye bilirim ilgi manyağıdır ama asla seni seviorum hoşlanıorum vb seyler söylememen gerek şevkatli ol arkadaş ol ona dost ol o sana git gide aşık olur bakımlı ol sıkıcı olma onu anlaman onun içn çok öenmli söylediğin ve yaptıüğın herşeye dikkat eder ona karşı rahat davran senn onun yanında rahat hissettiğini bilmesi hoşuna gider. çok kıskanç ve alıngandır kötü bi söz söyleyince yada onu red edince kabuğuna çekilir ama yaptıklarını asla unutmaz gün gelir onların hepsini senden çıkarır ama özünde merhametlidir. özeti budur :)
bende yengeç erkeğinden çok hoşlanıyorum. o da benden hoşlanıyor sanmıştım. ben ikizler kadınıyım. benimle çok iilgileniyordu benim ondan etkilendiğimi öğrenince gitti. şimdi birbizimizi gördüğümüz yerde selam bile vermiyoruz. ben aşık olmam aşk yok diyip duruyor. ben kötü biriyim falan diyor.delireceğim.nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum
vallahiii ozet gecmissin helal yanii
ama ne olursa olsun sanırım benm sonum bi yengeçle olucak buna eminimm ben hayatıma gelenlerin hepsi yengeçti sonuncusuda yengeç inşallah onunla mutlu bi sonum olur amin diin kızlarr çok seviorum onuuu
yengeçleri artık ezberledim diye bilirim ilgi manyağıdır ama asla seni seviorum hoşlanıorum vb seyler söylememen gerek şevkatli ol arkadaş ol ona dost ol o sana git gide aşık olur bakımlı ol sıkıcı olma onu anlaman onun içn çok öenmli söylediğin ve yaptıüğın herşeye dikkat eder ona karşı rahat davran senn onun yanında rahat hissettiğini bilmesi hoşuna gider. çok kıskanç ve alıngandır kötü bi söz söyleyince yada onu red edince kabuğuna çekilir ama yaptıklarını asla unutmaz gün gelir onların hepsini senden çıkarır ama özünde merhametlidir. özeti budur :)[/QUOTE
öncelikle yaptıgın açıklama için çok teşekkür ederim melisarme. çok sagol. bu gün benim yengeç bikez daha aklımı karıştırdı bana merhaba dedi. güya konuşmuyorduk merhaba bile demiyecektik bu kararı kendisi almıştı bende mecburen uyuyordum. bu gün merhaba demesi çok şaşırt tı beni. sürekli gözü benim üzerimdeydi. şimdi ne yapmalıyım kaçmaya devammı etmeliyim. yoksa konuşmalımıyım onunla. offf aklımı yitireceğim. ama ondan çok hoşlanıyorum. hatta kendimi kandırmayayım bu hoşlanmaktan öte asık oluyorum galiba:)
bunu bende yasadim benim yengec erkegiyle. bastim kicina tekmeyi tabi ki
bunu bende yasadim benim yengec erkegiyle. bastim kicina tekmeyi tabi ki
Benim yengeçim:
Aşırı derecede kıskanç kaydirigubbakcemile
Etrafındaki kimseye güvenmez aklinialirimsmile
Hergün işe gelirken ve eve dönerken istisnasız hergün yolda bakan eden oldu mu ,rahatsız eden var mı? diye sorar zemuszemus
Aşırı derecede sadakatlıdır alkisalkisalkis
Çok ince düşüncelıdır vereliniortak
Herşeyin doğrusunu ve olması gerekenı o bilir
Hata kabul etmez, kendisi de yapmaz, yaparsa nadirdir o da hoş görülebilir. CADIARZU
Üstüne sıkı giyin her şeyi ben mi söyleyecem hasta olma der laelaelaelaelae
Yaz günü bile soğuk su içirmez, suyu alır önce kendisi içer eğer ona gore soguksa elinde evırır cevırır ısıtır öyle verır, itirazlarımı asla ama asla dinlemez :bbo:
Ben yengeç bucunun kesinlikle bir anne şefkati taşıdığını düşünüyorum
Her seferine doldurma şu çantanı diye kızar, ama yolda yürürken bakar ki çanta bana ağır gelmiş kıyamaz sanki kızan o değilmiş gibi ver başımın belası der alır çantayı elimden rengine modeline aldırış etmeden taşır :lepi:
Anlattıkça tekrar aşık oldum Şeniz [/QUO
Tıpkısının aynısı ''Üstüne sıkı giyin her şeyi ben mi söyleyecem hasta olma der'' üşüyorum diye mont eldiven tayt evde giymek için çorap aldı. eldiven dikişinden açıldı değiştirdi aynısından bulmak için nereleri dolaştı anlatamam.
benim yengecimde ben çikolata seviyorum diye hergün bana çikolata alıyordu zaten o çikolatalar değilmi beni ona aşık edenşimdi konuşmuyoruz daha dogrusu ne yapmaya çalışıyor hiç bi fikrim yok. onu görmediğim her gün onu çok özlüyorum onunlayken de köşe kapmaca oynuyorum
yengeçleri artık ezberledim diye bilirim ilgi manyağıdır ama asla seni seviorum hoşlanıorum vb seyler söylememen gerek şevkatli ol arkadaş ol ona dost ol o sana git gide aşık olur bakımlı ol sıkıcı olma onu anlaman onun içn çok öenmli söylediğin ve yaptıüğın herşeye dikkat eder ona karşı rahat davran senn onun yanında rahat hissettiğini bilmesi hoşuna gider. çok kıskanç ve alıngandır kötü bi söz söyleyince yada onu red edince kabuğuna çekilir ama yaptıklarını asla unutmaz gün gelir onların hepsini senden çıkarır ama özünde merhametlidir. özeti budur :)[/QUOTE
öncelikle yaptıgın açıklama için çok teşekkür ederim melisarme. çok sagol. bu gün benim yengeç bikez daha aklımı karıştırdı bana merhaba dedi. güya konuşmuyorduk merhaba bile demiyecektik bu kararı kendisi almıştı bende mecburen uyuyordum. bu gün merhaba demesi çok şaşırt tı beni. sürekli gözü benim üzerimdeydi. şimdi ne yapmalıyım kaçmaya devammı etmeliyim. yoksa konuşmalımıyım onunla. offf aklımı yitireceğim. ama ondan çok hoşlanıyorum. hatta kendimi kandırmayayım bu hoşlanmaktan öte asık oluyorum galiba:)
yapman gereken şey şuu birazcık naz yapıcaksınn ne oralı olcaksın neden başka bi yerli tam ortada ol çok nadir konuş ama bakışlarınla belli et sezgilere inanırlar narin olan şeyleri severlerr sohbet ederken sen ona ne kadar izin verirsen o kadar sınırı aşar daha ötesi yok ama onu itersen tamamen çekilir kabuğa çok hassastırlarr aman diim dikkat et mesela örnek veriim belirsizliği sevmezz atıorum sana ne hissetiğini sordu onunla ilgili biraz gülümse hafif ama bilmiorum ama içimde güzel şeyler var de direk senden hoşlanıorum fln deme kaçak oyna yaniitaşları eline direk dökersen elinde taş kalmaz oda tüm taşları aldıı için çabalamazz ) bırak biraz çabalasın ama sakın ters gitme ettiğin kelimenin harfine kadar dikkat et yapıcı ve olumlu ol :))
ben ondan çok hoşlanıyorum bunu yapmak istemiyorum. bana onun elde etmenin yollarından bahsedin arkadaşlar bende durum okadar vahim yani:)
melisarme cim senin burcun ne cok merak ettiim :) baya iyi biliyosun sen bu isi
benim yengecimde ben çikolata seviyorum diye hergün bana çikolata alıyordu zaten o çikolatalar değilmi beni ona aşık edenşimdi konuşmuyoruz daha dogrusu ne yapmaya çalışıyor hiç bi fikrim yok. onu görmediğim her gün onu çok özlüyorum onunlayken de köşe kapmaca oynuyorum
sadece oglak erkeklerinden kacin diyorum hem cimri hem duygusuz hic cekilmiyorlar...
yapman gereken şey şuu birazcık naz yapıcaksınn ne oralı olcaksın neden başka bi yerli tam ortada ol çok nadir konuş ama bakışlarınla belli et sezgilere inanırlar narin olan şeyleri severlerr sohbet ederken sen ona ne kadar izin verirsen o kadar sınırı aşar daha ötesi yok ama onu itersen tamamen çekilir kabuğa çok hassastırlarr aman diim dikkat et mesela örnek veriim belirsizliği sevmezz atıorum sana ne hissetiğini sordu onunla ilgili biraz gülümse hafif ama bilmiorum ama içimde güzel şeyler var de direk senden hoşlanıorum fln deme kaçak oyna yaniitaşları eline direk dökersen elinde taş kalmaz oda tüm taşları aldıı için çabalamazz ) bırak biraz çabalasın ama sakın ters gitme ettiğin kelimenin harfine kadar dikkat et yapıcı ve olumlu ol :))
çok teşekkür ederim melisarme ben yeni üyeyim. özelden arkadaşl nasıl olunur bilmiyorum. özelden arkadaş olabilirmiyiz. senin bilgilerinden faydalanmam gerekiyor galiba:) biz onunla dersaneden arkadaşız. ikimizde 30 yaşındayız ama bizi görsen lisedeyiz sanki öyle davranıyoruz ama bu ondan kaynaklanıyor. kaçmalargizli gizli bakışmalar:) aslında hoşuma gitmiyorda degil. ama onun hep yanında olmak istiyorum.ikimizde atanmak için sınava hazırlanıyoruz.bişey farkettim artık giyimine fazlasıyla özen gösteriyor. ben onun için süslenmeye başladım niye yalan söyliyeyim. sırf bana baksın diye.amao niye kendine daha çok itina göstermeye başladı anlamadım. özelden görüşebilirsek sevinirim. beni arkadaş olarak eklersen çok hoşuma gider. ben yapamıyroum çünkü bilmiyorum. şimdilik sevgiyle kal....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?