-
- Konu Sahibi Selensoylu90
Koç erkeği düzdür, huzuruna düşkündür, sevmez öyle mıy mıy bıy bıy harala gürele . Size isteyebileceğiniz her şeyi verebilir yeter ki kafası rahat olsun , huzur verin. Onunla sadece üstünlük konusunda derdiniz olur, pek altta kalmayı sevmez.Yengeç kadını için koç pişmanlıktır kıskamç sürekli kavgadan kaostan besleniyor koç erkeği tamamen toksik ilişki 5 yıl tecrübe edildi
Yengeç de tam tersi kavga etsin ağlasın zırlasın hep bir melankoli zaten asla birlikte olamayacak burçlar benim arkadaslarım var zor çekiyorum valla hep bir geçmiş travmvasıyla yaşiyorlar ve bide kimseye güvenliyorlar bu çok yorucuKoç erkeği düzdür, huzuruna düşkündür, sevmez öyle mıy mıy bıy bıy harala gürele . Size isteyebileceğiniz her şeyi verebilir yeter ki kafası rahat olsun , huzur verin. Onunla sadece üstünlük konusunda derdiniz olur, pek altta kalmayı sevmez.
Bende öyleyim çünkü huzursuzluk sevmiyoruz yüksek ses kaos asla aslaBildirim gelince baktım, mesajımı yazdigimin üstüne 6 ay geçmiş, hala tanıdığım koçlar sakin, sinirlerini aldırmış gibi ge kavgadan kaçıyorlarbana gelen Koçlar neden kuzu ya.
Ya da adları çıkmış agresif diye
Koçlarda ben neler yaşadım biliyon mu tribi yoktur. Geçmiş niyazidir ona göre, şeyine takmaz , yaşar geçer.Yengeç de tam tersi kavga etsin ağlasın zırlasın hep bir melankoli zaten asla birlikte olamayacak burçlar benim arkadaslarım var zor çekiyorum valla hep bir geçmiş travmvasıyla yaşiyorlar ve bide kimseye güvenliyorlar bu çok yorucu
Ayy agresif anlayışsız hep onlar haklı öfke kontrolü olmayan evlat olsa sevilmez tiplerBildirim gelince baktım, mesajımı yazdigimin üstüne 6 ay geçmiş, hala tanıdığım koçlar sakin, sinirlerini aldırmış gibi ve kavgadan kaçıyorlarbana gelen Koçlar neden kuzu ya.
Ya da adları çıkmış agresif diye
Koç, oğlak, balık, akrepoglak erkegi denen kaotik bir varlik varken koc erkegi viz gelir tiris gider. aman dusman basina
Yok kiiiz , bana gelen koçlardan hiçbirinin agresfiligine tanık olmadım. Şimdi konuştuğum çocuk da koç. Aksiliklerin birbirini kovaladığı,biraz da tehlikeli ve bitmek bilmeyen bir olay yasadik. Normal şartlar altında stresten birbirimize girmemiz gerekirdi, dalgaya vurup güldük, geçtik . Stres olmadığı gibi beni de rahatlatti.Ayy agresif anlayışsız hep onlar haklı öfke kontrolü olmayan evlat olsa sevilmez tipler
Dünyada başak fetişi bir senin olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamamBen yengeç eşim Başak mükemmel uyum diyebilirim. Kavga da ediyoruz ama genel olarak iyi anlaşırız. Herşeyden önce iyi arkadaşız. Beraber sohbet etmek bile güzel başaklarla. Başak erkeği şahane düzenli temiz evine düşkün ve çok iyi bir baba. Yakın 3 arkadaşımda başa. Galiba ben başak fetişistiyim sdfdsdff
Dünyada başak fetişi bir senin olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Eşim oğlak ben koç oldu mu şimdioglak erkegi denen kaotik bir varlik varken koc erkegi viz gelir tiris gider. aman dusman basina
16 senedir kendisiyle sevişirim fetişi olamadimDünyada başak fetişi bir senin olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Koçlar harika eş harika anne harika babadırYok kiiiz , bana gelen koçlardan hiçbirinin agresfiligine tanık olmadım. Şimdi konuştuğum çocuk da koç. Aksiliklerin birbirini kovaladığı,biraz da tehlikeli ve bitmek bilmeyen bir olay yasadik. Normal şartlar altında stresten birbirimize girmemiz gerekirdi, dalgaya vurup güldük, geçtik . Stres olmadığı gibi beni de rahatlatti.
Benim koçlar ofkelenmeyi geç ben ofkelenince tartismamak için uzak duran, az mesafe bırakan bir grup.
Genel olarak ben de pek sevmiyorum bu burcu bir yengeç olarak. Ama o kadar koçla yakın münasebette bulundum,bence öfke möfke , agresiflik falan üstlerine yapışmış bir itham:)
Kuzu da denebilirmiş:)
Koçlarda ben neler yaşadım biliyon mu tribi yoktur. Geçmiş niyazidir ona göre, şeyine takmaz , yaşar geçer.