Nikimden anlaşılacağı gibi ben de yengeçim.
Bir koç erkeklerini sevmem bir balık erkeklerini, ama mıknatıs takmış gibi nerede koç var,nerede balık var dibimde bitiyorlar:)
Balıklar çok yavşak geliyor :) yalaka bir burç balık erkeği. Sevgisini göstere göstere yaşar,romantiktir,yaratıcıdır ama işin şov kismindalar bence biraz.
Koclara gelince, nedense sinirlisini ben görmedim ya, benim koçlar kavgadan kaçıyorlar. Tartışmada falan sesim yükselince yüksek sesle cevap vermek yerine sakince 'seni sevmem benimle böyle konuşmana izin vereceğim anlamına gelmiyor. Sakinlesince beni ara' diye çat diye kapatırlar. Ben de cidden sakinleşir,öyle ararım...
Enerjik olurlar, kucaklamayi, sırtta taşımayı ,dağ tepe yürüyüş yapmayı falan çok severler. Olumsuzluklara takılıp kalmazlar...
Bunlar güzel özellikleri. Ama çok düzler. Bir yengeç için fazla düz. O yüzden sevmiyorum (şu an hayatımdaki adam da koç aslında, origamiden sevdiğim hayvanları falan yapar, basit anları bile süsler, date'e çevirir. Çok tanımıyorum ama sanki çok düz değil gibi)
Bence yengeç kadını ve boğa erkeği ideal burç. Hem romantik hem duygusallar, hem yemek yemeyi ve yatak oyunlarını severler. Bir yengeç kadını daha ne ister