- 23 Eylül 2021
- 15
- 10
- 34
-
- Konu Sahibi Selensoylu90
Bende normalde çok inanmıyorum ama okurum gazete de falan bir yıl önce bir sitede kendi burcumu okudum baya da iyi bir analizdi uzun uzun yazmışlar. O kadar özelliklerimi taşıyor du ki yükselenim kuzey bilmem nesi falan hepsini okumuştum. Hoşlandığım kişinin burç yorumlarınıda okudum geçenlerdeNatalastroloji diye bir site bakın isterseniz
BakarimBende normalde çok inanmıyorum ama okurum gazete de falan bir yıl önce bir sitede kendi burcumu okudum baya da iyi bir analizdi uzun uzun yazmışlar. O kadar özelliklerimi taşıyor du ki yükselenim kuzey bilmem nesi falan hepsini okumuştum. Hoşlandığım kişinin burç yorumlarınıda okudum geçenlerdeNatalastroloji diye bir site bakın isterseniz
Aynen çok toksik ve hep haklıyim havasindalarKoç erkeği ile kimse anlaşamıyor kiçok toksik geliyorlar bana.
Şu an fark ettim hoşlandığım koç burcuAynen çok toksik ve hep haklıyim havasindalar
Benciller, burnu havadalar ve asla karşısındaki kişinin duygularını önemsemezler. Eski sevgilim koç burcuydu son anda kurtuldumAynen çok toksik ve hep haklıyim havasindalar
EyvahhhhhhŞu an fark ettim hoşlandığım koç burcuben ikizler burcuyum uyumlu görünüyordu yani bir kaç olumsuzluk vardı ben çok kararsız oda çok ön planda olmayı seven biri gözüküyordu. Sonumuz hayır olsun
İkizler burcuysaniz belki olabilir ama yengec burcuyla asla olmuyorŞu an fark ettim hoşlandığım koç burcuben ikizler burcuyum uyumlu görünüyordu yani bir kaç olumsuzluk vardı ben çok kararsız oda çok ön planda olmayı seven biri gözüküyordu. Sonumuz hayır olsun
Aynen sanki benim eski sevgilimin tarifi.Benciller, burnu havadalar ve asla karşısındaki kişinin duygularını önemsemezler. Eski sevgilim koç burcuydu son anda kurtuldum
Yengeç ve başak çok iyi anlaşıyor diye duymuştum. Ha bide balıkla
Balığım, yükselenim yengeç. Koç ile evliyim ve tavsiyem uzak dur. Yapamam diyorsan da baştan söyleyeyim çok ama çok yorulacaksın...Herkese merhaba. Eskiden asla burçlara inanan biri değildim. Ama birseyin farkina vardim, yengeç kadini olupta koç erkegi ile mutluyum diyen var mi? İki burç ancak bu kadar zit olur bir birine, hatta degil eski sevgilim, koç burcu erkeklerle arkadas olarak bile iletişimim ilerleyemiyor. Sizin durumlar nasil? Ve açıkcasi koç erkeklerini hiç sevmiyorum :/
Ayrildim uzun sure once.Evet Allah irak etsin koç burcuyla evliliyi. Size de sabir versinBalığım, yükselenim yengeç. Koç ile evliyim ve tavsiyem uzak dur. Yapamam diyorsan da baştan söyleyeyim çok ama çok yorulacaksın...
Hakkında hayırlısı olsun
Düşüncem bir daha sonumuz hayır olsun ne diyeyimEyvahhhhhhAnnem koç babam ikizler ve berbat bir evlilikleri oldu en sonunda boşandılar. Babam çocuksuydu hiçbir şeyi ciddiye almazdı geleceğe yönelik düşünmedi, sinirli ve gergin biriydi annemse tam tersi gelecege önem veren ve çok sakin biri kavga dövüş sevmeyen. Genelleme yapmıyorum ama bir kez daha düşünün derim
Gerçi sizin tam tersi ama olsun
Neden böyle dediniz merak ettim? Zor olan kısmı nedir koç erkeğinin?Balığım, yükselenim yengeç. Koç ile evliyim ve tavsiyem uzak dur. Yapamam diyorsan da baştan söyleyeyim çok ama çok yorulacaksın...
Hakkında hayırlısı olsun
Arkadaşlarım çok ikizler gibi değilsin der yükselenim Başak ve ikisinin karışımıyım. Sakinim ama kavgada susmam kendimi ezdirmem aşırı düşünürüm falan. Normalde iyilik severim ama sinir olunca asla tutmuyor o severlik bir daha.. Düzen tertip hastasıyım bakıma bayılırım. Kimseye karışmam pek kendim ile uğraşırım hem fiziksel hem ruhsal.. Bence insanları en şaşırtan şey hep içimde düşünürüm ilişki bitirme kararını ben aylar önceden düşünüp içimde yoğurup kıvama getiriyorum mesela sonra karşı taraf küçük bir şey yapıyor o benim için son taş oluyor ama garibim kalıyor öyle bundan biter mi diye.. Düşününce kötü bir şey bu ama ben kendi içimde düşünüp emin olmadan karar veremiyorum malesef emin olmam lazımİkizler burcuysaniz belki olabilir ama yengec burcuyla asla olmuyor
Yengeç duygusallığı koçun mantıklı bazen bencil davranışlarını asla kaldıramaz, yol yakınken dönün. Yengeçler çok duygusal onlarla su grubu daha iyi anlaşırHerkese merhaba. Eskiden asla burçlara inanan biri değildim. Ama birseyin farkina vardim, yengeç kadini olupta koç erkegi ile mutluyum diyen var mi? İki burç ancak bu kadar zit olur bir birine, hatta degil eski sevgilim, koç burcu erkeklerle arkadas olarak bile iletişimim ilerleyemiyor. Sizin durumlar nasil? Ve açıkcasi koç erkeklerini hiç sevmiyorum :/
Evet gercekten boyleymisYengeç duygusallığı koçun mantıklı bazen bencil davranışlarını asla kaldıramaz, yol yakınken dönün. Yengeçler çok duygusal onlarla su grubu daha iyi anlaşır