-
- Konu Sahibi Selensoylu90
Herkes uyumsuz yazmış ama ben yengeç burcuyum eşim koç ve aşırı iyi anlaşıyorum 6 senedir tanışıyoz hiç büyük bi kavgamız olmadı çok şükürHerkese merhaba. Eskiden asla burçlara inanan biri değildim. Ama birseyin farkina vardim, yengeç kadini olupta koç erkegi ile mutluyum diyen var mi? İki burç ancak bu kadar zit olur bir birine, hatta degil eski sevgilim, koç burcu erkeklerle arkadas olarak bile iletişimim ilerleyemiyor. Sizin durumlar nasil? Ve açıkcasi koç erkeklerini hiç sevmiyorum :/
Koç bi sevgilim vardı, yani inanır mısın sevgili değil de rakibiyim kumasıyım sanki öyle yarışırdı benleHerkese merhaba. Eskiden asla burçlara inanan biri değildim. Ama birseyin farkina vardim, yengeç kadini olupta koç erkegi ile mutluyum diyen var mi? İki burç ancak bu kadar zit olur bir birine, hatta degil eski sevgilim, koç burcu erkeklerle arkadas olarak bile iletişimim ilerleyemiyor. Sizin durumlar nasil? Ve açıkcasi koç erkeklerini hiç sevmiyorum :/
Hahaha gerçekten mi daha esim bile benim neye üzülüp üzülmediğimi bilemez ki bu heryerde öyle yazarAa benim tanıdığım koçlar tam tersi hep kadını da erkeği de. Sürekli geçmiş travmalarını anlatırlar, şuan yaşadıkları sorunların kaynağını bile geçmişte yaşadıkları ufak olaylara bağlarlar. Bir de filtreleri yoktur. Yeni tanıştıkları bir kişiye 5 dk içinde geçmiş aile dramlarını anlatmaya başlayabilirler.
Tanıdığım bütün yengeçler de tam tersi kolay kolay ciddi sıkıntılarını dökülmez. Zaten ne yaşanırsa yaşansın geçmişi pembe gözlüklerle hatırlamaya daha meyillidirler.
Ben kadın olarak koc burcuyum eşim yengeç. Sadece bana göre çok sakin sohbet muhabbet nadir ben daha enerjigi.. yani uymayan yanlarımız çok var ama bi erkek yengeç burcu olmalı artıları eksilere göre daha fazla :) iyi bir eş iyi bir baba sorumluluk sahibi falan filanHerkese merhaba. Eskiden asla burçlara inanan biri değildim. Ama birseyin farkina vardim, yengeç kadini olupta koç erkegi ile mutluyum diyen var mi? İki burç ancak bu kadar zit olur bir birine, hatta degil eski sevgilim, koç burcu erkeklerle arkadas olarak bile iletişimim ilerleyemiyor. Sizin durumlar nasil? Ve açıkcasi koç erkeklerini hiç sevmiyorum :/
Koç kadını yengeç erkeğinden oluyor da yengeç kadını koç erkeği zorlar.Ben kadın olarak koc burcuyum eşim yengeç. Sadece bana göre çok sakin sohbet muhabbet nadir ben daha enerjigi.. yani uymayan yanlarımız çok var ama bi erkek yengeç burcu olmalı artıları eksilere göre daha fazla :) iyi bir eş iyi bir baba sorumluluk sahibi falan filan
7 kat yabancıya anlatır rahatlar, üstünde durmaz, kafasını doldurmaz, full time hayat bana furdu modunda gezmez. Tanıdıklara dert anlatmaz koç, zaaf göstermekten kaçınır. Benim tanıdığım yengeçlerin de gözünde yaşı hazır geziyor . O yüzden koçla yapamazlar, ki bunu kendileri de diyor , aradıkları türden duygusallık ve hassasiyet koçlarda yok .Aa benim tanıdığım koçlar tam tersi hep kadını da erkeği de. Sürekli geçmiş travmalarını anlatırlar, şuan yaşadıkları sorunların kaynağını bile geçmişte yaşadıkları ufak olaylara bağlarlar. Bir de filtreleri yoktur. Yeni tanıştıkları bir kişiye 5 dk içinde geçmiş aile dramlarını anlatmaya başlayabilirler.
Tanıdığım bütün yengeçler de tam tersi kolay kolay ciddi sıkıntılarını dökülmez. Zaten ne yaşanırsa yaşansın geçmişi pembe gözlüklerle hatırlamaya daha meyillidirler.