Yengeç burcu kadinlari ve koç erkekleri

Canım annem yengeç babam koç..evde bitmek bilmeyen kavga vardı sürekli hiiiç anlaşamıyorlardı.Koç erkeği direk düzdür duygusal değil hiç.ama dürüst dogrufur o ayrı.yani biraz kabadırda bence.yengec malum duygusal naif ince.o yüzden zıtlar.ge bu arada benim eşim Koç ben balık.Yani durum yıne aynı hiç anlaşamıyoruz..koç erkeği su kadınlarını anlamaz anlayamaz çok zor

Canım bende balığım yükselenim de yengeç.Eşimde koç.15 senelik evliyiz hep kavga dövüş gecti malesef hiiç uyusmuyoruz.sizde mi öyle
Büyük ölçüde aynı. Birbirimizi çok seviyoruz ama karakterlerimiz çok ters neredeyse taban tabana zıt. Anlaşabilmek çok zor, hakkımızda hayırlısı ne diyeyim...

Yengec ve koclar yapamaz koçum yengec burcunu sevmiyorum çok alinganlar duygusallar surekli eskide yasiyorlar hep bir drama yoruyorlar beni.
Yengeç ve akrep anlasabiliyor gördugum etrafimda 3 çift var ilginçtirki
Evlenilecek en zor erkekler koçlar ve yaylar benim gözümde.
Yengeç ve akrep anlaşır zaten ikisi de su grubu.

Koç erkeği mi? Cıksss aslaaaa. Burç felan değil de en zor tip.

Eski hayatimdaki kisi koc burcuydu ben yengec burcuyum. Kesinlikle uzak dur, 7 yıl suren toksik bir iliski oldu bizimkisi sadece zarar ve ziyanla sonuclandi

Tamamen burçlara bel bağlamamak lazım ama 2 tane ayrı yengeç kadını koç erkeği ilişkisine şahit oldum maalesef iyi şeyler söyleyemicem. Ayrıca ben yengeç değilim ama koç erkeğiyle tecrübem oldu, sadece burç etkili değildir tabi de ama şu anda koç erkeği fobim oluştu

Nikimden anlaşılacağı gibi ben de yengeçim.
Bir koç erkeklerini sevmem bir balık erkeklerini, ama mıknatıs takmış gibi nerede koç var,nerede balık var dibimde bitiyorlar:)
Balıklar çok yavşak geliyor :) yalaka bir burç balık erkeği. Sevgisini göstere göstere yaşar,romantiktir,yaratıcıdır ama işin şov kismindalar bence biraz.
Koclara gelince, nedense sinirlisini ben görmedim ya, benim koçlar kavgadan kaçıyorlar. Tartışmada falan sesim yükselince yüksek sesle cevap vermek yerine sakince 'seni sevmem benimle böyle konuşmana izin vereceğim anlamına gelmiyor. Sakinlesince beni ara' diye çat diye kapatırlar. Ben de cidden sakinleşir,öyle ararım...
Enerjik olurlar, kucaklamayi, sırtta taşımayı ,dağ tepe yürüyüş yapmayı falan çok severler. Olumsuzluklara takılıp kalmazlar...
Bunlar güzel özellikleri. Ama çok düzler. Bir yengeç için fazla düz. O yüzden sevmiyorum (şu an hayatımdaki adam da koç aslında, origamiden sevdiğim hayvanları falan yapar, basit anları bile süsler, date'e çevirir. Çok tanımıyorum ama sanki çok düz değil gibi)
Bence yengeç kadını ve boğa erkeği ideal burç. Hem romantik hem duygusallar, hem yemek yemeyi ve yatak oyunlarını severler. Bir yengeç kadını daha ne ister

Yengeç kadını için koç pişmanlıktır kıskamç sürekli kavgadan kaostan besleniyor koç erkeği tamamen

Özellikle şu kısım o kadar doğru ki. Allahım bunu tüm yengeçler hatta koçla ilişkisi olan herkes okumalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…