Hahaha yay burcu kadınıyım ama erkeği gamsızın önde gideni asla evlenilcek adam değil yay burcu erkekleriBurçla ne alaka diyenler olmuş. Çok alaka.
Enerji vampiri,ağlak,her zaman mağduru oynayan biri var. Bir kadından bile daha hassas. Buluttan nem kapan. Aklında kurdugu şeye körü körüne inanan.
Eşimde yengeç midemi bulandırıyor. Önceki eşim yaydı. Kalp yerine baska bişey tasıyordu.
En azından bunun duyguları var die avutuyorum kendimi
Yapıyorum zaten ben yapıyorum o yapıyor bu böyle devam ediyorSizde onun ailesinin yanında aynısını yapın. Empati iyidir bazen.
Bunu da ben anlamıyorum ya, bazı erkekler(bazı derken çoğu) sanki kendi annesi valide sultan da kız tarafının annesi gavur anası. Boşver yaa kendi kendine triplensin çok istiyorsa annesine gidip ağlasın karım bana böyle yaptı diye şuna bakKızlar hepinizin konuşmasından anladığım kadarıyla umursamıyacağım trip mi atıyor morali mi bozuk neden demiyicem başka da seçeneğim yok zaten konuştum olmadı her yolu denedim yok benim adam da böyle annesi yoksa benim annem varsa trip surat ama o an annesi gelince yüzünde güller açıyor adamın
Hele bnm gibi balıksan. Çekilmiyor yayHahaha yay burcu kadınıyım ama erkeği gamsızın önde gideni asla evlenilcek adam değil yay burcu erkekleri
EvetHele bnm gibi balıksan. Çekilmiyor yay
sen yay eşin yengeç mi?
Sizde ailesinin yanında yapın huzursuz edinKızlar hepinizin konuşmasından anladığım kadarıyla umursamıyacağım trip mi atıyor morali mi bozuk neden demiyicem başka da seçeneğim yok zaten konuştum olmadı her yolu denedim yok benim adam da böyle annesi yoksa benim annem varsa trip surat ama o an annesi gelince yüzünde güller açıyor adamın
Canından bezmişsindir
Öyle yapıyorum iki gündür ilgilenmiyorum kendi kendine yapsın trip annesine gitsin kardeşini dakika başı arasın iyi mi diye artık saldım valaha kendime zarardeveyi diken insanı m.ken yaranır. üzerine düşmeyin, istediği kadar trip yapsın tavrınızı bozmayın. ona çocukmuş gibi davranırsanız hep böyle gider. burçtan ziyade kişilikle alakalı olduğuna inanıyorum ayrıca. burç filan hikaye kanki.