Yengeç burcu erkeği ve tribi

Ecem1628

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
775
590
30
Kızlar merhaba eşim yengeç burcu ve ben yay burcuyum tam zıt kutuplarız anlayacağınız evleneli 4 yıl oldu eşimle konuşsam da anlamıyor eğer birşey onun dediği zaman yapılmıyorsa trip atıyor trip attıyosun moralin bozuk diyorum yok diyor ben iyice çıldırıyorum. Örnek vereyim eşim ailesine çok düşkün bizimkilerede asla saygısızlığı olmadı ama dün annem iş çıkışı alışveriş yapalım zamlar gelicek dedi tamam dedim annemle alışverişe gittik suratı beş karış eşimin sonra annem eve çoktı biz gezdik eve grldik evde gayet iyi annem aradı hatta gülerek dedi kadın eşinin morali niye bozuktu diye brn aslında sebebini biliyorum onun annesi alışverişte yoktu diye trip atıyor ama annesi çalışıyodu alışverişi ni yapmış eşime söylesem takınlısın diyor ama ailesi olmadan benim ailemle birşey yapınca moral bozuk anlıyorum yok bişryim diyor ne yapıcağımı şaşırdım kpnuştum olmadı kavga ettim olmadı boşanmaya kadar geldi bu mevzular olmadı bu konuda psikolojim bozuldu en kötüsü de moralin bozuk diyor yok sana öyle geliyor diyor iyice psikolojim bozuluyor kızlar bana bir akıl verin ne yapmam gerekiyor ?

Yengec degil de akrep olsa ne olurdu mesela? Burcunu mu degistirseniz acaba? Saka bir yana 4 yillik evlisiniz ve birbirinizin dilinden hala anlamiyorsunuz. Acik acik esinizle konusun. Birbirinize derdinizi trip atarak anlatmak yerine konusun. Yaslar kac bilmiyorum ama meseleniz cocukca bir mesele. Aklibasinda adam bu sebeple trip atmaz. Size takintilisin diyormus belki de siz olayi farkli degerlendiriyorsunuzdur. Bunu anlamanin en iyi yolu esinizle acik acik konusmak ve rahatsizliginizi dile getirmek.

Kocam yengec adamın triplerini bile aldım yav ?
Yengec erkeği ailecidir evet annesi magdur edebiyatı yapıyordur.Esiniz de sucluluk duyuyordur.Siz simdi daha dik emin duruyorsanız kendinizden acımıyor tribi yiyorsunuzdur.

Tövbe yarabbim ya şu aileci tripli depresif erkeklere sinir oluyorum . Valla erkek ben olacakmişm ben kadın halimle aileme o kadar düşkün değilim trip bilmem . Benim kocam da sizinkinin bir benzeri ordan biliyorum

Konuşuyorum hayatım yanlış anladın eğer öyle ifade ettiysem özür dilerim diyor iki dakika sonra yine aynı

Tövbe yarabbim ya şu aileci tripli depresif erkeklere sinir oluyorum . Valla erkek ben olacakmişm ben kadın halimle aileme o kadar düşkün değilim trip bilmem . Benim kocam da sizinkinin bir benzeri ordan biliyorum
Evet anneci erkek çok zor yan sitemizde oturyor annesi Allahtan kayınvalidem de öyla karışan eden biri değil öyle olsa hepten kafayı yerdim neyse yan sitede olmasına rağmen günde 2 kez annesini arıyıcak yoksa rahat edemiyor

Anne kuzuları. İyiki sütten kesilmisler ya hala emselerdi ne anlıyorlar acaba bu kadar anne babayla bir olmaktan ya

Hayır tabiki de Burçlara inandığım için yazma ihtiyacı duymuşum
Biz eşimle ikimiz de tipik Başak burcuyuz. Bunu diyeyim de kendinizi bir nebze iyi hissedin. Beterin beteri var.

Konu burç meselesinden ziyade, iletişimsizlik. Bu kadar basit meseleleri güzel güzel konuşup halledin yahu, alışverişe annemle gittim onun annesi küstü falan ilkokulda kaldı bu tripler:)
Koca koca insanlarsınız.
Dilerim en büyük derdiniz bu olsun ama hani hayat bu, olur da daha ciddi bir sorunla karşılaşırsanız, iletişimsizlik yüzünden büyür her şey.
Tartışmadan, karşınızdaki kişinin problem dediği şeyi ciddiye alarak daima bir uzlaşma yolu vardır.

Anne kuzuları. İyiki sütten kesilmisler ya hala emselerdi ne anlıyorlar acaba bu kadar anne babayla bir olmaktan ya
Ben bu konuda anneleri suçlu buluyorum evdeki babayla tartışan anneler evlatlarına babalarına karşı dolduruyorlar evdeki baba figürünü de erkek çocuğuna yüklüyorlar sonra erkek çocuk evlenince hangi evin babası kocası olcağını şaşırıyor tüm kavgalar bundan ibaret

Evet haklısınız konuştum ama yine olmadı bugün kahvaltı da tekrar konuşucam bakalım

Evet mesela benim eşim hem bizim evimizin eşi babası hemde annesigilin . Annesi 2 güne bir ağlayarak arar babasyla tartışmasını dertlesirler ama adamın morali bozuluyor bize yansıtıyor sürekli aklı o evde onlar ne yedi ne içti kavga mı etti

Sadece benim kocam böyle zannederdim aynı bizimkide o evde kötü birşey olsun moral bozukluğunu tüm gün çekerim

Bu tarz hareketler siz üstüne gittikçe artar. Hiç önemsemeyin. Mesela morali bozuk mu duruyor fark etmemiş gibi davranın.

Kız kardeşim yengeç. Her şeye ağlıyor uyuz ediyor beni bazen. Yengeç burcu erkeği ile flört ettim beni deli etti. Sürekli pasif bir erkek yalvaran bir erkek. Çekilmez gerçekten

Esinizle bazi karakter uyumsuzluklariniz var. Ama bunlarin burcla murcla alakasi yok. Yok yengecmis yaymis bilmem ne?! Kizim milyonlarca isik yili uzakta kendi halinde yasayan yildizin isi gucu yok seninle kocisinle olan iliskinle mi ilgilenecek? Sen kendini ne saniyorsun?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…