- 18 Şubat 2018
- 11.915
- 53.179
- 44
Bu nasıl bir yorum ya herkes sizinle aynı düşünmek zorunda mı ??? Evet burçalara inanıyorum inanan bunca insan salak mı lütfen kelimelerinizi seçerek kulananınEsinizle bazi karakter uyumsuzluklariniz var. Ama bunlarin burcla murcla alakasi yok. Yok yengecmis yaymis bilmem ne?! Kizim milyonlarca isik yili uzakta kendi halinde yasayan yildizin isi gucu yok seninle kocisinle olan iliskinle mi ilgilenecek? Sen kendini ne saniyorsun?!
Yok hep eşimle gideriz öyle denk geldi sadece annemle gittikAlisverise hep iki anneyle mi gidiyordunuz? Esinizle gitmiyor musunuz?
Hiç yüz vermedim biliyomusunuz annesi işe gideceği zaman bile camda bekliyor arabayla bırakıcak ama benden çekindiği için söyleyemiyor bilerek camda bekliyor tesadüfen karşılaşmış gibi aaa anne bekle ben bırakayım seni hergün annesini işe bırakıcak yoksa rahat etmezSiz onun annesiyle Alışverişe gitmek zorunda değilsiniz. Çok istiyorsa kendi gitsin annesiyle. Siz çok yüz veriyorsunuz
Evet malesef ne yapıcağımı şaşırdım bu kadar anneci olduğunu nişanlıyken göstermemişti sondadan ortaya çıktıBurçların ne suçu var?Adam tam bir ana kuzusu.
Pasifte değil aksine sinirli huysuz ama bir ayrılalım desem hemen başlıyor yalvarmaya ayy manipüle ediyor beni resmen duygularımı sömürdüüüKız kardeşim yengeç. Her şeye ağlıyor uyuz ediyor beni bazen. Yengeç burcu erkeği ile flört ettim beni deli etti. Sürekli pasif bir erkek yalvaran bir erkek. Çekilmez gerçekten
Bende o yapıda değilim malesef moralimi bozuk o an enerjim hemen düşüyor gülsün istiyorum anlaşalım istiyorum negatiflikten hiç hoşlanmıyorumBu tarz hareketler siz üstüne gittikçe artar. Hiç önemsemeyin. Mesela morali bozuk mu duruyor fark etmemiş gibi davranın.
Evet evet hemen yalvarma moduna geçiyorlar umarım benim kardeşim de birine yalvarmaz (erkek değil) tek korkum bu yaniPasifte değil aksine sinirli huysuz ama bir ayrılalım desem hemen başlıyor yalvarmaya ayy manipüle ediyor beni resmen duygularımı sömürdüüü
Esinin davranislari cok da normal degil. Su an idare ediyor olabilirsin de, bu tiplere surat asmasin diye taviz verdikce, herseye surat asmaya baslar. Istedigini aglatarak yaptirmayi ogrenen cocuk gibi.Yok hep eşimle gideriz öyle denk geldi sadece annemle gittik
Hiç yüz vermedim biliyomusunuz annesi işe gideceği zaman bile camda bekliyor arabayla bırakıcak ama benden çekindiği için söyleyemiyor bilerek camda bekliyor tesadüfen karşılaşmış gibi aaa anne bekle ben bırakayım seni hergün annesini işe bırakıcak yoksa rahat etmez
Evet malesef ne yapıcağımı şaşırdım bu kadar anneci olduğunu nişanlıyken göstermemişti sondadan ortaya çıktı
Aynen öyle. Bir konuşmacı burçlar için numarasız gözlük gibidir kime anlatsan o özelliklerden illa ki bulursun demişti. Herkes her burçtan özellikler taşır sonuçta. Yok burcu, yok yükseleni, yok bilmem kaç yaşından sonra bilmem hangisi etkisi altına alıyor olayı, bir de sıraya giriyor yıldızlar yani....Esinizle bazi karakter uyumsuzluklariniz var. Ama bunlarin burcla murcla alakasi yok. Yok yengecmis yaymis bilmem ne?! Kizim milyonlarca isik yili uzakta kendi halinde yasayan yildizin isi gucu yok seninle kocisinle olan iliskinle mi ilgilenecek? Sen kendini ne saniyorsun?!
Siz annenizle alışverişe çıkacağınızda eşinizi dahil etmeyin, eşiniz annesiyle alışverişe gideceğinde de yalnız gönderin.Evet malesef ne yapıcağımı şaşırdım bu kadar anneci olduğunu nişanlıyken göstermemişti sondadan ortaya çıktı