Yenge sorunsalı?

Ben de gitmek istemiyorum, genelde gitmiyorum sonra hiç gelmiyorum diye abime söyleniyor. Arıyor, çağırıyor hep dersleri bahane ediyorum
gıttıgınızde de sıkıntı cıkarıyor gıtmedıgınızde
barı gıtmeyınde sıkıntı cıkardıgında zorunuza gıtmez :)
sızınle alakalı sorun degıl bu yengenız kendısı esereklı sıkıntılı bır tıp
desın soylensın suratsız mesafelı bulsun o oyle dedı dıye oyle olmazsınız aılenızın ruh saglıgı ıcın uzak olmanız en ıyısı insanda tik yapar oyle herseyden bır sorun cıkaran bırı cunku

Ev abınle yengenın evi kim girer çıkar onları ilgilenidirir. Abin rahatsız değilse kimse laf diyemez. Ama yenge biraz boş beleş bir tip ergenlikten daha çıkamamış. Ben olsam o tarz bir kadınla muhattap bile olmam. Bu kadar pasif olmayın yenge vs önemli değil kim olursa olsun size böyle muamele yapana lafını ağzına tıkmayı öğrenin. Size geldiklerinde de soğuk mesafeli olun şahsen ben görüşmezdim. Abin mi arıyor gel diye gelemem gelince enerjimi emiyorsunuz dersiniz. Neyse onu söyleyin. Yok bak görümce laf yapıyor vs derse kusura bakmayın sırf aman araları bozulmasın şu bu geçin bunları insan kendine değer verecek neyse onu demeyi öğrenin

Doğru diyorsunuz teşekkürler

Yahu msj yazacagim seyi buraya yazdim 2 ekran acikti..
Abinin ve yengenin evine kim ne kdr girip cikar onlari ilgilendirir.
Senin rahatsiz oldugun birsey varsa seni ilgilendirir az gorusebilirsin

Evet doğru. Ben kabak benim başıma patlamasın bilmem ne diye çok alttan aldım normalde böyle pasif bir insan değilim ama yengemin eline çok koz verdim..
Tabiri caizse şuanda da tepeme çıkmış durumda

Evet doğru. Ben kabak benim başıma patlamasın bilmem ne diye çok alttan aldım normalde böyle pasif bir insan değilim ama yengemin eline çok koz verdim..
Tabiri caizse şuanda da tepeme çıkmış durumda
Görümce derler diye korkuyorsan korkma. Sen görümce isen o da gelin. Ahahahahaha.

Evine gelene karismaya hakkiniz yok orasi gelininizin de evi , yazdiklarinizdan burasi abimin evi diyen gorumce izlenimi aldim.
Ben gorumcelik yapmiyorum demissiniz gelinin yaptigi bu kadar seyi buraya yazacak kadar darlanmaniza ragmen sustugunuza emin misiniz?
Yardim ediyorum demissiniz , benim gorumcem de bana yardim eder kendince ve sag ol bekler ama yapmamasini tercih ederim her seyi kurcalamayi sever cunki. Ona da sorsak yoooooookk ben kurcalamiyorum yardim ediyordum duzenliyordum der ...
Neyse rahat etmediginiz yere az gidin abinizin evi de olsa. Rahatsiz oldugunuz insanla az gorusun gelininiz de olsa , az gorusunce bir sey kaybetmezsiniz. Ziyarete gidiyorum dusuncesinin arka planinda ailesi kaliyorsa ben de kalirim ailesi her gun gidiyorsa ben de giderim diye yarisa girmeyin huzur bozarsiniz huzurunuz bozulur.
Ben de ailem bin sene benle kalsa rahatsiz olmam gorumcemle bir saate tahammulum yok bu da tamamen kendinden kaynakli...

Biraz çekememezlik kıskançlık var gibi senin yengen de sanki

Görümce derler diye korkuyorsan korkma. Sen görümce isen o da gelin. Ahahahahaha.
O ne yapıyorsa sende aynı şekil yaklaş ona birivarken canım cicim kimse yokken sok lafı. Tepene Bi çıkarsa hayatta inmez haberin olsun en sevmediğim insan tipi benim eltilerde bu model hemde 2elti kardeş

O ne yapıyorsa sende aynı şekil yaklaş ona birivarken canım cicim kimse yokken sok lafı. Tepene Bi çıkarsa hayatta inmez haberin olsun en sevmediğim insan tipi benim eltilerde bu model hemde 2elti kardeş
Bunun için geç kalmış gibi hissediyorum çok fena ya çirkef bir şey

Evet sabrediyorum.
Beni yardım için kendisi arıyor kendisi eve gel diye çağırıyor ben hiç bir zaman arayıp da ona size geliyorum filan demedim.. yardımım da mutfak konusunda filan birde hakikaten şu zamana kadar hiç bir yerini kurcalamadım merak bile etmedim
gidince durduk yere görümce ara bozmaya mı geldin filan diyor.Abim varken canım gitme bizimle kal bugün diyor ben sabah dersim var gidiyim sağol yine de diyorum dersim olsa da olmasa da.. abim yokken de göz filan deviriyor kaldı başıma diyor

siz belki kendi görümcenizden dolayı başkalarını da öyle görüyorsunuzdur da ben öyle biri değilim... baştan görümce görümce dediklerinde o da vardı ben seni yenge değil abla gibi görüyorum filan demiştim hakikaten de öyle görüyordum çünkü mahalleden tanışıklığımız filan vardı

aman neyse ya Herkes kendi yaptığı yanlıştan utansın

Gelin sopasini saklayinca görümce 15 yasinda olsa da gorumcelik yapiyor kaynana da kaynanalik yapiyor. Gelin pasif olsa siz yapardiniz onun yaptiklarini. O yaptigindan siz pasif kalmissiniz. Mesela yengen pasif olsa evine gelen kardeslerine butun sulale bir olur karisirdiniz bak rahatsizmissiniz bu durumdan ama bir sey diyemiyorsunuz .

Açık açık konuş ister alınsın, ister darılsın.
Abinin eşi diye bu tavırları çekmek zorunda değilsin ki.
Sizin sanırım görümcenizle büyük sorunlarınız var benim yazdıklarımın sadece bir tarafından bakabilmişsiniz herneyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…