Yenge sorunsalı?

Evlerine giren cikan , kalan sizi ilgilendirmez ama diger mevzularda haklisiniz , ya abinizle konusun ya da bir sure gitmeyin
Usenmeden hepsini okudum ama cocugum üniversite okuyormussun bir paragraf yapsan , araya virgul koysan , bu okuyanlara saygidir herseyden once

Bana bir kere heryerde seni kötülüyorum demişti abimle nişanlanma dönemlerine yakındı niye dedim hdjd iyi anlaşıyoruz derse nazar filan değermiş o yüzden her yerde beni kötülüyormuş... Sonra da arkadaşlarına ayıp olmasın diye herhalde nişanda da ben onu öpüp sarılcakken arkasını dönmüştü

Kusura bakmayın Türkçem hep kötüydü telefondan hızlı hızlı yazdım.Bu kadar karışık ve kötü yazdığımı fark etmedim. Bu arada abime yansıtmak istemiyorum araları açılırsa başıma kalır ben kötü olurum diye...

Ama konu sadece davranışlarını içermiyor. Evlerine girip çıkanları da sorgular gibisin, bence görümcelikle ilgisi var konunun gerçekten. Huyu da güzel bi kadın değil belli ki, belki hamileliktendir takılma.

İtiraf et sen de içten içe bir görümcesin aslında.
Ya da bir şeyi 40 kere söyleyince olurmuş ya o hesap olmuş
Evlerine kim geldi kim gitti kim duş aldı sizi ilgilendirmiyor.
Ha yengeniz hem söyleniyor hem anlatıyorsa bana anlatma deyin. Ama yengenin her anlattığı saçma da bi bunu mu ciddiye aldınız yani?

Yenge filan gibi akraba türleri bence insana iyi geliyorsa görüşülmeli. Şart değil yani ayda bir bile olsa gitmeniz. Sonuçta size kendini iyi hissettirmiyor bu kişi. Onunla harcayacağınız vakti gidin daha verimli geçirin.

Iyi bir universitede iyi bir bolumde okuyan birisi boyle yazmaz. Mutlaka noktalama isaretleri kullanir ki okuyan da rahat okusun, okunulan da kendini iyi ifade etmis olsun. Konuya gelecek olursam abinizin evi ayrı düzEni ayrı, kim kaç kez gelmiş ne kadar kalmış sizi ilgilendirmez. Haa durumları çok sıkışıksa, faturaları öderken zorlanıyorlarsa, gelen kişi de yakınlarsa masraf anlamında daha ince düşünceli olabilirlerdi. Mesafe çok güzel bir şey siz mesafeli olun derim.

sizin bileceğiniz iş yani yetişkin insanlarsınız ben ne diyeyim ki diyorum ona. Benimle uğraşa uğraşa sonunda beni görümce yaptılar benim kardeşleriyle de bir derdim yok masada görümce örümcek filan diyip fısır fısır konuşup gülüşüyorlar abim yokken özellikle

evlerine girip çıkana ben bir şey demiyorum da ben gelince laf edip sonra ben gelmiyorum diye abime şikayet etmesi sonra her gün kardeşlerini ağırlaması ne biliyim hiç mi düşünmüyor ben ona ne yaptım ki böyle davranıyor

aman daha neler nelerde takmamaya çalışıyorum bazen çok bunalıp paylaşma isteği oluyor işte buraya yazıverdim bir anda

Amaan ne takıyorsun salla gitsin yani.
Bence bozulduğunu bildiklerinden yapıyorlar.
Hiç takmayıp umursamasan evlerine filan gitmesen veya gidince mesafeli olsan asıl o zaman gör nasıl olacaklar

Amaan ne takıyorsun salla gitsin yani.
Bence bozulduğunu bildiklerinden yapıyorlar.
Hiç takmayıp umursamasan evlerine filan gitmesen veya gidince mesafeli olsan asıl o zaman gör nasıl olacaklar
Ben cevap vermiyorum genelde zaten. Yengeme yenge diyorum yenge demem laf oluyor abla diyorum laf oluyor ay neyse ya valla

Mesafeliyim nadir gidiyorum, burnumdan getiriyor ama soğudum artık. Beni sürekli arayıp çağırdığında ne diyebilirim çünkü bu kez de hep mi ders yeme beni filan diyecek... Gelirim de sonra da görümce geldi aramızı bozuyor deme filan mı diyeyim?

gelen gıden kısı sayısından abınız sıkayetcı olsa karısına soylerdı o sızın sorununuz degıl
sıze karsı davranısları kotu ben sızın yerınızde olsam evlerıne gıtmezdım kendılerı geldıklerınde de mesafelı dururdum

Hep ders deme sen de
Başka bahaneler de kat araya
Size gelirse filan da ay ni türlü denk gelemedik dersin oldu bitti

Ben de gitmek istemiyorum, genelde gitmiyorum sonra hiç gelmiyorum diye abime söyleniyor. Arıyor, çağırıyor hep dersleri bahane ediyorum

Hep ders deme sen de
Başka bahaneler de kat araya
Size gelirse filan da ay ni türlü denk gelemedik dersin oldu bitti
Deneyeyim ben bunu

ama adım gibi eminim ki daha sonra abime kardeşini arıyorum hiç gelmiyor umrunda değiliz hayatım bilmem ne diye dolduracak(zaten bana zamanında ben abini doldursam kimsenin yüzüne bakmaz dedi abim gelince de konuyu değiştirip başka şeylerden bahsetmeye başladı)

1. Bu kadar ince fikirli olma. Umursamamak hayat kurtarır. Hem karşındaki de kendini o kadar önemli hissetmez.
2. Orası abin ile yengenin evi, giren çıkan da onları ilgilendirir. Abinin ağzı yok mu, istemiyorsa duruma el atabilir. Sen karışma, kötü olursun.
3. Onu kendi silahları ile vur. Ona ayna ol.
4. Sanırım yengenin kardeşleri kadar o evde olamamak da canını sıkmış. Bak, bu da abinle alakalı. Abin isterse sen de o eve sürekli girer çıkarsın, yengenin yaptığı gibi.

Abin de her şeye dolacak kadar düşük zekalıysa bence onunla da görüşme

Beni çağırıyorlar ama ben gitmiyorum birincisi gerçekten müsait olduğum zamanlar olmuyor diğer neden ise gidince yengem üf görümce moduna giriyor.

Ben giren çıkana karışmam abim ve yengeme bir şey de söylemem banane sonra dert yanıyor ama ... bir de kardeşlerini sevmiyorum beraber yemek yemiştik masada salak salak görümce bilmem ne diyip gülmüşlerdi.. üstümde biraz birikmişlik var artık ve kardeşleri bile bizim ailemize bir çok şey yaptılar durduk yere kuzenlerimle kavga çıkarttılar.. sorunlu insanlar

Bana böyle kötü davranmasın yeter amacı ne anlamıyorum

Umursamamak konusunda haklısınız kesinlikle öyle olmak gerekiyor

Canları sıkılıyor, eğlence arıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…