- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Hani.böyle özel mendiller olur ya,sümkürmeye kıyamazsn,heh ondansevineyim mi üzüleyim mi kızım mendil ha kirli ha temiz ne farkeder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani.böyle özel mendiller olur ya,sümkürmeye kıyamazsn,heh ondansevineyim mi üzüleyim mi kızım mendil ha kirli ha temiz ne farkeder
yaka mendili gibin miHani.böyle özel mendiller olur ya,sümkürmeye kıyamazsn,heh ondan
O ne kizyak mendili gibin mi
yaka yazacağıdım eskik olmuşO ne kiz
Ivit,yaka mendülüyaka yazacağıdım eskik olmuş
iyi bari biraz rahatladımIvit,yaka mendülü
evet bi özgüven geliyor ki sorma okul bitti 5 6 ay işsizdim çok zoruma gidiyordu valla şimdi iyiyim binlerce kez şükür
Buldun dimi şimdi çalışıyo musunEvet zor gelir. Ben de 1 ay işsiz kaldım okul bitince de çıldıracaktım.
Anladım canım Allah kolaylık versinÇalışıyorum. 8 senedir.
AmiiiinAmin canım sana da
daha yeni gördüm topiğin hayırlı olsun şekerim bize de yer vardır heraldeEvet kızlar akşam akşam elma yerken yeahh benim neden bir geyik topiğim yok ki diye içerleyip tam açmaya niyetlendikten sonra amaaaaan ''yemişim geyigini'' düşüncesiyle açmaktan vazgeçtigim sohbet başlığını yine bu isimle açmaya karar verip büyük bir ilke imza atıyorum !
Hayda bre ! Cevir geyigi yanmasın,aman sabahlar olmasın
olmaz mı hiççç hg canısı :))daha yeni gördüm topiğin hayırlı olsun şekerim bize de yer vardır heralde
hoşbulduk şekerim napıyorsun bdvde de karşılaşamıyoruz ne zamandırolmaz mı hiççç hg canısı :))
hoşbulduk şekerim napıyorsun bdvde de karşılaşamıyoruz ne zamandır
hadi canım süper ya valla olsa da yesem hayır demem yaniHe yav sorma konularda bulusamiyoruz :) gel sabah kahvaltısında krep ve yumurta salatası var kendi ellerimle yaptım yedireyim
Heheh keşke olsan da ikram etsemhadi canım süper ya valla olsa da yesem hayır demem yani
teşekkürler canım etmiş kadar oldunHeheh keşke olsan da ikram etsem