- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Cep mendili gibisin birki,hem kullanışlı,hem pratik155 miniciğim ya ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cep mendili gibisin birki,hem kullanışlı,hem pratik155 miniciğim ya ben
Ben basenim yok canim üst bacaklarim kalin ve yanlarim var ne yapmam lazım
Simit bölgesi diyolar ya canim göbek yanı kiz anlatamadimYan ne oluyor ki? Göbek tarafında ki mi?
Simit bölgesi diyolar ya canim göbek yanı kiz anlatamadim
Canim ya zamaninda ergenlik döneminde düşük belValla o bölgeyi bilemedim. Ben de vardı ama neyle gitti bilmiyorum. Yürüdüm ben. Çok yürüdüm o eritti sanırım.
Canim ya zamaninda ergenlik döneminde düşük bel
Pantolon giymekten oldu erken cikislarimda yuruyeyim bende bari offf off zor bu işler
Çekerim kiz valla ise girmeden once 150 mekik 200 falan ip atlama yapiyodum ve adini bilmedigim bi kac hareket daha ama işten eve gidince halim olmuyor bak şuan hala çalışıyorum meselaEvet düşük belden oluyor. Bir de mekik çeksen
Çekerim kiz valla ise girmeden once 150 mekik 200 falan ip atlama yapiyodum ve adini bilmedigim bi kac hareket daha ama işten eve gidince halim olmuyor bak şuan hala çalışıyorum mesela
Avm de çalışıyorum canim y bi yere cv bıraktım kendi bolumumle ilgili bi sirket ordan haber bekliyorum olursa evimde olucam bu saatlerdeKıyamam ya ne iş yapıyorsun ki?
Avm de çalışıyorum canim y bi yere cv bıraktım kendi bolumumle ilgili bi sirket ordan haber bekliyorum olursa evimde olucam bu saatlerde
Inşallah pinolm teşekkür ederimUmarım her şey gönlünce olur.
Inşallah pinolm teşekkür ederim
Oturabiliyom ben bazen yemek işi de annemde ama 12 saatten fazla çalıştığım oluyor zor oluyor sabah çıkıyorum evden aksam gidip yatıyorum teksem gün yüzü göremiyorum bile ama çok şükürZor tabi ya. Bu saatte eve git yemek yap,ye. Bütün gün ayaktasınız bir de
Oturabiliyom ben bazen yemek işi de annemde ama 12 saatten fazla çalıştığım oluyor zor oluyor sabah çıkıyorum evden aksam gidip yatıyorum teksem gün yüzü göremiyorum bile ama çok şükür
aynen kız bende diyorum ya çok şükür boş oturmaktan iyidir tabii kiOlsun zor bir iş ama yine de işin var. İyi tarafından bak bir de
ankaralı ayşe den sana gelsin beni mendile benzettiğin içinCep mendili gibisin birki,hem kullanışlı,hem pratik
Ya çevren filan da oluyor çalışırken. Kendi paranı harcamakta dünyanın en güzel şeylerinden biriaynen kız bende diyorum ya çok şükür boş oturmaktan iyidir tabii ki
evet bi özgüven geliyor ki sorma okul bitti 5 6 ay işsizdim çok zoruma gidiyordu valla şimdi iyiyim binlerce kez şükürYa çevren filan da oluyor çalışırken. Kendi paranı harcamakta dünyanın en güzel şeylerinden biri
ankaralı ayşe den sana gelsin beni mendile benzettiğin için
sevineyim mi üzüleyim mi kızım mendil ha kirli ha temiz ne farkederSen temiz mendilsin ama datlum aysem benim hahaha