- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
burası neden sessiiz acep?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy gercekten iple basen eriyor muuu cook umutlandim yaa kac cmdi kac cm oldu basenlerin caninm??? Bi de her gun mu atladn kac tame ve hangi yontemle atladin cok soru sordum amaa yardimci olursan duacin olurummOlmaz mı kız. Ben basenlerimi iple erittim ya
Ayy gercekten iple basen eriyor muuu cook umutlandim yaa kac cmdi kac cm oldu basenlerin caninm??? Bi de her gun mu atladn kac tame ve hangi yontemle atladin cok soru sordum amaa yardimci olursan duacin olurumm
aaaa gerçekmii bende deneyeceğim.. benimde totoda sorun varr..evet eriyor. Ölçmedim ama 32 beden kot giyiyordum şuan 27 giyiyorum.Evet her gün atladım. En az 250 tane
aaaa gerçekmii bende deneyeceğim.. benimde totoda sorun varr..
varr yaa dema öyle dostlarıma arkadaşlarıma yapıyorum o yemekleri bende ucundan ,kıyısından yiyorum pinolim oldum olası hep toto sorunu vardı bende ..Sen o kadar güzel yemekleri yap sonra da popoşum var de
Ben bilmem. Al gel ipini atlayacağız.varr yaa dema öyle dostlarıma arkadaşlarıma yapıyorum o yemekleri bende ucundan ,kıyısından yiyorum pinolim oldum olası hep toto sorunu vardı bende ..
tamam her akşam 100 kere atlayacağımm..Ben bilmem. Al gel ipini atlayacağız.
tamam her akşam 100 kere atlayacağımm..
Tabi baglar kızım temizlik yapmıyorsunuz kiörümcekler bağlamış burayı..
Kalk yapalım ikimiz temizlik:)Tabi baglar kızım temizlik yapmıyorsunuz ki
Gel yapalım Eliff :)Kalk yapalım ikimiz temizlik:)