- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
-
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
yuhh cidden bide böylemi dedii...benimki bahane buluyor nolur nolmaz doğum sonrası yine alınır diyoryok onlar sadece torunun asli sahipleri oluyormuş kaynanam öyle dediydi alması kızın annesine düşüyormuş demek ki :)))
ee timamm etlerin ,kemiklerin ağrıyorsa korkarimnki hasta olacan ah kemik ,et ağrısı bol bol c vitamini beybii..sagolasın kakao sanırım etlerim kemiklerim agrıyor ben de hasta olucam ya olmayayım ne olur
Gurbetteyim kimsem yok kızım hasta ben de hasta olursam nicedir halimiz
off ya kakao kızım ishal ve kusmayla cebelleşiyordu 3 gündür aga şimdi ben de hasta olunca yandıgımın resmidir evde kivi ve limon,portakal var bol bol tüketeyim bariee timamm etlerin ,kemiklerin ağrıyorsa korkarimnki hasta olacan ah kemik ,et ağrısı bol bol c vitamini beybii..
demez mi :)) Bebek arabasını al dedim de duymamazlıktan geldiyuhh cidden bide böylemi dedii...benimki bahane buluyor nolur nolmaz doğum sonrası yine alınır diyor
kesinliklee hiç olmassa vücut direncin kaybolmamış olurr.. hastalık geldimi geliyor 2 gün bazen 3 gün sürüyor canım yaa.off ya kakao kızım ishal ve kusmayla cebelleşiyordu 3 gündür aga şimdi ben de hasta olunca yandıgımın resmidir evde kivi ve limon,portakal var bol bol tüketeyim bari
ishal ve kusma doktor ne dedi kaç yaşında canım aman dikkat rota virüsü olmasınn..off ya kakao kızım ishal ve kusmayla cebelleşiyordu 3 gündür aga şimdi ben de hasta olunca yandıgımın resmidir evde kivi ve limon,portakal var bol bol tüketeyim bari
7 yasında canım doktor mikrobik dedi ama rota virusunden bahsetmediishal ve kusma doktor ne dedi kaç yaşında canım aman dikkat rota virüsü olmasınn..
Hımm tamam canımm 7 yaş zaten belli mikrobik rota virisü 4 yaşına kadar etkiliyor. benim oğlum yakalanmıştı ne korkmuştumm .. evlerden ırak canımm..7 yasında canım doktor mikrobik dedi ama rota virusunden bahsetmedi
amin canım amin iştahsız baya 3 gündür yemiyor muz ve patates püresi yedireyim diyorum banamısın demiyor aglıyor yemeyecegim diye..Hımm tamam canımm 7 yaş zaten belli mikrobik rota virisü 4 yaşına kadar etkiliyor. benim oğlum yakalanmıştı ne korkmuştumm .. evlerden ırak canımm..
çok üsteleme doktor demiştii sıvısız bırakmayın yemeği ısrar etmeyin demiştii. bırak içebildiği kadar sıvı tüketsinn. zaten o hastalığı bitirmeden iştahı yerine gelmicekk..amin canım amin iştahsız baya 3 gündür yemiyor muz ve patates püresi yedireyim diyorum banamısın demiyor aglıyor yemeyecegim diye..
canım oğluşuna geçmiş olsunn sünizit fene baş ağrısı yaparr ..
su içiyor sürekli birşey yedigi yok ısrar edemiyorum sadece ilaç alacagı zaman bir iki birşey yemesi için diretiyorum cuma günü ve bugün okula gidemedi diye de üzüntülü derslerden geri kaldım diyor çalışırız annem geri kalmayız diyorum yok diyor geri kaldım :)çok üsteleme doktor demiştii sıvısız bırakmayın yemeği ısrar etmeyin demiştii. bırak içebildiği kadar sıvı tüketsinn. zaten o hastalığı bitirmeden iştahı yerine gelmicekk..
Sağolasın canım,canım oğluşuna geçmiş olsunn sünizit fene baş ağrısı yaparr ..
yerim ben yakışıklıyı iyileşsin biran önce ana kuzusuSağolasın canım,
Ardım az önce iyi dedii annem
Çok ana kuzusu hemde, hastaya şimdi elimi tutmadan uyuyamazmış yatakları birleştirdik öyle uyuduk gece....yerim ben yakışıklıyı iyileşsin biran önce ana kuzusu
oyyy yerim ben onun agzını :))) ya ben kızım hasta olunca aşırı vicdan yapıp üzülüyorum böyle iyice sevesim öpesim geliyorÇok ana kuzusu hemde, hastaya şimdi elimi tutmadan uyuyamazmış yatakları birleştirdik öyle uyuduk gece....
şifalar olsunn canımmSağolasın canım,
Ardım az önce iyi dedii annem