- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
O varya Rusya'da neler neler yaparHahah canim Rusya'ya gitti efendi ))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O varya Rusya'da neler neler yaparHahah canim Rusya'ya gitti efendi ))))))))
Hahah yok kız oyle adam degildirO varya Rusya'da neler neler yapar
Erkeklere güven yok ve ayrıca Rusya'ya gidipte yapmayan ..... yokturrHahah yok kız oyle adam degildir
Oha be :)))Erkeklere güven yok ve ayrıca Rusya'ya gidipte yapmayan ..... yokturr
Çıplaklar partisine katılmış benim eski öküz kocamm oraya gittiğinde şerefsizzz
Hahaha bende kendi gözlerimle okuduğumda oha çüşşş demiştimmOha be :)))
Haha
Kızzz doğur artıkkgeyiği yiyorsak yanına çay lazım boğazımıza dizilmesin şimdi
dur kız erken dahaaaaHahaha bende kendi gözlerimle okuduğumda oha çüşşş demiştimm
Ay bide fizik olsa katılmış ama oraya gerizekalı mall
Kızzz doğur artıkk
Neler alıyosun oğluşuna anlat hele, Ya da anneanne babanne alıyorlarmı bir şeyler...dur kız erken dahaaaa
Gel bacim gel kurabiye ikram edeyim :)))geyiği yiyorsak yanına çay lazım boğazımıza dizilmesin şimdi
oyhhhhh geldimmmGel bacim gel kurabiye ikram edeyim :)))
Bağaa neden alıntı yapmıyon yukarda bişi sorduk demii amaoyhhhhh geldimmm
he şimdi gördüm..daha bişey alamdım..k.valide bi öncekinden dolayı alma hiçbişey diyor : (( sağolsun annem sanırım ufaktan ufağa başlamış...bende bir iki haftaya başlarım muhtemelenNeler alıyosun oğluşuna anlat hele, Ya da anneanne babanne alıyorlarmı bir şeyler...
Ne varsa annelerde var zatennhe şimdi gördüm..daha bişey alamdım..k.valide bi öncekinden dolayı alma hiçbişey diyor : (( sağolsun annem sanırım ufaktan ufağa başlamış...bende bir iki haftaya başlarım muhtemelen
Hayırlı olsun topiğinEvet kızlar akşam akşam elma yerken yeahh benim neden bir geyik topiğim yok ki diye içerleyip tam açmaya niyetlendikten sonra amaaaaan ''yemişim geyigini'' düşüncesiyle açmaktan vazgeçtigim sohbet başlığını yine bu isimle açmaya karar verip büyük bir ilke imza atıyorum !
Hayda bre ! Cevir geyigi yanmasın,aman sabahlar olmasın
Teşekkürler ellanazzzHayırlı olsun topiğin
kesinlikle katılıyorumNe varsa annelerde var zatenn
benim annemde bazen arıyor kızım şunu alma ben alıyorum bunu alma ben alıyorum..kayınvalide de tık yok..laynn babaanne oluncan hiçmi hevesin yok ki 4 yıldır bekliyor sözde torunuBenim annem de dünyayı almıştı bebegime sahiplenmeye gelince de torun bizim ayağı çekiyorlar hehe
yok onlar sadece torunun asli sahipleri oluyormuş kaynanam öyle dediydi alması kızın annesine düşüyormuş demek ki :)))kesinlikle katılıyorum
benim annemde bazen arıyor kızım şunu alma ben alıyorum bunu alma ben alıyorum..kayınvalide de tık yok..laynn babaanne oluncan hiçmi hevesin yok ki 4 yıldır bekliyor sözde torunu
geçmiş olsunn ...şifalar olsunnValla hafta sonu pek nesem yok gibi :) kizim hasta olunca stres basıyor beni
sagolasın kakao sanırım etlerim kemiklerim agrıyor ben de hasta olucam ya olmayayım ne olurgeçmiş olsunn ...şifalar olsunn