Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkür ederim arkadaslar hepinize...c.tesi elemeler var sanırım o konu hakkında sormadım hiç...sadece aradaılar evin kac metrekare...eşin ne iş yapıyor...sen modelistlik yapğıyormusun...elestrriye acık bir insanmısın...eleştii yapabilirmisin...yemek yapmayı severmisin...cumartesi şık giyinip gelin kamera video cekimleri olacak dendi...300 tl market parası veriyorlarmıs maarketi biz seciyoruz.yemek yenilen evlere onlar aalıp götürüp getiriyorlarmıs.
ama kararsızım 9 aylık bebeğim var emiyor nasıl bırakırım gerci anneannesiyle babası bakarda emerek uyudugundan...oyüzden korkuyorum durmaz diye...daha hiç bırakmadım o yüzden kararsızım.
bence menun çok guzel ama dıyeceklerını ben sana yazayım, biftek yapmada ne var zahmetlı degıl, böreklik yufkayı kendı açmamış hazır,sarmış getırmış, tost ekmeklerıde hazır. hepsı hazır diyerek eleyip gidecekler senı haberın olsun. sen sen ol sakın gaza gelme sogukkanlı ol. çirkeflık yapanlar utansın,sen hanımlıgını bozma canım. ben katılsam menüm şöyle olurdu yazayım hemen belkı yardımım dokunur;
patates çorbası(üzerine nane kuru pul biber)
mezeler;kerevız salatası(mayonez,kese yogurdu,cevızle birlikte rendelenmış çiğ kerevız kafası)
hamuru elle yapılmış kıymalı puf böreği(az yaparsan çok ugraşmazsın)
kaşık salatası(küçüçük küp kesılen salatlık malzemelerı bol nar ekşisi)
hünkar kayığı; karnıyarık gıbı kesılen kabakların içine beşamel soslu tavuk gögsu uzerıne kaşar)
ana yemek;çoban kavurma-kus kus pilavı
tatlı; cevızlı irmik tatlısı(üzerine çikolata sos)
hiç birine hazır dıyemezler. aslında zor bır menu degıl sadece çok sıstemlı çalışman lazım. tek tek hepsı 20 dk fazla surmez. kolay gelsın işin çok zor.çunku emek veren kazanamıyor bu yarışmada.
menü süper cokacimcoook tariflerinide yazıver bi zahmet. (patates çorbası ve hünkar kayığı) bunlar yaz yeter diğerleri bilindik zaten.opuyorumnanaktan
bence çorba niyetine önce bir odaya kapat 4ünüde sıkı sıkı bağla sonra da ağzına geleni söv say...
ara atıştırmalık olarak tekme ve kafayla başla...
ana yemek olarak budaklı meşe odunu..
salata kızılcık sopası..
tatlı niyetine osmanlı tokadı...
*şimdi kızım sen psikomusun diyecekler bana ama yok vallahi normalim..ama bu koskoca insanların şovbizinıss uğruna 360 derece döndüklerini görünce içimdeki öküze dur demekte zorlanıyorum..
*arkadaşım üstüne alınma sakın seni tanımıyorum ama ben bir yerde üstü kapalı olarak olay çıkarabilir misin gibi birşeyler sorduklarını duymuştum...yoksa olaysız geçse bu kadar reyting alamaz gibi..