Mutfak Püf Noktaları Yemekteyiz yarışmasına katılıyorum :)))

aaa tebrik ederim inşallah yarışmacı olarak seçilirsiniz, izlemeyenlere bile izlettireceksiniz bu yarışmayı anlaşılan :lepi:

kuzum bi adam yapmış sanırım yemeği yanınca üzüm koymuş masaya
yok yemek falan üzüm yiyin demiş, sen daya kuruyu pilavı diyince onu hatırladım birden :roflol:

şimdiden başarılar,inşallah herşey yolunda gider.Mutlaka yayın tarihini ve ismini bildir bize,destekleyeleim senikaydirigubbakcemile5

işte hep istediğim şey buydu....
KK dan biri katılsında bize anlatsın iç yüzünü, kamera arkasını şu yarışmanın..
İnşallah başarılı olursunuz....

not:
Konuya abone oluyorum ....

Umarım kazanırsın canım yaa

Mutlaka yeni başlık aç seçildim diye ki unutmayalım burayı

elemeleri geçtiniz mi yoksa elemelere katılacakmısınız?

Ayyyy ne güzel klübümüzden bir arkadaşımızın katılımı.Antalya seçmeleri içinde bana epeyce baskı yaptı dostlar ama ben artık yarışmada ne yazık ki yemeklere gereken notlar verilmediğini görüyorum.
Ben sürekli takip edemiyorum yarışacağın haftayı hatta gününü vede ismini söylersen seve seve destekleriz.
Sana güzel bir menü hazırlarız merak etme çok geç bir saatte msj nı gördüğüm için bugün yardımcı olamayacağım.Yarın akşam bir menü belirlemeye çalışırım

hadi birinci ol arkadaşım. vereliniortak
tv programına da mesaj göndermek varmış hayatta. :roflol: tek sana göndereceğim.
başarılar dilerim.:enbuyukkk:

ay canım yoksa runnerla sufralarını hazırla dün sufra yok diye kıyamet koptu, bugunde runner yok diyekaydirigubbakcemile3

Menü konusunda yardımcı olacak çok kişi var aslında görülmedi heralde.
Menüde et olmalı ama bitfek çok basit bulunur gibime geliyor. Et tercihini başka şeyden yana kullanmanı öneririm. Kolay olsa bile teferruatlı gibi görünen akannehir
Böreği ben de çok beğendim görüntüsü bile mahvetti beni :gitme:

seni nasıl tanıyacağız ki ?
senin kk da duru olduğunu nasıl anlayacağız?
başarılar dilerim ...

durucum basarilar diliyorum.insaallah 1. olursun.bu programi ara ara izliyorum.seni de muhakkak izlerim.bu yarismaya bir tanidigim katilmisti rizeden.cekimler sabah 6 da olmus. o saatte yemekleri yemek zorunda kalmislar.birde sürekli birbirinizi elestirin diyorlarmis.sen bize daha ayrintili anlatirsin.

ben bu yarışmanın kamera arkasını çok merak ediyorum. nasıl konuşacaksınız, ne diyeceksiniz, nasıl davranacaksınız hep onlar yönlendiriyor sanki. kavgaları bile onlar ayarlıyomuş gibi geliyo bazen..

umarım bizimle paylaşırsın olanları:)

şimdiden başarılar bu arada :))

X