Mutfak Püf Noktaları Yemekteyiz yarışmasına katılıyorum :)))

durucuğum nerdesin ayol. konuyu açıp kayboldun şekerim. merak içersindeyiz. c.tesi göüşmen nasıldı. bi ihtimal yarışmaya başladıysan eğer dün itibari ile sanırım artık koşuşturmaktan siteye giremiyorsundur?
hayırlısı.... a.s.

Kızlar seçildiyse sözleşme gibi birşeyler imzalatmışlardır kesin. Orda da gizlilikle ilgili madde olması muhtemel. Söz gider ama yazı kalır, başını derde sokmak istemiyodur belki. yerimseniben

sanmıyorum canım..böyle bir şeyden ailesi yakınlarının da mı haberi olmayacak.. neyse inş. bu başlık fos çıkmaz. merakla bekliyoruz hala

Arkadaslar kusura bakmayın cevap yazamadım size...kısaca anlatayım...
Facebooktan yemekteyize katılan 1-2 kişiye mesaj attım...cekimler saat kac gibi oluyor bebeğim var zor oluyormu diye...ve cevap yazdılar....öğlen 12 de alıyorlarmıs aksam 9 a kadar devam ediyormus...bende bu sekilde oldugundan bebeğimi bırakıp gidemedim acıkcası cünkü emiyor halen.sonra beni aradılar cuma günüydü yarın geliyormusunuz diye hayır gelemiyeceğim bebeğim var sanırım cekimler gec bitiyormus dedim.oda bana birgün izinlisiniz haftada diğer günler cekimler var dedi.oyüzden gidemedim.cok istiyordum gercekten mönüm bile hazırdı...güzel kızım büyümüş olsaydı yada dogmamıs olsaydı gözüm kapalı giderdim....böyle yani arkadaslar...tekrar kusura bakmayın gec cevap yazdım size....desteginiz için çok ama cok tesekkür ederim....sevgimle hoşcakalın....

ay keske katılsaydınız ,insallah gerıye bakınca keske katılsaydım demezsiniz.

harıka bır hatıra olurdu.

X