- 19 Mart 2007
- 3.207
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkür ederim canımValla süper sectıklerin
hayır canım niye yanlıs anlayayım eleştrilere acık bir insanım.ama sade kek değil kreması var üstünde tremisu gibi sanki...adını değiştirim piyano lokum diyebilirim meselaCanım bişi diycem ama sakın yanlış anlama seçtiğin herşey çok güzel ama izlediğim programlara göre sadece tatlıda kek lafının geçmesi bile ön yorumlarda olumsuz tepki alıyo nedense tabi bunu anlamış değilim... bu benim izlenimim sakın yanlış anlama olur mu
evet canım...dediklerine katılıyorum ve gercektende o şekilde davranacagım süpheniz olmasın:))) heheheben artık seyretmiyorum, baydı vala. yapmacık garip insancıklar. yarışmadan öte rol kesen sıradanlık ve zırvalık. hiç biri kendi gibi davranmıyor.
ama sen bir kk bayanı olarak eminim farklı yarışır, kendin gibi doğal davranır, çirkeflik yapmadan, bir hanımefendi olarak yarışılabileceğini cümle aleme gösterirsin şekerim.
menüye gelince düşünelim bakalım aklımıza neler gelecek. başarılar diliyorum canım.
denedinmi canım nasıl oluyor. tarif verebilirmisinfırında soslu kuzu incik olabilir ana yemek olarak.
ama kendim acmayacagım yufkayı :)))hayırlısı olsun canımcım
tebrik ederim valla buyuk cesaret işi.. dilerim herşey gönlunce olur
ben eklediğin yemekleden bir tek baklava yufkasından böreği favori göruyorum
birde sebzeli bişeyler duşunsen çok hoş olur
eee kesin mi peki katılacağın canım.
nezaman başlayacakmış çekimler peki.
Amaaan daya kuruyu pilavı yanına bide soğan kır yada turşu, tamamcokacimcoook
Amaaan daya kuruyu pilavı yanına bide soğan kır yada turşu, tamamcokacimcoook
Tatlılardan ne önerirsin:lepi:
Bu yemeteyiz de niye kurabiye yapılmıyo-tatlicadiarzu-
kötükedihüsokuzuuuuuummm tatlıyı unutmuşsunnn puan kıracaklar :roflol:
cnm sebzeli tavuk sulu çorba yapabılırsın hem degışık hemde tadı enfıs oluyor hemen yazıyorum tarıfını
patateslerı küp küp küçük olcak sekılde dogra aynı şekılde havuçlarıda
haslamış oldugun tavugu çok minik olmucak şekılde tıf tıf tencereye havuç ve patateslerı koy 1 su bardagı su koy haslansın bırazcık ondan sonra 3 su bardagıda tavuk suyu koy çok yaglı olmasın su yanlız ondan sonra tıftıgın tavugu ve 1 tatlı kaşıgı pirinç koy içine bu şekılde pişmesını sagla en son ocagı kapat ve üzerıne maydonoz kıyıp koy
bu çorba limon ve karabıberle çok lezzetlı oluyor unutma cnm