Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

seninle yarışmak 1-0 yenik başlamak demek elossa o yüzden dedim:KK1:
yoksa sensiz yemek yarışması olurmu:KK9:

canımsın yaa çok sağol canımm...
belkide aksi olur hiç belli olmaz valla,burada ne gizli kalmış cevherler vardır ben neyim ki...:)
yarışmada çıkacaklar bakalım teker teker er meydanına hatunlar:KK1:

Rica ediyorum en ufak oy isteme olayı veya 2. üyelikler olup yarışmanın tadı kaçmasın. En ufak hile girişiminde yarışmacı diskalifiye edilecektir.

Arkadaşlarınızdan KENDİNİZE oy istemek yerine yarışmada oy kullanmasını isteyebilirsiniz !

bu farklı üyelikler açıp oy verme olayı çok sıkıcı, 100 mesajı olmayan oy kullanamasa ya da en az 1 aylık üye olmayan...
çok mu acımasız olur

güzel bi yarışma olcak bence, hoşlanabileceğim yemekleri deneyeceğim, tarifine göre

söylendimi bilmiyorum ama yinede yazayım
resimlerin kime ait oldukları anket sırasında açıklanmasa daha iyi olur bence...
hatır gönül olayları giriyor araya insan mecburen arkadaşına oy kullanmak zorunda hissediyor kendini
yarışmacı ben bile olsam,kötü yaptımsa oylanmak istemem,ama iyiysemde hakkımı görmek isterim.
açık anket olsun,kim kime ne oy vermiş görülsün ama yapanların ismi açıklanmasın bence oylama bitene kadar...

evet katılabilirsiniz...

Bu arada kullanıcı profillerinde bu yarışmalarda birinci olanlara özel bir ikon yapmayı da planladım...

Pro üyelerde sadece hediyelerini alacak daha ne alsınlar : )

benim aklıma bir fikir geldi mesela birinci olanın nickinin altında bişiler yazsın ne bilim kknın aşçısı gibi vs.

ehehehehe yemin ediyorum okuduğumdan beri hala gülüyorum,eşimde geldi bakıyor neye gülüyorum diye:)))))))
sen çok yaşa emii:KK16:
badecim becerikli valla kuru patlıcan dolması şu anda benim topiğimde,felaket duruyor maşallahh:nazar:

:KK16::KK16::KK16:
canımsın yaa çok sağol canımm...
belkide aksi olur hiç belli olmaz valla,burada ne gizli kalmış cevherler vardır ben neyim ki...:)
yarışmada çıkacaklar bakalım teker teker er meydanına hatunlar:KK1:

onları bilemem senin marifetini görüyoruz
bence sen jüri ol:KK1: o kadar yani:KK9:

söylendimi bilmiyorum ama yinede yazayım
resimlerin kime ait oldukları anket sırasında açıklanmasa daha iyi olur bence...
hatır gönül olayları giriyor araya insan mecburen arkadaşına oy kullanmak zorunda hissediyor kendini
yarışmacı ben bile olsam,kötü yaptımsa oylanmak istemem,ama iyiysemde hakkımı görmek isterim.
açık anket olsun,kim kime ne oy vermiş görülsün ama yapanların ismi açıklanmasın bence oylama bitene kadar...

çok güzel bi öneri bence, bu önerinin senden gelmesini ayrıca taktir ettim canım

hatta tarifler aynı yazı fontunda renginde olsun, kime ait olduğu hakkında hiçbir ipucu olmasın yani

Bende varım. mutfakta harikalar yaratmasamda iyi olduğum tariflerim var. Bütün geçmişi okuyamadım, kurallar tamamen belirlenince tek bir mesajda yayınlarsınız umarım.
Bencede resimlerin kime ait olduğu oylama öncesinde paylaşılmasın. eğlenceli görünüyor.

sonuna kadar hakediyorsun bence canom

teşekkürler hayatımm muahh:KK16:

:KK16::KK16::KK16:

onları bilemem senin marifetini görüyoruz
bence sen jüri ol:KK1: o kadar yani:KK9:

yok beni jüri yapmazlar bebişim:)

çok güzel bi öneri bence, bu önerinin senden gelmesini ayrıca taktir ettim canım

hatta tarifler aynı yazı fontunda renginde olsun, kime ait olduğu hakkında hiçbir ipucu olmasın yani

sağol canım teşekkür ederim,söylediğin çok mantıklı değerlendirilmeli bence:KK16:

canım bilmem ki,şu anda çorba ile başlandı:)

öyle mi onu bilmiyordum tabii
ödül neymiş peki bence parfüm hediye edilsin şahsen ben en çok ona sevinirdim ya da makyaj seti ya da ayakkabı
belkide sadece ben bunlara sevinirdim bilemiyorum:KK9:

Tesadufen gordum burayi ,yemeklere karsi ozel bir ilgim olsa da diyette oldugumdan bu aralar yemekle aram yok :KK1:bende bir oneride

bulunabilirim ;mesela juri uyeleri belirleseniz,hicbirinizle alakasi olmayan insanlar ve onlar oylasa.ben hicbirinizi tanimam etmem tarafsiz oy kullanabilirim .gonullu juriniz olabilirim yani :KK9:

Tesadufen gordum burayi ,yemeklere karsi ozel bir ilgim olsa da diyette oldugumdan bu aralar yemekle aram yok :KK1:bende bir oneride

bulunabilirim ;mesela juri uyeleri belirleseniz,hicbirinizle alakasi olmayan insanlar ve onlar oylasa.ben hicbirinizi tanimam etmem tarafsiz oy kullanabilirim .gonullu juriniz olabilirim yani :KK9:

bence jüri üyesi olmasın insanlar çeşit çeşit bir defa gıcıklığına bile hakedene vermeyebilir hatta kimin yemeği olduğu bile açıklanmasın açık anketle oylansın hakeden kazansın şimdiden kızlar

X