- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
Oooolmaz ille de açma börekİzlemek olmaz ,biz börek isterizHemde hazır yufka ile
Yok el açması börek olmuyorOooolmaz ille de açma börek
Tamam tamamnevroş ister de gelmez miyik bahane de kalmadı
Ne zaman başlıyo?
Canım sen bilirsinuzarsa polemige kadar yolu var.
masa,tabak,canak,ortu v.s her sunumda ilgi ceken ayrintilardir. kahvalti ,borek ,kek hic onemli degil.Nevreste ye sikayet etmis olmaniz fazlasiyla gerdi beni. sikayetlik bi durum olsa zaten uyari alirdim.
neyse ne artik.
ben boreklerde yokum . tepkisel olarak dusunme nevosborekte iddali degilim ,
bu defa izleyenlerdenim insh
Canım inan senden farkım yok pek tatlı değilimSen sıkma canını Sağol canım hayırlı olur inşaallah
Yaaaaa nurummmuzarsa polemige kadar yolu var.
masa,tabak,canak,ortu v.s her sunumda ilgi ceken ayrintilardir. kahvalti ,borek ,kek hic onemli degil.Nevreste ye sikayet etmis olmaniz fazlasiyla gerdi beni. sikayetlik bi durum olsa zaten uyari alirdim.
neyse ne artik.
ben boreklerde yokum . tepkisel olarak dusunme nevosborekte iddali degilim ,
bu defa izleyenlerdenim insh
Ooov sen de böreklere oy vermişsiiinBörekler kazanmış.Hayırlı olsun.
Nur'cuğum üzme kendini lütfen.Beğendiğin bir tarifin olursa seni de görmek isteriz burada.
Evet börekler dedim:)Eminim çok güzel tarifler öğreneceğiz.Ooov sen de böreklere oy vermişsiiinkim bilir neler öğrenicezzz
Sen de yarışcaksan ben hiç ümitlenmiym adraEvet börekler dedim:)Eminim çok güzel tarifler öğreneceğiz.
Anket kapandı canım yeni kategorimiz ''Hazır Yufka ile Börekler''değişmiyor mu seçenek beceremedim
bende hazır yufka ile börekler ile değiştirecektim isabet olmuş hayırlı olsun yeni kategorimizAnket kapandı canım yeni kategorimiz ''Hazır Yufka ile Börekler''
Teşekkür ederiz canımbende hazır yufka ile börekler ile değiştirecektim isabet olmuş hayırlı olsun yeni kategorimiz
Ödüllü Tarifler daha önce yaptığımız kategoriler bu linkteeski yarışmadaki tariflere nasıl ulaşabiliyoruz poğoçalardan da yapmak istediklerim vardı bulamadım
Yok canım bu kategoride yokum:)Teşekkür ederim iltifatına.Sen de yarışcaksan ben hiç ümitlenmiym adravar mı üstüne