Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adra'cım çok haklısın hiç yapmadık neler neler çıkar yeni tarifler öğrenirizPoğaçalar olsun ya.Hiç yapmadık.Hadi kızlar oy verin poğaçalara.Bakın kışın gün yapacaksınız lazım olur haberiniz olsun.
Evet Nevoş.Ben tatlıcıyım ama poğaça çeşitlerini de merak ediyorum.Hiç yapılmayan bir kategori olsa süper olur.Adra'cım çok haklısın hiç yapmadık neler neler çıkar yeni tarifler öğreniriz
İnşaallah canımEvet Nevoş.Ben tatlıcıyım ama poğaça çeşitlerini de merak ediyorum.Hiç yapılmayan bir kategori olsa süper olur.
nevrestecim merhaba nasılsın? yeni yarışmamız hayırlı olsun..ben kanepeleri seçmiştim ama artık bir dahakine..yarışma ne zaman başlıyor?Poğaçalar
İyiyim canım teşekkür ederim.Sen nasılsınnevrestecim merhaba nasılsın? yeni yarışmamız hayırlı olsun..ben kanepeleri seçmiştim ama artık bir dahakine..yarışma ne zaman başlıyor?
sagol sanım ben de iyiyim.. bu katogoriye katılırım belkii aklımda güzel tarifler varİyiyim canım teşekkür ederim.Sen nasılsın
Oylama yarın bitiyor daha sonraki günler yeni kategori açılır.Poğaçalar olacak
Uygun kategoride yine bekliyorum
İnşallah canım bekliyorumsagol sanım ben de iyiyim.. bu katogoriye katılırım belkii aklımda güzel tarifler var