- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Aslında geçenlerde Ankaradaydım, çok kalmadım kalsam görüşürdük ne güzelYapsanda ben gelemezdim ki çok uzağız birbirimize
evet çok güzel tadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında geçenlerde Ankaradaydım, çok kalmadım kalsam görüşürdük ne güzelYapsanda ben gelemezdim ki çok uzağız birbirimize
evet çok güzel tadı
BEN ANKARADAMIYIM BE ÇOK AYIPAslında geçenlerde Ankaradaydım, çok kalmadım kalsam görüşürdük ne güzel
Evlenmeden önce mi ordaydın Ne bağırıyon hemen yaBEN ANKARADAMIYIM BE ÇOK AYIP
Aslında geçenlerde Ankaradaydım, çok kalmadım kalsam görüşürdük ne güzel
Canım ama Valla hem planlı değildi son dk ya kadar gitmiycem diyordum, hemde 2 gün kaldım Annemlerden fırsat bulamadım ki bir şey yapmaya, yoksa senle çok yakındık ve aklımdaydınankarada mıydınnnnn ve benim haberim olmadı öyle miii
Canım ama Valla hem planlı değildi son dk ya kadar gitmiycem diyordum, hemde 2 gün kaldım Annemlerden fırsat bulamadım ki bir şey yapmaya, yoksa senle çok yakındık ve aklımdaydın
Bir dahakine söz en azından bi kahvelikte olsa zaman ayırcam, affettin mi
Yok yok tamam bu sefer kesin zaman ayırcambi dahaki gelmene kadar bi şans daha verdim sana, o zaman da görüşemezsek bozuşuruz
Yok yok tamam bu sefer kesin zaman ayırcam
Uzun zamandır ilk defa gitmiştim süre de az olunca hep annemlerle oldum. Bu sefer o kadar ara da vermem hem :)) Sen napıyorsun bu arada nasılsın görüşemiyoruz
Çok şükür iyiyim tatlım bi yaramazlık yok, yarışmada takılıyorum işte, bir yuvam yok ordan oraya atlıyorumbu arada muhabbete direk daldım ama bi sıkıntıdan sebep gelmedin inşallah, keyfi geldin dimi
evet ya görüşemedik bu ara tam nerelerdesiniz onu da göremiyorum ben de pek bakamıyorum buraya. iş arıyorum hala değişen bişey yoki bu arada da ufak tefek başka şeylerle uğraşıyorum işte sen nasılsın pinkom, keyifler nasıl
HAYIRR DÜĞÜNÜM ORADA OLDU :))) bağırmadım atarlandım sadece SAMSUNDAYIM BENEvlenmeden önce mi ordaydın Ne bağırıyon hemen ya
Teşekkürler, o olsun diye buraya tezgah açtımKek pasta istiyordum ama sütlü tatlilar daha çoğunlukta.
O olsun :)
Tamam bak sonuçta Ankara geçmiş bende ondan öyle demişimHAYIRR DÜĞÜNÜM ORADA OLDU :))) bağırmadım atarlandım sadece SAMSUNDAYIM BEN
Çok şükür iyiyim tatlım bi yaramazlık yok, yarışmada takılıyorum işte, bir yuvam yok ordan oraya atlıyorum
Ablamın işi vardı o gelecekti de ısrar etti sende gel diye geldim, sıkıntı yok yani, keyfiydi
İnşallah bulursun canım ya, Şehir dışından da bak. İstanbul da güzel burdan da bak
YAPMAZSIN TABİ BİLİYORUM :) SENİN FACEİN VARMMI PİNKO EKLEŞELİM :)Tamam bak sonuçta Ankara geçmiş bende ondan öyle demişim
Pardon tatlım aklımdan çıkmış işte, bi daha yapmam
Ayy hadi inşallah :) Gel gel bana yakına yerleş Sağol canım benimgelcem gelcem istanbula da aklımda o bakarsın oraya yerleşirim
aman yaramazlık olmasın da ablanın bir sonraki seni zorlamasın da bana gelin, evim var burda beklerim
Ayy hadi inşallah :) Gel gel bana yakına yerleş Sağol canım benim
Hazır buraya kadar gelmişken, sütlü tatlılara da oy versene hayrına
Teşekkür ederim tatlım İstanbulun en güzel yerine yerleşeceksin Biraz pahalı ama en azından en güvenli, en seçkin yerlerinden biri :) Dur özelden söyleyeyimverdim verdim senin burdaki nöbetini görünce
kız sen istanbulun neresindensin bi de bakalım, ben nereye yerleşecem ona göre karar vereyim
Teşekkür ederim tatlım İstanbulun en güzel yerine yerleşeceksin Biraz pahalı ama en azından en güvenli, en seçkin yerlerinden biri :) Dur özelden söyleyeyim