- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.698
- 43
Pinko tehdit mi etti yoksaSütlü tatlılar dedim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pinko tehdit mi etti yoksaSütlü tatlılar dedim :)
Onun mesajını görmemiştim bilePinko tehdit mi etti yoksa
Her koşulda sütlü tatlıları seçtirecek o yüzden sordumOnun mesajını görmemiştim bile
Söyleyecektim de araya kaynadı, sonra baktım gelmiş kendi iradenle ona vermişsinOnun mesajını görmemiştim bile
Vermeseydi yanmıştıSöyleyecektim de araya kaynadı, sonra baktım gelmiş kendi iradenle ona vermişsin
Önce bi tatlı dille değiştirmeye çalışırdım oyunuVermeseydi yanmıştı
Pilav olmayacak işte, sütlü tatlılar olcakpilavları istiyorum ben : P
acıktım : (
BANA pilav yap o zaman : (Pilav olmayacak işte, sütlü tatlılar olcak
Tamam sen oyunu çekip sütlü tatlıya ver bende sana pilav yapayımBANA pilav yap o zaman : (
Tamam anlaştık : Di ç pilav naneli etliTamam sen oyunu çekip sütlü tatlıya ver bende sana pilav yapayım
Nasıl istiyorsun pilavını
İyi bir anlaşma olduTamam anlaştık : Di ç pilav naneli etli
Bencedeİyi bir anlaşma oldu
Dur bakim nasıl yapılıyormuş :))
Bi baksaydın ya nasıl yapıyor ne yapıyor diye Ben hiç yemedim nette vardır belkiBencede
Annem yapıyordu bilmiyorum bende ama canım çok istedi : /
hiç ilgim yoktu ki ya annem bişey yaptırmazdı bana bende odamda oturmaktan başka bişey yapmıyordum belki ben öğrenip sana yaparım bi günBi baksaydın ya nasıl yapıyor ne yapıyor diye Ben hiç yemedim nette vardır belki
Vayy çok sevinirimhiç ilgim yoktu ki ya annem bişey yaptırmazdı bana bende odamda oturmaktan başka bişey yapmıyordum belki ben öğrenip sana yaparım bi gün
: )))))))))))
Malzemem olsa yapardım hemen :)): )))))))))))
Evetttt
Yapsanda ben gelemezdim ki çok uzağız birbirimizeMalzemem olsa yapardım hemen :))
Alayımda deneyeyim en kısa zamanda Bu kadar sayıkladığına göre tadı güzeldir