İnşallah katılım çok olur o zaman.Yöresel kategorisini isteyen çok
Insaallah ,is basa dusmesinİnşallah katılım çok olur o zaman.
Deme öyle.Insaallah ,is basa dusmesin
İsteklere gore anket hazirladim canimdeniz ürünleri yokmuş aslında mevsim olarak çokta uygundu :)
Diyette olmam onemli degil evde mutlaka yapiliyorDeme öyle.
bir sonra ki ankette olabilir dünya mutfağı ve deniz ürünleri ne çok şey istiyorum :))İsteklere gore anket hazirladim canim
Tamam canim eklerim hatta tavuk yemekleri,patlican ve patates yemeklerinide ekleyelimbir sonra ki ankette olabilir dünya mutfağı ve deniz ürünleri ne çok şey istiyorum :))
olur olur olur :))Tamam canim eklerim hatta tavuk yemekleri,patlican ve patates yemeklerinide ekleyelim
diyet süt ile yaparık :)))Diyette olmam onemli degil evde mutlaka yapiliyor
Yoresele diyetim uygun olur ama sutlu tatlilar beni dusunduruyor
az şekerli, un miktarı azaltılmış, diyet sütlü neden olmasın :)) yöreseller daha riskli düşünsene yağlı, saçalı offf hele antep mutfağı :)Olur mu dersin
Sende haklisinaz şekerli, un miktarı azaltılmış, diyet sütlü neden olmasın :)) yöreseller daha riskli düşünsene yağlı, saçalı offf hele antep mutfağı :)
Nevoş ben o kadar sıkı diyet yapamam.Bir küçük pasta veya bir küçük pudingi canım isterse yerim yani.Diyette olmam onemli degil evde mutlaka yapiliyor
Yoresele diyetim uygun olur ama sutlu tatlilar beni dusunduruyor
Yok canim pasta yersem o 1 aylik diyet 3 ay surer ben hemen verip kurtulmaliyimNevoş ben o kadar sıkı diyet yapamam.Bir küçük pasta veya bir küçük pudingi canım isterse yerim yani.Ama henüz o modda değilim:))Biraz fazla spor yaparım erir.Sen de bu kadar eziyet etme kendine.
olur olur :)Sende haklisin
Katilim bol olsun insaallah
Yok sporla eritirsin pastayı bence.Yok canim pasta yersem o 1 aylik diyet 3 ay surer ben hemen verip kurtulmaliyim
Sutlu tatlilarda olurolur olur :)
Ah canim kac aydir erimedi yapisti ustumeYok sporla eritirsin pastayı bence.