- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada tad konusunda endişeler dile getirilmiş ama fotoğraf çekilirken gösterilen özen, servis şekli, anlatım, verilen ipuçları gibi detaylar oylamada oldukça etkili olacaktır.
Evet son 1 hafta birinci kategori ne olsun ?
Bu arada ben örnek bir tane paylaşım yapacağım, tamamen fikir vermesi açısından...
Bu arada tad konusunda endişeler dile getirilmiş ama fotoğraf çekilirken gösterilen özen, servis şekli, anlatım, verilen ipuçları gibi detaylar oylamada oldukça etkili olacaktır.
Bu arada ben örnek bir tane paylaşım yapacağım, tamamen fikir vermesi açısından...
ooo süper bir yarışma bu
yemek yapmayıda yemeyi de çok severim (ahh keşke fazla kilolar olmasa)
bende katılmak isterim katılmasam bile takipçisiyim
tarifleri ve sunumları merakla bekliyorum
Çorba olsa şu karlı günlerde iyi gider
dur tahmin edeyim,kabak tatlısı paylaşıcaksın:)))
İlk öneri çorba olarak geldi hemen değerlendirelim....
İlk yarışmanın Kategorisi Çorba....
Katılım nasıl olacak ;
- Konu başlığı çorbanın ismi ile olmalıdır,
- Malzemelerin(reçete), yapılış aşamalarının ve sunum şeklinin fotoğraflanması şarttır,
- Bu çorbayı pişirirken nelere dikkat edilmeli en önemli ipucları nelerdir bunlar yazı içinde farklı bir renkle verilmelidir,
- Hayali sponsor olayına gelince ; Örnek veriyorum alışveriş yaptığınız marketin adı olabilir veya sarımsak kullanıyorsunuz Konya'nın meşhur sarımsağı sponsorluğunda bile diyebilirsiniz. Marka belirtme zorunluluğunuz yoktur burada amaç hangi ürünün bu hazırlayacağınız çorbada can damarı olduğunu vermektir. Bir diğer örnek Maggi Et suyu bunyon sponsorluğunda bile diyebilirsiniz. Bakarsınız Maggi bu projeden hoşlanır gelir burada sponsor olur...
- Yarışma 15 Ocak tarihinde start alacak 1 hafta herkes paylaşımlarını bu kategoride yapacak sonrasında bunlar açık oylamaya sunulacaktır. 15. gün en çok oyu alan birinci seçilecektir.(Ocak ayı sonunda bitecek)
- Sunumda yukarıdaki şartlara uymayan katılımcılar, oy isteyen katılımcılar (veya hile yapan, yapılmaz ama biz gene de şartları belirleyelim) diskalifiye edilecek sebebi AÇIKLANACAKTIR !
- Pro olmayanlara pro kart + hediyesi (mutfak eşyası, ne olduğunu şimdilik bilemiyorum ama yarışma başlamadan belli olacaktır.)
Sorusu olan veya eklemek istediğiniz var ise yorum olarak paylaşırsanız sevinirim...
Naçizane önerim:
1- Çorba
2- Ara sıcak
3- Sebze Salata
4- Etli Salata
5- Meze
6- Etli ana Yemek
7- Sebzeli Ana Yemek/Zeytinyağlı (farkı var mıdır bilemedim:))
9- Pilav
10- Makarna
11- Tatlı
Başlıkları altında (bu kadar başlık bile çok aslında ama) birbirine karışmaması adına her yarışmaya ayrı başlık açarsak hepimiz ilgili başlığa konsantre oluruz, çok da güzel olur yani. Bir de haftalık haftalık yapabiliriz.
Yani 2 hafta Çorbalara diye ayırabiliriz mesela. Bir de şu var, yarışmanın başladığı anda ekleyenle sonra ekleyen arasında adaletsizlik olmaması adına oylamayı son 3 güne(mesela?) yapabiliriz.
Ne dersiniz?
Bir sorum olacak. Her üye sadece bir paylaşımda mı bulunacak yoksa birden çok tarifle katılabilir mi bir kategoriye?
Portakallı kabak tatlısını tavsiye ederim Süper bir tat