Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Ben de katılmayı çok isterim ama vakit vs çok zor bulunuyor, ancak hafta sonu yapabilirim diyorum. O nedenle tüm menüyle katılmayalım, parça parça olsun hem daha çok insan hediyeyle sevinir, hem de vakti dar olanlar tek yemekle katılabilir. Kabak tatlısı benim de favori tatlılarımdan ellerine sağlık Synbayan :)

Yemek ayrı bir sanat dalı olmalı, mutfakta harikalar yaratan kadınlara şapka çıkarıyorum, onlardan olamadım :KK14:
Kazen,
öneri sunabilir miyim?
Madem düzenli olarak yarışmalar yapılacak, o zaman kategorilere bölünsün. Söylediğin gibi çorbayla bir et yemeği yarışamaz ama çorba kategorisi, et yemeği vs. diye sınıflandırılırsa herkes eşit şansa sahip olur.
-Çorbalar
-Et yemekleri
-Sebze yemekleri
-Z.yağlılar
-Pilav çeşitleri
-Tatlılar
-Çay saati
-Sofra düzeni, gibi

Herkes bu kategorilerde istediği malzemeyi istediği gibi kullansın, bir yarışmada sofra düzeni üzerine yapılsın, çok şık sofralar çıkacağına eminim.
Ve Elossa'nında dediği gibi kazanacak kişi bileğinin hakkıyla kazansın, sunumu yapılan yemeğe ağzımızın suyu aktığı için oy verelim.

Yemek ayrı bir sanat dalı olmalı, mutfakta harikalar yaratan kadınlara şapka çıkarıyorum, onlardan olamadım :KK14:
Kazen,
öneri sunabilir miyim?
Madem düzenli olarak yarışmalar yapılacak, o zaman kategorilere bölünsün. Söylediğin gibi çorbayla bir et yemeği yarışamaz ama çorba kategorisi, et yemeği vs. diye sınıflandırılırsa herkes eşit şansa sahip olur.
-Çorbalar
-Et yemekleri
-Sebze yemekleri
-Z.yağlılar
-Pilav çeşitleri
-Tatlılar
-Çay saati
-Sofra düzeni, gibi

Herkes bu kategorilerde istediği malzemeyi istediği gibi kullansın, bir yarışmada sofra düzeni üzerine yapılsın, çok şık sofralar çıkacağına eminim.
Ve Elossa'nında dediği gibi kazanacak kişi bileğinin hakkıyla kazansın, sunumu yapılan yemeğe ağzımızın suyu aktığı için oy verelim.

güzel olacak güzel ....

büyük bir merakla ilk yemeğin açıklanmasını bekliyorum,keyifle geçecek bu yarışma...:21:

Upsss Mezeleri de unutmayalım, mezeler de yarışmalı:KK52:

katılabilirim belki
çok isterim aslında yemek konusunda iddalıyımdır
tanıyanlar bilir:KK53:
ama vakit yaratabilir miyim emin değilim:26:

Merhaba
Ayrıntıları burada beraberce oluşturalım mı ? Sizlerden bu konuda öneriler bekliyoruz. 15 Ocak tarihinde ilk yarışma start alacak ...

Tatlı konusunda birinci belli ... 2. kim olacak acaba ?

Kazen bey tatlı konusunda her türlü rakip olurum :KK14:

Mutfak kraliçeleri fikirlerinizi yazın, kategorilere ayrılmalı, bunda hemfikiriz sanırım, kategorilerde neler olmalı, nasıl olmalı?
Ben güzel yerim bunun dışında birşey beklemeyin benden:KK14:

Mutfak kraliçeleri fikirlerinizi yazın, kategorilere ayrılmalı, bunda hemfikiriz sanırım, kategorilerde neler olmalı, nasıl olmalı?

mezeler ara sıcaklar, ara soğuklar, tatlılar ve pastalar özellikle benim keyif aldığım alanlar
mezeler ve sunumları konusunda güzel şeyler canlandı kafamda şimdiden

ahh canlı olacaktı ki bu yarışma,şööyle kocaman devasa bir masada herkesin yaptıkları olacaktı yemek yemekten çatlayacaktık:)

İlk kategoriyi ilk yarışmayı heyecanla bekliyorum hadi bakalım

Sanırım bende bir şansımı denemek isterim tam olarak yarışma kuralları belirlendiğinde.Özellikle tatlı kısmını aşkla takip edeceğim:KK16:

Kazen,
öneri sunabilir miyim?
-Çorbalar
-Et yemekleri
-Sebze yemekleri
-Z.yağlılar
-Pilav çeşitleri
-Tatlılar
-Çay saati
-Sofra düzeni, gibi

Kategorilere ayrılması çok iyi fikir :KK9: Bunlara ilaveten, kahvaltı sofrası da ilave edilebilir mi ?:KK34:

ahh canlı olacaktı ki bu yarışma,şööyle kocaman devasa bir masada herkesin yaptıkları olacaktı yemek yemekten çatlayacaktık:)

Katılıyorum, katılıyorum, hem de çok katılıyorum size. En iyi fikir de buymuş aslında ama kader utansın, görüntüyle idare edeceğiz mecburen.:KK14: :KK14:

Herkese merhaba.

Şaka bir yana, foruma üyeliğimden beri kk En'leri yarışmasından sonra, ikinci defa yine çok heyecanlandım.

Muhteşem olacak diye düşünüyorum ve aynı şekilde bir o kadar da hoş ve keyifli olacağını tahmin ediyorum.

Elossa Hanım'ın mutfağını çekmecedeki baş kitap yapmış olmama rağmen, tüm kk üyeleri katılsa bile, benim bu yarışmaya katılacak cesaretim ve de marifetim yine de olmaz.
Yani benden daha başından pas...

Ama bunca maharetli hanımı büyük bir keyifle takip etmek hoşluğundan, kendimi asla mahrum bırakmak istemiyorum.

Sayın seyirci olarak; en ön sıradaki rezervasyonumu, şimdiden kendi kendime yapmış bulunuyorum. :KK9:

Ay şimdi bir de sonrasında bunun oylaması var değil mi? İşte bu konuda işimizin çok zor olacağı kesin görünüyor. :44:

Hadi bakalım, hayırlı olsun. Herkese kolay gelsin ve başarılar. Sevgimle

Katılıyorum, katılıyorum, hem de çok katılıyorum size. En iyi fikir de buymuş aslında ama kader utansın, görüntüyle idare edeceğiz mecburen.:KK14: :KK14:

Herkese merhaba.

Şaka bir yana, foruma üyeliğimden beri kk En'leri yarışmasından sonra, ikinci defa yine çok heyecanlandım.

Muhteşem olacak diye düşünüyorum ve aynı şekilde bir o kadar da hoş ve keyifli olacağını tahmin ediyorum.

Elossa Hanım'ın mutfağını çekmecedeki baş kitap yapmış olmama rağmen, tüm kk üyeleri katılsa bile, benim bu yarışmaya katılacak cesaretim ve de marifetim yine de olmaz.
Yani benden daha başından pas...

Ama bunca maharetli hanımı büyük bir keyifle takip etmek hoşluğundan, kendimi asla mahrum bırakmak istemiyorum.

Sayın seyirci olarak; en ön sıradaki rezervasyonumu, şimdiden kendi kendime yapmış bulunuyorum. :KK9:

Ay şimdi bir de sonrasında bunun oylaması var değil mi? İşte bu konuda işimizin çok zor olacağı kesin görünüyor. :44:

Hadi bakalım, hayırlı olsun. Herkese kolay gelsin ve başarılar. Sevgimle

Canım çok teşekkür ederim,iyi olan kazansın:):KK16:

:KK16:çok güzel sıkı takip edicem...
kendime güvenim yok,zamanım hiç yok..
ama güvendiğim biri var başarılar elossa...:KK19:

yemek sofra düzeni sunum her konuda mutfakta iddalıyım ama gelgelelim nasıl resim olacak falan...Ben sabah 8 akşam 5 çalışıyorum ancak hafta sonu yapabilirim birşey daha herkes bir kategoride 1 tane mi sunacak :44::44:

X